yaklaşık 2 yıllık bi sevgilim var. bir akşam mesajlaşırken hayal kurmak istedim oğlum sana benzesin filan gibi bişey dedim galiba ne dediğimi tam hatırlamıyorum o bana "kızımızda anneme benzesin" dedi
hep sürekli annemi senden çok çok seviyorum diyo. buna neyse diyorum sevsin annesi tamam.
bi konuda dedi ben annemi öpmeden gün geçiremem dedi. beni görmeden haftaları sesimi duymadan günleri çok güzel geçiriyor....
bu sevgilime bi yorum yapın ben mi çok alınganım
neee annemei senden cokmıu seviyorum püfff ondan koca olmaz daha büyümemis bırak gitsin simdiden anasını isteyen evlenince yanından ayırmazyaklaşık 2 yıllık bi sevgilim var. bir akşam mesajlaşırken hayal kurmak istedim oğlum sana benzesin filan gibi bişey dedim galiba ne dediğimi tam hatırlamıyorum o bana "kızımızda anneme benzesin" dedi
hep sürekli annemi senden çok çok seviyorum diyo. buna neyse diyorum sevsin annesi tamam.
bi konuda dedi ben annemi öpmeden gün geçiremem dedi. beni görmeden haftaları sesimi duymadan günleri çok güzel geçiriyor....
şartlar yüzünden görüşemiyoruz diyo ... dedim kaç kere dedim...Dile getirdinizmi hic bu konuyu?
diyin bildigimiz dumduz, beni gormeden haftalari gecirebiliyosun diye.
Bakalim ne diycek.
yaklaşık 2 yıllık bi sevgilim var. bir akşam mesajlaşırken hayal kurmak istedim oğlum sana benzesin filan gibi bişey dedim galiba ne dediğimi tam hatırlamıyorum o bana "kızımızda anneme benzesin" dedi
şartlar yüzünden görüşemiyoruz diyo ... dedim kaç kere dedim...
annesine tek bi laf söyletmiyoo hemen çok kıskançsın annemle kendini kıyas etme diyip duruyor susturulmaktan yoruldumneee annemei senden cokmıu seviyorum püfff ondan koca olmaz daha büyümemis bırak gitsin simdiden anasını isteyen evlenince yanından ayırmaz
kusura bakma kırmızılı yerde bi gülme geldi banao an ağzının üstüne kürekle vurmak geldi içinden dimi
annesini sevsin saysın çok güzel de herkesin yeri ayrıdır canım.