ben mi çok alınganım da abartıyorum :(

İyi de sanane.ben annesine düşkün erkekleri severim.seni görmeden günler haftalar geçiriyomuş.e ne olmuş yani? Kendini annesiyle kıyaslaman çok komik bence

yaklaşık 2 yıllık bi sevgilim var. bir akşam mesajlaşırken hayal kurmak istedim oğlum sana benzesin filan gibi bişey dedim galiba ne dediğimi tam hatırlamıyorum o bana "kızımızda anneme benzesin" dedi

hep sürekli annemi senden çok çok seviyorum diyo. buna neyse diyorum sevsin annesi tamam.

bi konuda dedi ben annemi öpmeden gün geçiremem dedi. beni görmeden haftaları sesimi duymadan günleri çok güzel geçiriyor....

bu sevgilime bi yorum yapın ben mi çok alınganım :KK43:
Evlenmeyi düşünmüyorsan sıkıntı yok

annesini
yaklaşık 2 yıllık bi sevgilim var. bir akşam mesajlaşırken hayal kurmak istedim oğlum sana benzesin filan gibi bişey dedim galiba ne dediğimi tam hatırlamıyorum o bana "kızımızda anneme benzesin" dedi

hep sürekli annemi senden çok çok seviyorum diyo. buna neyse diyorum sevsin annesi tamam.

bi konuda dedi ben annemi öpmeden gün geçiremem dedi. beni görmeden haftaları sesimi duymadan günleri çok güzel geçiriyor....

bu sevgilime bi yorum yapın ben mi çok alınganım :KK43:
annesini sevsinde senin gözüne sokmasına gerek yokki bunu ne saçmalık, aşırılık sende değil onun kontrolsüz davranışında

sevsin annesini tabi ki de sana olan sevgisiyle anne sevgisi başka şeyler bunu karıştırmamalı.
kızımız anneme benzesin ne demek ya :KK62:

bu ileride her zaman anne tarafını tutacak ve kv her zaman her şeyinize karışabilecek demek oluyor.

Anneler bitanedir. Annesini mi kıskanıyorsun? Annesini kıskanmayı kendine yakıştırıyorsan çocuğa trip yapmaya devam et.

Sen alingan degilsin.

Ama sevgilin felaket ana kuzusu ..

Bence kac kurtar kendini ..

Tabii ki annesini sizden daha cok sevecek. Ama bence bu durum anne kuzusu durumunu da gecmis. Hastalık derecesinde bir bağlılık var.

Annesini sevsin tabi ama bunu niye gözüne sokuyor ki ikinizin yeri çok ayrı olmalı ve sevgilin bu ayrımı yapamadığı için evlilipinizde söz sahibi hep anne olacak sen ikinci planda kalacaksın.

Ayrıca yazmazsam içime dert olacak annesine çok düşkün erkekleri sevenlere Allah öyle kocalar ve oğluna çok düşkün kv ler nasip etsin inşaalah.

X