Ben mi çok abartıyorum?

Mijares Rebeca

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2020
74
80
3
30
1 ay önce evlendim. Ben 25 yaşındayım, kocam 28 yaşın da. Her şey güzel ilerliyordu. Kocamın teyzesinin kızı geçenler de bize geldi. Kocam ile konuşuyorlar. Teyzesinin kızı diyor ki işte ilk gece nasıl geçti, hoşuna gitti mi gibi şeyler soruyor. Ben de mutfak ta bir şeyler hazırlıyordum. Kocam da gayet güzel geçti dedi. Bu arada teyzesinin kızı 36 yaşın da biraz da dekolteli ve dar giyinmeyi seviniyor. Biz evlenirken de oturma grubunu aldı, çok büyük yardımları dokundu. Ama bizim özelimizi konuşmaları biraz canımı sıktı. Sizce bu konu da kocamı uyarmalı mıyım?

Teyzesinin kızı gittiğin de uyaracaktım ama kocam işte bize maddi açıdan çok yardımı oldu bunu mu kıskandın der diye o gün bir şey demedim.

Teyzesinin kızı gittiğin de uyaracaktım ama kocam işte bize maddi açıdan çok yardımı oldu bunu mu kıskandın der diye o gün bir şey demedim.
Kıskanmakla alakası yok aranıza ikinci bir kişi girerse üçüncü de girer dördüncü de . İkinizin arasında olanlar dışarıya çıkmamalı bunu şimdi çözün bence taviz vermeyin

Ohaa.

Daha şaşırmam dedikçe "şaşırtma konusunda" birbiri ile yarışan konular geliyor.

1.boşanalım tekrar evleniriz , diyen koca ve bunu oldukça mantıklı ve makul bulan konu sahibesi

2.tektas bozdurup kayınpedere yemek yapan konu

3.zifaf gecesi ile ilgili erkek kuzenden ayrıntı isteyen teyze kızı konusu.

Hepsini dene, tarafını seç.

Bunun kıskançlıkla ne ilgisi var? Kadını da erkeği de kim olursa olsun sizin mahreminizi soramaz, konuşamaz. Konuya pek inanamadım.

Dekolteli kismini bir ben anladim sanirim da neyse girmeyeyim bu konuya. Özelinizi kimseyle konusmaktan hoslanmadiginizi , kendisinin de anlatamasindan rahatsiz oldugunuzu söyleyebilirsiniz.

Kıskanmak başka, terbiyesizlik başka

Daha nerde ne konuşacağını bilmeyen bir embesili kıskanmadım.

Ama çok meraklandiysan ben teyzemin oğluna zifaf gecesinin ayrıntısıni anlatayim , bakalim sen ne hissedeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…