- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
korkarım ki kötü bir tecrübeyle bunu öğrenecek
Allah korusun, tecrübe etmeden öğrenir umarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korkarım ki kötü bir tecrübeyle bunu öğrenecek
onu takmamayı denedim hiçbir işe yaramadıhadi gün boyu olaylarını geçtim kimi insan sevmez
ama şehirlerarası indin mi şu saatte geleceğim v.s. olaylarında çok soğuk eşiniz
sizde sanırım benim gibi çok ıcak bir tipsiniz :)
eğer öyleyseniz ders verilme zamanı gelmiş
fazla üstüne düşmeyin boşverin neşeli şen şakrak olun ama kendi çapınızda
heee bu arada ona da trip afra tafra yapmayın
gün içinde bir kere nasılsın demek çok zor geliyor ona.hatta bunun gereksiz olduğuna bende inanmaya çalıştım ama etrafıma baktımki herkes eşiyle haberleşiyor(kıyasladığım için değil ben mi yanlış yapıyorum diye gözlemledim.)İlgisizlikten de öte özellikle taksiye geç saatte binileceği zaman aranmalı bence. Bitaksi uygulamasıyla ilgili rezaleti biliyorsunuzdur. Taksici sizi zorla alıp bir yerlere götürse onun ruhu duymayacak. O merak edene kadar cesediniz çürür allah korusun. Yani bu baskı yapmak falan olmaz, güvenliğiniz için gece taksiye bindiğinizde taksinin içindeyken aramanız, inince de indim demeniz ve onun bunu beklemesi, aradığında ulaşamayınca endişelenmesi gerekir diye düşünüyorum.
Gün içinde aramayla ilgili kural olmaz, hani bazısı konuşmayı sever bazısı sevmez bir denge oturtulur ama acil durumlarda ulaşamamanız çok kötü. Onun yine de telefonu açıp sonrasında size beni gerekmedikçe arama gün içinde diyebilmesi lazım.
hayır çok yoğun değil.aramak için zamanı var.elbette yoğun olduğu dönemler oluyor.ama her gün öğle arası var.Alıngan değilsin kesinlikle haklısın peki eşinin işi çok mu yoğun belki fırsatı olmuyordur?
dediğiniz gibi ben eşime göre başımın çaresine bakabilirim.mutlaka ona ihtiyacım olduğu zaman da oluyor.Sana sonsuz güvendiğinden.Demekki sen cok güclü bir kadinsin.
Zor bir duruma düşsen sen onu
ariyacağini biliyor.
Eee..ozamanda ne gerekvarindim bindim geldim falan filan.
Bu cep tel. genc ciftleri cok yiprattiyor.
Ilgi tel. Beklemiyin.Evde sorun yoksa boşverin.Herkes rekabate girmiş benim eşim bugün bu kadar aradi onton msj yazdi..
Bence sen bazen onun yardimina ihtiyacin olduğunu simgele.
Mesela bir durumda ondan fikir iste yönlendirsin seni ve sonra dediki
Ayy aşkim sağol sensiz ben ne yapardim
Gururunu okşa oda bir daha tel caldimi mereklanir.
takmamak değil uzak olmak eskisi gibi üstüne düşmemek :)onu takmamayı denedim hiçbir işe yaramadı
evet böyleymiş ben fark etmemişim.yani şu şekilde en başta ben arıyordum soruyordum belli olmuyordu bu durum.ben onun da aramasını bekleyince isteyince ortaya çıktıeskidende boylemiydi
evet bunu yaptım:) kendime plan yaptım o yokmuş gibi davrandım.neredeyse bu durum onun hoşuna gittitakmamak değil uzak olmak eskisi gibi üstüne düşmemek :)
iş seyahati 2 3 ayda bir kez oluyor.ben aramayı bıraktım rahatsız olmadı.bebek konusunda haklısınız.zaten çocuğum yok şu anda.En güzel yıllarımızı kopuk geçirmek beni çok üzüyorBen seni çok haklı buldum. Merak etmesi için Allah korusun başına birşey mi gelmesi lazım. Ozaman pişman olmaz mı?
Çok fazla iş seyahatine gidiyosanız ayrı kalmayı da normal karşılıyor demekki artık.
Sen de aramayı bırak. Böyle kopuk yaşayalım de. Bebeğiniz olduğunda sürekli aramak zorundasın bisürü ihtiyaç filan olacak. Ozaman çıldırırsın sen.
terazi burcu. evet eşimin açıklaması başının çaresine bakarsın oluyor.merak etsin istiyorum ve gerçekten bazen ihtiyacım oluyorBurcu ne? Fazla rahat geldi biraz endişe etmesi ve merak etmesi insana kendini değerli hissettirir. Sana fazla mı güveniyor acaba hani zaten başının çaresine bakar bana ihtiyaç duymaz gibi.
dediğiniz gibi ben eşime göre başımın çaresine bakabilirim.mutlaka ona ihtiyacım olduğu zaman da oluyor.
ama eşimi gün içinde bir kere aramam ya da aranmam çok mu zor bir istek bunu anlayamıyorum.
aynı sektördeyiz danışmak için aradığımda bile bunu gereksiz buluyor.zaten defalarca arasın saatlerce konuşsun demiyorum.ama insan aramak istiyor.
tabiki kimsenin beni arama zorunluluğu yok. ama ben acil durumlarda eşime ulaşmak istiyorum.gece eve döndün mü diye sormasını istiyorum.gün içinde bir kere aradığımda terslenmemek istiyorum.ya da çok mutsuzsam hayat arkadaşımı aramaya çekinmek istemiyorum.Haberlerde bir boşanma davası var bugün
Kadın sürekli arıyor işte, gezmede vs bunaldım diye dava açmış
Her gün arama zorunluluğu yok
Bir yere gidince aramaya gelince bir kere şehirdışına gittim aradım geldim ben diye
Neden aradın ki işe gitmen olağan dedi şehirdışına İstanbul a geldim diye aradım dedim haaa dedi
Bir daha da aramadım
Mesela geçin bir yere gittim hatunların eşleri vs aradı benim eşim şehirdışında idi işim bitti yola çıkıyorum diye akşam 10 da aradı gidince vs aramadı
Akşam da uyumak için çocuk onu beklemesin diye aradı
Biz böyle iyiyiz herkes başının çaresine bakar
Geçen yazdım aynı işi yapıyoruz nerede olduğunu ben bilmem müşteri bilir X bey şurada imiş gelecek vs der