- 3 Şubat 2018
- 6.623
- 25.366
- 548
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
Bir arkadaşım var. Sevgilisi yokken çok güzel anlaşırdık çok güzel vakit geçirirdik. Sonra sevgilisi oldu, ilk zamanlar çok bir değişiklik olmamasına rağmen zamanla huyu suyu değişti sanki. Sürekli kendini övmeye, havalara girmeye başladı. Bana “ayy hadi sen de birini bul artık” diyip duruyor nerdeyse her buluştuğumuzda. (Hoş artık eskisi gibi buluşmuyoruz ama). Lafı sürekli sevgili konusuna getirip hayattaki tek şey bir sevgili bulmak üzerine kuruluymuş gibi davranıyor yani bilmiyorum ben öyle algılıyorum. Geçen aylarda yeni bir projemden bahsettim, “iyi bari belki ordan kısmet bulursun” dedi. Ben de o amaçla projeye girmediğimi söyledim. Bi keresinde de “evde kalıcaksın artık” gibi bi cümle kurdu bu arada yaşım 23 ve okuyorum neyin evde kalması anlamıyorum. Hani iki üç sefer şaka yapıyor dedim ama sürekli bu konulardan konuşulması artık baydı beni. Misal normalde sinemaya arkadaşlarımla giden biriyim. Ama bu kez gidecek bir arkadaşım yoktu o an müsait olan. Ben de tek gideyim dedim. Bahsettiğim arkadaşım bunu duyunca “neee tek mi gidiceksin,hıımm” gibi bir tepki verdi. Hani bilmiyorum eskiden çok şirin davranan çok mütavazı bir arkadaşımdı. Şimdi ise her lafı iğneleyici geliyor. Bir de kendini övme huyları başladı. Geçen aylarda da sürekli yeni aldığımız telefonları kıyasladı benimki daha güzel diyip durdu. Ama bu muhabbet sürekli döndü yani. Bilmiyorum sizce ben mi alınganım. İç dökmek istedim sadece.
Bir keresinde de burun güzelliğiyle ilgili falan bir konu açıldı toplu bir arkadaş grubunda, sevgilisine dönüp benim yanımda şey dedi “benim mi burnum güzel yoksa yıldızasyanınki mi” dedi sevgilisi de tabiki seninki falan dedi sarıldılar böyle yanımda tuhaf tuhaf hareketler. (Bu arada burnum çok güzeldir herkes yüzümde ilk önce burnuma iltifat eder. Acaba onu mu kendine dert etti anlamadım)
Bir keresinde de burun güzelliğiyle ilgili falan bir konu açıldı toplu bir arkadaş grubunda, sevgilisine dönüp benim yanımda şey dedi “benim mi burnum güzel yoksa yıldızasyanınki mi” dedi sevgilisi de tabiki seninki falan dedi sarıldılar böyle yanımda tuhaf tuhaf hareketler. (Bu arada burnum çok güzeldir herkes yüzümde ilk önce burnuma iltifat eder. Acaba onu mu kendine dert etti anlamadım)
Son düzenleyen: Moderatör: