ben mi çok alınganım da abartıyorum :(

Benim esim de aynen anlattiginiz tipten. Ve inan her gun bi kavga yasiyoruz annesi yuzunden. Kac derim. Evlilik yurumuyor.

Bir insan anasına düşkün olur ama bunu bukadar karşısındakinin gözüne niye sokar anlamadım.Erkek arkadaşınız kundaktan çıksın bir zahmet..

Annesini sevmesi kötü bir şey değil ama kızınızın annesine benzemesini istemesi pek hoş bir etki bırakmadı bende.

Anneyle eşin-sevgilinin kıyaslanamayacak iki değer olduğunu henüz algılayamamış. Kendi açımızdan düşünürsek neden bir erkeğe oğlumuz babama benzesin deriz ki? Babamı senden çok seviyorum vs. İki sevgi aynı ipte değil. Adama derler o zaman anneni herkesten çok seviyorsan onun yanında kal. Bu kadar basit.

hayat gerçekten çok ama çok acımasız...hep bişeyleri umut ederek yaşıyorsun, bazı şeyler şimdi düzelir ya da düzelecek derken hiçbirşey düzelmiyor...aksine yara daha çok büyüyüp kanıyor ve acı veriyor...bazen diyorumki hayat çok anlamsız, yaşamak boş, niçin yaşıyorum ki...asla isyan etmiyorum ama hiç geleceğe dair umudum kalmadı.yaşama sevincim sanki bir kuşun kanadına takıldı ve uçup gitti çok uzaklara...hayat zindan gibi çok karanlık , bana her zaman gece oldu...karabasan gibi...yutkunurken bile boğazım düğümleniyor , ve de bazen diyorum ki ölüm bir nefes kadar yakın...kapkaranlık bir dünya...Allah herkesin gönlüne göre versin...kimsenin boynu bükük kalmasın...herkes musmutlu yarınlara baksın...herkese hayırlı sabahlar olsun...

bunu bu kadar dile getirmesi bak kızım ayağını denk al anneme bulaşma demek bence alıngan falan değilsin

Anasina böbrek lazım olursa yirtarsin, sonuçta iki tane. Ama kalp nakli falan gerekirse direkt donör sensin, kaç kurtul.

Niye annesiyle seni kiyasliyor ki. Seni bu kadar seviyorum annemi bu kadar fln ne kadar sacma.
Annesidir tabi sevecek ama kiyaslama niye sorsana

Kızım kaç kurtar kendini sakın evlenme bu adamla sana hayatı zehir eder
Bu tam bir anne kuzusu
Aaayyyyy okurken tüylerim ters döndü resmen

bak biberkwgin annesini sevmesii cok guzel biseyy ama seninde onun hayatinda bi yerin olacakk simdiden bu kadar yuzune vurmasi semra ata olayini hatirlatti bana kusura bakma canimm bu evlilik yurumezz cunku erkek ayirt etmeyii ogrenememis daha o annesi ona can veren kisi sen o cani yasayacagi paylasacagi insansinn kac bencee

Arkana bakmadan kaç. Hiç sevmem ailesine bu kadar düşkün erkekleri. Evliliğe giderse ćekecegin var bu adamdan

Kurduğu cümleler çok itici geldi bana, tabii ki annesini çok sevecek bunda anormal bir durum yok, anormal olan bunu gözüne sokar gibi tekrarlaması :KK12:

:KK35:Canım topuklarına vura vura kaç kurtar kendini :KK17:Evli olarak tek diyeceğim bu. Evlenince zindan ederler sana DÜNYAYI ana- oğul

Ya valla inanin kendi oğlum olsun böyle olmasini istemem.. ana kuzulugunda boyut atlamis sevgiliniz ama birsey deseniz de olmaz ters anlar, zaten annesi hakkinda hicbir konuda tartismayin 10-0 yenik başliyorsunuz. Ileride ne olur bilemem belki annesiyle cok iyi anlasirsiniz belli mi olur

Bu adamdan ayrılmalısın bence ever çok basit ayrıl demesi diyeceksin ama bu adam tam bi ana kuzusu. Annesini görmeden bir gün bile geçiremiyor. Şimdi bu küçük bir sorun gibi görünebilir ama durumun bu kadar masum olduğunu zannetmiyorum. Evlendiğinizde bile her durumda annesini öne sürecek. Yani annesi ne derse o olacak. Hem ne demek annemi senden çok seviyorum. Tabikide sevebilir ama ikinizin yeri ayrı olmalı. Bunun dile getirilmesi bile çk çirkin. İleride çok daha büyük sıkıntılar çıkaracak bu durum siz. Karar tabiki size kalmış ama bu benim nacizane fikrim gerisi sise kakalmış.

X