- 2 Temmuz 2019
- 1.486
- 1.491
- 133
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle alkolizm karşıtı olanlar lütfen yorum yapmazsa sevinirim. Şu an çok kırgın ve mutsuz hissediyorum kendimi. Dert mi bu da diyeceksiniz ama kuduruyorum resmen sinirimden. Şu an yakın bir arkadaşıma geldik oturuyoruz onunda bir arkadaşı var, adına x diyelim. aldatıldığını öğrendi, konuşuyoruz muhabbet ediyoruz derken, x; hadi bira alalım dedi, arkadaşım saat geç oldu bu civarda açık market yok dedi ve ona vodka çıkardı ikram etti. Şişede 1.5 bardaklık falan var önce x’e koydu. 1 dakika geçti sonra banada sordu içer misin diye, şişenin dibinde 1 parmak bile kalmamıştı sorduğunda. ( Zaten azıcık bişey kaldı koyayım mı sanada diye soruyor ) Tabiki kabul etmedim. Bu yaşanan sinirimi bozdu belli etmiyorum ama cidden saçma geldi, dalga mı geçiyor bu? dedim içimden. Onu bana koysa ne olur koymasa ne olur. x’e koysa şişeyi bitirse falan sorun etmeyecektim sonuçta az kaldığı belli ve alkol fikrini x çıkardı kaldıki üzüntülü. benim değil onun ihtiyacı var şu an içmeye. Fakat bende alkole çok düşkünüm ve inanın belki şu an bu sinirimi alkol bağımlılığım yüzünden yaşıyor olabilirim. Hani biliyor benimde sevdiğimi eşit şekilde paylaştırabilirdi hiç bana sormadan. Bilsem açık market olduğunu buralarda şu an hiç bunları düşünmeden gidip alırdım hepimize içerdik sohbet ederdik ama böyle bir seçeneğimde yok. Zaten gelirken elim boş gelmedim aldığım şeyleri yedik içtik helali hoş olsun hiç problem değil, hatta bana ikram etme gibi bir zorunluluğu yok biliyorum ama ben alıngan biriyim sanırım napayım elimde değil takıyorum kafaya. zoruma gitti çünkü bu arkadaşım bana geldiğinde ikramda kusurda bulunmam evimde ne varsa sererim önüne ister alkol ister meze istediği sofrayı kurarım. hatta hiç yabancılık çekmez istediği zaman buzdolabından ne istiyorsa yer içer asla karışmam ben seviyorum paylaşmayı son şeyim bile olsa yakınım olan kimseye yabancılık hissettirmem. Evimde bir şey azsa ve insan çok varsa o şeyi ikram edeceksem bile bi orta yolunu bulurum eşit davranabilirim. Sorum şu ki sizce ben mi büyütüyorum ve gereksiz alınganlık gösteriyorum cidden moralim bozuldu