• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi çok şey istiyorum ?

Yemek olayi masrafli, gelen altinlarin masraflarinizi karsilamayacagini dusunuyorsaniz hic girmeyin. Benom icime de cok oturdu. Uzak arayim o nedenle .Bayramdan bayrama arayacam. Sans kki ayni sehirde degiliz.
O konuyu bilmiyorum ortada kesin bişi olmayacağı için masraflıdır tabi yeri kendim süslerim hadi hallettim onları ama yemek fiyatları dolar euro üzernden hep o can sıkıcı

Herkese Merhaba,

Sevgilim ile 3 senedir beraberiz. O 36 ben 29 yaşındayım. Daha öncesinde nişanlanmış ve benden önceki sevgilisiylede beraber yaşamış evlenmeyi düşünmüş yüzük filan almış ama olmamış..

Şimdi konumuza gelirsek evlenmek istiyoruz ama şu an ne ben ne de o çalışmıyoruz. Birikmiş paramda yok onun bir miktar var.. Ailemde şu an bu yükü taşıyacak durumda değil onun ailesininde hiçbir katkısı olmayacak. Anlayacağınız kendisi bişiler yapmak istiyor. Ev konusu açılıyor benim istemediğim konumda, düğün istemiyor bende istemiyorum bi yemek versek yeter düşüncesindeyim onada mırın kırın nikah yeterli diyor. Onu geçtim evlilik teklifi yok zaten e yüzük de alamazmış yüzük mü beyaz eşya mı diyor. Düğünde takı seti takılır o da yok. Ev eşyalarından konu açılıyor bekar evi gibi olsun herşey olmasada olur e diyorum bunun ıvır zıvırı var onlarıda evden getiririz. Herşeyi oldu bittiye getirmeye çalışıyor. Benimde düşüncem ikimizinde bir işe girip herşeyin eksiksiz olmasını istemem bi kere alıcaz diyorum herşeyin en ucuzuna kaçmaya çalışıyor ucuz olup kaliteli olanlarda var evet ama herşeye bişi söylüyor ve ben çok bunalıyorum uykularım kaçıyor yanlış mı düşünüyorum sizce yoksa fedakarlık mı yapmam lazım benimde ?

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
E nişanlınız da ama ona yok buna yok. Nasıl olacak bu iş.

konu sahibi deli misin sen? neden kendine cop gibi davrandiriyorsun gercekten kadinlari anlamak zor ya. hemen ayril bu damdan bu ne.

Bu adamdan hiç hoşlanmadım. Sizi çok basit görüyor.

Maddiyatçıymışım ben herşey tek taşla mı olurmuş alyans yetermişmiş e dedim almışsın daha önce bilmem ne o ayrıymış ben ona ne yapmışım lafa bakar mısınız adetler gelenek görenekler var dedim çok büyük bişi istediğimde yok çok şey istediğimde

36 yaşında çalışmayan bir adam için ne fedakarlık yapacaksın...Dünyanın en güzel düğününü de yapsa bence hayatının hatasını yapmış olursun

Maddiyatçıymışım ben herşey tek taşla mı olurmuş alyans yetermişmiş e dedim almışsın daha önce bilmem ne o ayrıymış ben ona ne yapmışım lafa bakar mısınız adetler gelenek görenekler var dedim çok büyük bişi istediğimde yok çok şey istediğimde

Yanlış anlamayın ama böyle konularda içinize sinmeyen hiçbir şeyi yapmayın. Bugün zorla kabul ettiğiniz yarın başkasında görünce kin, nefret olur. Daha çok canınız sıkılır. Kötü niyetle demiyorum da belki de kıskanırsınız, özenirsiniz. Şimdi evlilik yolundayım nişan hiç sevmiyorum, yapmayacağım derdim. Annem dedi ki küçük de olsa yap ki yarın kimseye gözün düşmesin. Sizin için de aynısı geçerli. 5000 liralık değil de 500 liralık olsun ama o yüzük alınsın. Seti istemiyor demişsiniz. Yine bir sürü fiyat seçeneği var. Düğün için 10 bine de, 50 bine de yer var. Bunları siz istediğiniz halde yapmak istemeyen adam sizi düşünmüyor demektir. Daha yolun başında sizi önemsemeyen adam yarın önemser mi? Kendinize yazık etmeyin. Kimsenin de oyuncağı olmayın. Bekar evi, öğrenci gibi olsun istedikten sonra kendisi otursun bekar haliyle yaşasın. Siz istemeseniz neyse ama istediğiniz halde yokuşa sürülüyorsa orada bir durun.

Yanlış anlamayın ama böyle konularda içinize sinmeyen hiçbir şeyi yapmayın. Bugün zorla kabul ettiğiniz yarın başkasında görünce kin, nefret olur. Daha çok canınız sıkılır. Kötü niyetle demiyorum da belki de kıskanırsınız, özenirsiniz. Şimdi evlilik yolundayım nişan hiç sevmiyorum, yapmayacağım derdim. Annem dedi ki küçük de olsa yap ki yarın kimseye gözün düşmesin. Sizin için de aynısı geçerli. 5000 liralık değil de 500 liralık olsun ama o yüzük alınsın. Seti istemiyor demişsiniz. Yine bir sürü fiyat seçeneği var. Düğün için 10 bine de, 50 bine de yer var. Bunları siz istediğiniz halde yapmak istemeyen adam sizi düşünmüyor demektir. Daha yolun başında sizi önemsemeyen adam yarın önemser mi? Kendinize yazık etmeyin. Kimsenin de oyuncağı olmayın. Bekar evi, öğrenci gibi olsun istedikten sonra kendisi otursun bekar haliyle yaşasın. Siz istemeseniz neyse ama istediğiniz halde yokuşa sürülüyorsa orada bir durun.

Dediğiniz doğru ama ben düğün sevmem zaten sıkılırım dans etmem filan o yüzden gerek yok ama bi kuru nikahlada geçiştirmek istemem tabi kokteyl olur yemek olur bi de onun anne tarafı muhafazakar diyim o da ayrı bi konu ama esas canımı sıkan daha önce nişanlanmış gitmişler yapmışlar herşeyini sonra olmamış ama benden önceki sevgilisinede tektaş almış bana nie yapılmıyor ben haketmiyor muyum değersiz miyim ama o bunu bu şekilde görmüyor o onun için çok şey yapmış bu da karşılığında yapmış öyle diyor e diyorum bu karşılıkla yapılacak bişi değil ki evliliğin ilk adımını atmak gibi bişi oluyor sonra ben kötü maddiyatçı oluyorum

36 yaşında çalışmayan bir adam için ne fedakarlık yapacaksın...Dünyanın en güzel düğününü de yapsa bence hayatının hatasını yapmış olursun

Evet öyle kötü bir huyu var işi olunca deli gibi çalışır olmayıncada seriyor kendini bunalıma sokuyor kendini bu şartlarda da iş bulmak zor maalesef

Evet öyle kötü bir huyu var işi olunca deli gibi çalışır olmayıncada seriyor kendini bunalıma sokuyor kendini bu şartlarda da iş bulmak zor maalesef
Duvarlari kemircen evlenince adamın işi yok sen düğün derdine düşmüşsün :eek: meslek edinmemis bu yaşa kadar 40indan sonra da kimse kimseyi ise almıyor.oturur evde beraber çocuk başlarsınız artik.

Duvarlari kemircen evlenince adamın işi yok sen düğün derdine düşmüşsün :eek: meslek edinmemis bu yaşa kadar 40indan sonra da kimse kimseyi ise almıyor.oturur evde beraber çocuk başlarsınız artik.

Düğün derdine düşmedim ki ben iş bulana kadar herşeyi rayına oturtana kadar istemiyorum zaten işsiz olsada kira geliri var ama onunlada olmaz tabi ki. Ünide okuduğu mesleği yapmıyordu zaten kendisine başka meslek edinmişti merak etmeyin

Back