Simdi bu kucuk gelin buyuk gelin olayi yaşa mi evlilik tarihine mi bakiyor? Eltim benden 1 yas buyuk ama 3 sene sonra evlendi o mu buyuk gelin ben mi?
Kafamda deli sorular
Simdi bu kucuk gelin buyuk gelin olayi yaşa mi evlilik tarihine mi bakiyor? Eltim benden 1 yas buyuk ama 3 sene sonra evlendi o mu buyuk gelin ben mi?
Kafamda deli sorular
buru lafta bırakma uygula.bak o zaman herkes nasıl haddini biliyor.
ya dedim ki sen bana şunu bunu yap diyemezsin ben keyfim isterse yaparım
Senin hatan şu olmuş; ertesi gün gittiğinde eşin laf söylemesin diye kendini parçalaman.
Ah ah ben gibilerine denk gelmiyor ki böyle kvler ağızlarının payını verip oturtalım. Saygı diye diye kadınların köleliğini meşrulaştırdılar. Yemişim böyle saygıyı, karşımdaki beni yerin dibine sokacak ben susacağım.
Benim sevgili erkek arkadaşım evin tek oğlu.tek gelin cillop. "kızı küstürürsem oğlanı kaybederim" algısı var. "oğlumla gelinim her şeyim" diyen kaynana gördüm ben. kadın gelini için oğlunu eziyor. tek gelin piremses. (görümce de olmadığı varsayılmıştır.)
Nasıl bir duygu?Ben tek gelinim buyrun soruları alayım
aynısı bende de var ettim benden 1 sene önce evlendi büyük kardeşle, lakin benden 8 yaş küçük
yaşa bakmıyor önce evlenen büyük oluyor.bu durumda sen büyüksün,ez onu ez
biz hepimiz aynı yaştayız mesela
valla ben evlilik tarihinde de yaşta da küçüğüm yani küçük gelin sıfatını layığıyla taşıyorum
Kucuk gelinsin diye ne alaka ya, otur kayninin ayagini da yika bari
Esinin seni ezdirmemesi gerek, esimin annesi bikac kez laf etti bana tembel demis, bizde hic bi is yapmiyor demis. Esim beni savunur zaten hep bu konuda. Ben esimi hizmetci diye almadim, icinden geldigi zaman zaten yapiyor demis.
Esin seni boyle paspas yapmaya devam ederse o lokmalar daha cookk bogazina dizilir.
Ya bizde salaklik var artik. Ben de yaptim. Annemin evinde tabak tasimisligim yoktur. Yani kimse birsey istemez kendi isini yapar genelde. Bir evlendim oturmak haram oldu. Misafire hizmet edilir ama mesela cayin bos kalmasi durumunda ay o ne gerilim, hemen doldurulmasi lazim. Yaptigim onca sey ici cok pismanim. Insan evladiyiz bir, iyi olalim diye istediklerini yaptim ama karsiligini hic alamadim. Artik benim de bir karakterim var demenin zamani geldi. Köle yerine koymasalar herseyi yaparim ama resmen köle gibi davraniyorlar. O isi bir tek biz yapmak mecburuyetindeyiz cünkü, coooook ayip!
aynen öyle. Benim eşim, kaynıma yemek götürürken beni durdurdu, kimseye hizmeti alıştırma sonra hep beklerler bırak kendi alsın kocaman adam dedi. İş erkekte bitiyor. Ha ben sürekli hizmet etmek için götürmemiştim, nadirde olsa içimden geldiği için yapmıştımKucuk gelinsin diye ne alaka ya, otur kayninin ayagini da yika bari
Esinin seni ezdirmemesi gerek, esimin annesi bikac kez laf etti bana tembel demis, bizde hic bi is yapmiyor demis. Esim beni savunur zaten hep bu konuda. Ben esimi hizmetci diye almadim, icinden geldigi zaman zaten yapiyor demis.
Esin seni boyle paspas yapmaya devam ederse o lokmalar daha cookk bogazina dizilir.
Az önce BDV'de bir yazı okudum "Mükemmel kadın olmayın" diye başlıyor.
O kadar güzel ve gerçekçi bir yazı ki...
Konu sahibesi yazıyı mutlaka okuyun.
Kusursuz olmayın olmayın olmayın!
Kesinlikle, bak sana zarar.o yapmazsa ben kendimi ezdirmeyeceğim artık durum bunu gösterdi
Acaba benim irkek arkadaşım bu konuda nasıl davranacakaynen öyle. Benim eşim, kaynıma yemek götürürken beni durdurdu, kimseye hizmeti alıştırma sonra hep beklerler bırak kendi alsın kocaman adam dedi. İş erkekte bitiyor. Ha ben sürekli hizmet etmek için götürmemiştim, nadirde olsa içimden geldiği için yapmıştım
Soru bana gelmedi ama ben de tek gelinim. Görümce var. Hepsi bu kadar. Her kaynana gibi. Yardim etmeyi sevmez, hep kacmaya calisir. Ama sürekli drama yaratir evde, oglu elinden gitti diye. Cok kavga etti baslarda hergün onun ayagina gidip cay icmiyorum diye. Millete beni gösterip, cay doldurtmak icin. Her gün, en sonunda patladim benim de kendime göre isim gücüm var buraya gelince konusulmuyor bile benle diye.. Esim gerci beni savundu hep. Ben yokken söyle demis:Nasıl bir duygu?
Kayınvalidenin tavırları nasıl?
Görümce var mı?
Bu üç sorunun cevabını alayım cadıcığım
Benim sevgili erkek arkadaşım evin tek oğlu.
Birde ablası var ki düşman başına
Ben görümce adayımı pek tanımıyorum ama sevgili sevgilim arada sırada bahseder detaya girmeden ve beni tehlikeli birinin beklediğini hissederim.Annesiyle bile geçinemeyen bir abladan bahsediyorum.
Ablasıyla anlaşamayacağımı söylediğimde ise mesafeli olursun der. Tabi evlendikten sonrada aynısını der mi bilemiyorum
Sorun kayınvalidem değilde görümcem olacakmış gibi hissediyorum
Nasıl bir duygu?
Kayınvalidenin tavırları nasıl?
Görümce var mı?
Bu üç sorunun cevabını alayım cadıcığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?