Ya anlamıyorum gerçekten neden böyle oluyor. En son boyu benden kısa diye bahsettigim adamla görüşüyorum hala yani konusuyruz bir daha görüşmedik. Buluştuktan hemen aonra mesaj attı ertesi gün falan da öyle hep attı. Yani 2 saat kpnusmayalım hemen naptın falan yazardı. Neyse whatsappta sadece benle konusuyodu eskiden ben yazınca hemen mavi tik oluyodu,son görülme tarihi bana mesaj attıgı saatti falan hep. Neyse iite bu bana en son mesaj attı napıyosun diye gece bende girmedim vatsapa bildirim pnceresinden gördüm sabah uyumusum yazdım ondan sonra bi tuhaf davranmaya başladı. Mesela konusuyoruz sonra uyıyacağım diyor uyanınca konusuruz yine diyor uyuyor uyanıyor yazmıyor. 7/24 konusmak zorundada degiliz zaten ama bikaç gün öncesine kadar sürekli mesaj attıgı icin ne oluyo dedim bende içimden. İşte bugun mesaj attım,görüşelim falan dedi tekrar benim de derslerim vardı perşembe görüşücez. Ama dediğim gibi eskiden sadece benle konustugu zaman açık olurdu ama şimdi girip bakıyor sık vatsapa. O da beni mi kontrol ediyor acaba Bir de söyle bisey var tanıstıgımız zaman ben gelenleri beğenmiyorum falan demiştim. Ama o kısımlar cok önemli değil biraz karışık :) acaba onunla sırf ego tatmini için konustugumu mu düşünüyor?neden böyle değişti birden sizce ? O gece attığı mesaja sabah cvp verdikten sonra böyle davranmaya başladı