Ben mi çok abartıyorum?

Neden böyle söylüyorsunuz. Daha 25 yaşındayım 1 aylık evliyim. Ben bu konuyu arkadaşlarımla da konuşabilirdim. Buradan kimliğimi belli etmeden sizlerden tavsiye bekledim. Konu fake diyorsunuz. O zaman silin üyeliğimi.
Herkese iyi akşamlar.

Teyzesinin kızı gittiğin de uyaracaktım ama kocam işte bize maddi açıdan çok yardımı oldu bunu mu kıskandın der diye o gün bir şey demedim.
Ne yapacaksın koltuk takımı aldı diye cınsel hayatınızı anlatmasına goz mu yumacaksın? Koltuk takımından daha degerlı degıl mı dusuncelerın ya da ozelınız?

Vakit ayırıp tavsiye de bulunan herkese teşekkür ederim. Mod lar ya yeni üyelik alımını kapatsın yada yeni üyeler konu açamasın. Çünkü böyle yardım talep ettiğimiz de hemen yeni üye kesin FAKE'dir deniliyor.

Ah benim edepsiz halam olacak ki orda ona ağzının payını verecek görümcesi halamın kızına doğumdan sonra ne zaman adet gördüğünü sormuştu,ortamda da sadece kadınlar vardı,halam girmişti içeri “milletin orasından (orası demedi o kelimeyi kullanamam ama anlamışsınızdır) sanane sen kendininkine bak” dedi ölüm sessizliği çöktü odaya yani ayıptır böyle şeyleri yüzleri kızarmadan nasıl sorabiliyorlar ya.

Yok artık bu nasıl bi konu arkadaşlar ya. Mahrem özel hayat hiç mi birseyiniz yok Allahım sen koru hepimizi koltuk takımı aldı diye ilk geceyi anlatan adam daha büyük Bi mebla da napar bilemedim eşim öyle birseyler konusacak ben mutfakta duyacam birşey yapmayacam sonra bide uyarmam gerek mi diye konu açacam değişikkk

Sorun abartman değil abartmaman ben olsam içeri girer aldıgı koltuk takımında döverdim o kadını sanane be sorduğu soruya bak normal degil bu konuşma eşinide bi güzel haşla bana teyze oglum böyle bi sorabilirmi de kafası dank eder

Canmcm ben 3.yü kaçırmışım link atabilir misin

Eşinizi uyarın önce

Yok uyarmayin bu hepimizin basina geldi..eve gelen akraba es dost sorar bizde anlatiriz..adet budur..hatta koltuk takimi ne ki kalin bir burma takana canlandirma yapilir..usul budur

Münasebetsiz. Belki o gece bir şey yapamadınız. Ne bileyim bir rahatsızlık çıktı ikinizden birinde. İnsanlar hiç düşünmüyor konuştukları şeyin önünü arkasını...

Eşinize söyleyin belki o kuzeniyle hep böyle muhabbetler kuruyordur o yüzden ona garip gelmemiştir. Ben eminim rahatsız olduğunuzu söylerseniz o da dikkat eder.

Allahtan oturma grubunu almış, yatak odası takımı alsa video falan isteyecekti herhalde dekolteli ve dar giyinmeyi seven 36 yaşındaki teyze kızı neyse konu ciddiymiş bir daha sorarsa eşinizden size yönlendirmesi isteyin ve ağzının payını verin , sonra da çok güzeldi diye gevşek gevşek cevap veren kocanızın suratına tükürün

Ayy Allah iyiliğinizi versin.
1 ve 2 arasında kararsızım

Hemen fake konu deyip ilk ben bildim deme ihtimalinimi yükseltiyoruz anlamadım ki! Konuya fake denilince insan kendisini kötü hissediyor ciddiye alma konusunda. Yapmayın Allah aşkına fakelik nesi var konunun.

Kadının sorması çok iğrenç ama ikiside rahatsız olmadığına göre onlarda normal bu tür şeyler demek ki..

Uyarmalısın tabi ama kocanın onu uyarması daha doğru olurdu
Ne edepsiz böyle soru mu sorulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…