• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi alınganım

siyahbeyazbilgisayar

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
847
177
323
37
Arkadaşlar gerçekten anlayamadığım bir konu var. eşimle yaklaşık 3yıldır evliyiz.birgün kavgalı bir gün barışık gidiyoruz. onun bireyselliği benim biraz olsun birlikte yaşama isteğim bizi mahvediyor.
Mesela işteyken tüm gün boyu bir kere eşimle mesajlaşmak ya da konuşmak bana normal geliyordu.(ki telefonda uzun konuşmam)İnsan eşini gün boyu bir kere aramak istemez mi.Bunu istediğim ve onu günde bir kere aradığım için eşim o kadar üstüme geldi ki ben yanlış yaptığımı düşündüm.Zaten akşam görüşecez ne gerek var gündüz konuşmaya diyerek üste çıktı.İyi dedim adam istemiyor neden ısrar edeyim.Acil durumlarda aradığımda da zaten asla eşime ulaşamadım.Arabam bozuldu yolda kaldım aradım ulaşamadım,işyerinde çok kötü birgün geçirdim aradım ulaşamadım.eve 4 saat geç gelsem bir mesaj atar en fazla cevap yazsam da cevap yazmaz.Asla merak etmez işin vardır diye düşündüm der ki ikimizinde çıkış saati belli telefona bakamama gibi bir durumumuz da yok.Bazen çıkışta toplantım olur günü bellidir
Hatta bir hafta ayrı kaldığımız olur.indin mi ulaştın mı asla sormaz.eskiden ben arayıp indim diyordum arayıp nasılsın diyordum.aramayı bıraktım.şehir dışındayken günde sadece bir kere arar o kadar.Şehir dışına çıkan eşimse asla ben indim ya da dönüyorum şu saatte vs hiç aramaz.Hatta o kadar ki ikimizde şehir dışındaydık gece 1de inmiştim uçaktan.servisle bir yere kadar gelip taksiye binmem gerekiyordu.aradı indin mi dedi bu kadar.eve gidince haber ver vs hiçbiri yok.eve nasıl gittim taksi buldum mu yolda birşey oldu mu hiçbiri yok.
acaba ben mi abartıyorum.fazla ilgimi bekliyorum.bu durumda bir anormallik mi var

güncelleme: Bu konuyu tekrar konuştuk.eğer aynı şehirde değilsek günde bir defa arıyor nezaketen.normalde gün içinde hiçbir şekilde konuşmuyoruz mesajlaşmıyoruz.bazen ben arayım deyip arıyorum eğer açarsa birşey mi oldu diyerek açıyor.bozuluyorum.aramam için ille ölmek üzere mi olmam gerek o şehirdışındayken onu özlüyorum konuşmak istiyorum.o bunu istemezken ben istediğim için kendime çok kızıyorum.eşiyle gün içinde konuşan sebepsiz yere arayabilen ve aranan insanlara özeniyorum.Bu konu benim için büyük bir sorun haline geldi

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar gerçekten anlayamadığım bir konu var. eşimle yaklaşık 3yıldır evliyiz.birgün kavgalı bir gün barışık gidiyoruz. onun bireyselliği benim biraz olsun birlikte yaşama isteğim bizi mahvediyor.
Mesela işteyken tüm gün boyu bir kere eşimle mesajlaşmak ya da konuşmak bana normal geliyordu.(ki telefonda uzun konuşmam)İnsan eşini gün boyu bir kere aramak istemez mi.Bunu istediğim ve onu günde bir kere aradığım için eşim o kadar üstüme geldi ki ben yanlış yaptığımı düşündüm.Zaten akşam görüşecez ne gerek var gündüz konuşmaya diyerek üste çıktı.İyi dedim adam istemiyor neden ısrar edeyim.Acil durumlarda aradığımda da zaten asla eşime ulaşamadım.Arabam bozuldu yolda kaldım aradım ulaşamadım,işyerinde çok kötü birgün geçirdim aradım ulaşamadım.eve 4 saat geç gelsem bir mesaj atar en fazla cevap yazsam da cevap yazmaz.Asla merak etmez işin vardır diye düşündüm der ki ikimizinde çıkış saati belli telefona bakamama gibi bir durumumuz da yok.Bazen çıkışta toplantım olur günü bellidir
Hatta bir hafta ayrı kaldığımız olur.indin mi ulaştın mı asla sormaz.eskiden ben arayıp indim diyordum arayıp nasılsın diyordum.aramayı bıraktım.şehir dışındayken günde sadece bir kere arar o kadar.Şehir dışına çıkan eşimse asla ben indim ya da dönüyorum şu saatte vs hiç aramaz.Hatta o kadar ki ikimizde şehir dışındaydık gece 1de inmiştim uçaktan.servisle bir yere kadar gelip taksiye binmem gerekiyordu.aradı indin mi dedi bu kadar.eve gidince haber ver vs hiçbiri yok.eve nasıl gittim taksi buldum mu yolda birşey oldu mu hiçbiri yok.
acaba ben mi abartıyorum.fazla ilgimi bekliyorum.bu durumda bir anormallik mi var

Canm bence abartmıyorsun.Güçlü bir profil çizdiysen senin üstesinden gelebileceğini düşünüyor olabilir.İçi rahattır belki bu yüzden.

bu durum komple anormal bana göre
ben olsam böyle bir ilişkiyi yaşamak istemem, tahammül edemem
ama illa da zorlamam gerekiyorsa
kesinlikle aramam, sormam, eve normalde gideceğimden 1 gün geç giderim, o gün gelmeyeceğimi haber vermem, mesaj yazarsa 1 gün daha yokum gibi geçiştiririm vs vs vs
değişior mu değişmiyor mu bir kez daha bakarım

Arkadaşlar gerçekten anlayamadığım bir konu var. eşimle yaklaşık 3yıldır evliyiz.mükemmel giden bir evliliğimiz yok.birgün kavgalı bir gün barışık gidiyoruz. onun bireyselliği benim biraz olsun birlikte yaşama isteğim bizi mahvediyor.
Mesela işteyken tüm gün boyu bir kere eşimle mesajlaşmak ya da konuşmak bana normal geliyordu.(ki telefonda uzun konuşmam)İnsan eşini gün boyu bir kere aramak istemez mi.Bunu istediğim ve onu günde bir kere aradığım için eşim o kadar üstüme geldi ki ben yanlış yaptığımı düşündüm.Zaten akşam görüşecez ne gerek var gündüz konuşmaya diyerek üste çıktı.İyi dedim adam istemiyor neden ısrar edeyim.Acil durumlarda aradığımda da zaten asla eşime ulaşamadım.Arabam bozuldu yolda kaldım aradım ulaşamadım,işyerinde çok kötü birgün geçirdim aradım ulaşamadım.eve 4 saat geç gelsem bir mesaj atar en fazla cevap yazsam da cevap yazmaz.Asla merak etmez işin vardır diye düşündüm der ki ikimizinde çıkış saati belli telefona bakamama gibi bir durumumuz da yok.
Bende 7 yıllık evliyim benimkini ilgisiz sanirdim seninki dibine vurmuş cnm malesef umutsuz vaka gamsız herifin teki ya basina birşey gelse evlilik sorumluluk demek sizin sorumlulugunuz ona ait insallah çözüm bulursun cnm çünki böyle gitmez yarin Birgün çocuğunuz oldugunda acil durumlarda nasıl arayıp sormaz Allah yardımcın olsun

Hic abartmiyorsun bence senin neyinle ilgileniyor ben merak ettim.Benim arkadasim bile gec vakit yanima gelince eve dondukten sonra msj atiyorum eve geldin mi diye.Ne kadar vurdumduymaz bir adam
merhametlidir.evin içinde ilgilidir kendine göre.onagöre ben abartıyorum.gün boyu en kötü ne olablir ki şeklinde yaklaşır hep

Adam sevgisiz mi büyümüş? Sizin için hiç bir jest yaptığı, hayatınızı kolaylaştırdığı oluyor mu?

Ben de bireyselliğine çok düşkün bir insanımdır, ama eşininki başka bir boyut, bildiğin umursamaz, merhametsiz bir insan sanki. Herkese mi böyle? Annesi, kardeşi vs?

Konunun başında, iş yerinde aramayla ilgili yazdığınızı okurken "gün içinde aramaya ne gerek var, önemli bir şey olmadığı sürece" diye yazmayı düşünüyordum ama önemli durumlarda da arayınca ulaşamıyormuşsunuz, gecenin 1inde siz dışardayken de sizi merak etmiyormuş... Bu durumda tabi ki abartmıyorsunuz... İlgisiz olduğu kadar umursamaz da sanırım. Evlenmeden önce nasıldı? Hep böyle ilgisiz miydi? Kişiliği böyleyse işiniz zor

Canm bence abartmıyorsun.Güçlü bir profil çizdiysen senin üstesinden gelebileceğini düşünüyor olabilir.İçi rahattır belki bu yüzden.
ona göre evet ben güçlüyüm.ayrıca başıma kötü ne gelebilirki.ama mesela akşam eve gelirken arabayla gitmemişsem çok korktuğumu bilir.Karanlıkta o kadar çok korkarım ki kabuslar görürürm o derecede

Bende 7 yıllık evliyim benimkini ilgisiz sanirdim seninki dibine vurmuş cnm malesef umutsuz vaka gamsız herifin teki ya basina birşey gelse evlilik sorumluluk demek sizin sorumlulugunuz ona ait insallah çözüm bulursun cnm çünki böyle gitmez yarin Birgün çocuğunuz oldugunda acil durumlarda nasıl arayıp sormaz Allah yardımcın olsun
amin hepimizin.hiçbir çözüm bulamadım.kızdım olmadı iyilikle söyledim olmadı.ben aradım olmadı.aramayı bıraktımolmadı

Konunun başında, iş yerinde aramayla ilgili yazdığınızı okurken "gün içinde aramaya ne gerek var, önemli bir şey olmadığı sürece" diye yazmayı düşünüyordum ama önemli durumlarda da arayınca ulaşamıyormuşsunuz, gecenin 1inde siz dışardayken de sizi merak etmiyormuş... Bu durumda tabi ki abartmıyorsunuz... İlgisiz olduğu kadar umursamaz da sanırım. Evlenmeden önce nasıldı? Hep böyle ilgisiz miydi? Kişiliği böyleyse işiniz zor
ben sadece gün içinde bir kere görüşmek istiyordum.evlenmeden önce aynı şirkette çalışıyorduk gün içinde haberleşmemize gerek kalmıyordu

bu durum komple anormal bana göre
ben olsam böyle bir ilişkiyi yaşamak istemem, tahammül edemem
ama illa da zorlamam gerekiyorsa
kesinlikle aramam, sormam, eve normalde gideceğimden 1 gün geç giderim, o gün gelmeyeceğimi haber vermem, mesaj yazarsa 1 gün daha yokum gibi geçiştiririm vs vs vs
değişior mu değişmiyor mu bir kez daha bakarım
hiç aramamayı denedim.şehir dışına çıktım ve hiç aramadm ne indim dedim ne toplantıya grdim dedim hiçbirşey demedim akşam arayıp nasılsın vs konuşup kapattı.geç gelme olayım olamıyor gidiş dönüş belli oluyor gitmeden önce.
haber vermeden geç gitmeyide denedim bir kere arar açmamışsam bir daha aramaz

ben sadece gün içinde bir kere görüşmek istiyordum.evlenmeden önce aynı şirkette çalışıyorduk gün içinde haberleşmemize gerek kalmıyordu
Sadece iş yerindeki iletişimi kastetmemiştim aslında evlilik öncesini sorarken. Diğer zamanlarda nasıldı? Merak eder, arar sorar mıydı? Geceleyin yalnız taksiye binme gibi durumlarda

Adam sevgisiz mi büyümüş? Sizin için hiç bir jest yaptığı, hayatınızı kolaylaştırdığı oluyor mu?

Ben de bireyselliğine çok düşkün bir insanımdır, ama eşininki başka bir boyut, bildiğin umursamaz, merhametsiz bir insan sanki. Herkese mi böyle? Annesi, kardeşi vs?
ailesini de haberleşme konusunda çok önemsemez ailesine göre onun bu durumu normal.onlar şu tavırda o zaten umursamaz aramaz vs. ama mesela onların yaşadığı şehirden bizim yaşadığımız şehire gelince hemen geldik diye haber verir merak etmeyin der

Back