Ghostingi de burada öğrendim benToksik ve narsistten sonra hayırlı olsun.
Tanımadığın etmediğin adamlar için beklentiye girmeyi kesmeli ve hayatın zor bir yer olduğunu kabullenerek yaşamalısın.Merhabalar , bir kaç gündür online dating uygulamasından biriyle yazistim sürekli yuzyuze görüşmek istedi bende buluşmadan önce sormak istediğim.seyler var daha dedim akşam tekrar sohbet edelim diye konuştuk, aksam ikinci uzun süren yazismamizdi daha. ben aklımda olan şeyleri sordum sohbet normal akarken bir anda yok oldu yarım saat sonra sorduğum mavi tik.olmadi yarım saat sonra baktı ve iki saat sonra sadece soruma evet yazdı sorum da ailen tarsusta mi yaşıyor idi cevabı sadece evet olabilir ama iki saat sonra yazması bilemedim bir anda sohbette yok olmasına sinir oldum bende sorularım sanırım.fazla geldi kolaylıklar diliyorum bol şans dedim o da anlamadım yazdı, bende gayet normal.sohpet ederken bir anda yok oldun tarzi bisi yazdım, başım ağrıyordu (biliyordum) uyudum anlayışın için saol yazmış, bende manipülasyon a gerek yok falan dedim , kendine iyi bak dedi ve engelledi bu neydi şimdiyani 2 saat sonra bari kusura bakma uyumuş kalmışım deseydi yalan bile olsa
Her ilgisiz adama da evli diye yapıştırmak moda oldu.sanki evli olmayan her adam kadınlara bütün gün mesaj atıyor.Ciddi ilerlemek istemiyor muhtemelen sevişip yok olmak amaçlıydı. Evli olma ihtimali de yüksek.
İhtimallerden biri olarak ele aldım. Diğer ihtimalse uygulamanın işleyişine uygun olan takılıp güzel vakit gecirip sonra bye demek.Her ilgisiz adama da evli diye yapıştırmak moda oldu.sanki evli olmayan her adam kadınlara bütün gün mesaj atıyor.
Walla kendisi de her gun buluşalım mı beni sık boğaz etti benim amacım biraz hakkında bilgi almaktı buluşmadan önce tabii ki soracağım hiç birsey bilmeden niye yuzyuze görüşeyim dimi ? Bilemiyorum ki sormadan etmeden nasıl tanıyalım birbirimiziGörüldü atıp gitmesi olmamış.
Ama sanki çok sıkboğaz etmişsiniz adamı.
Yeterince çekişememiş olabilirBoşanmış güya 4 yıl çekişmeli sürmüş dediğine göre
Sohpet değil sohbet. Walla değil valla. Lütfen düzgün kullanın dilimizi.Merhabalar , bir kaç gündür online dating uygulamasından biriyle yazistim sürekli yuzyuze görüşmek istedi bende buluşmadan önce sormak istediğim.seyler var daha dedim akşam tekrar sohbet edelim diye konuştuk, aksam ikinci uzun süren yazismamizdi daha. ben aklımda olan şeyleri sordum sohbet normal akarken bir anda yok oldu yarım saat sonra sorduğum mavi tik.olmadi yarım saat sonra baktı ve iki saat sonra sadece soruma evet yazdı sorum da ailen tarsusta mi yaşıyor idi cevabı sadece evet olabilir ama iki saat sonra yazması bilemedim bir anda sohbette yok olmasına sinir oldum bende sorularım sanırım.fazla geldi kolaylıklar diliyorum bol şans dedim o da anlamadım yazdı, bende gayet normal.sohpet ederken bir anda yok oldun tarzi bisi yazdım, başım ağrıyordu (biliyordum) uyudum anlayışın için saol yazmış, bende manipülasyon a gerek yok falan dedim , kendine iyi bak dedi ve engelledi bu neydi şimdiyani 2 saat sonra bari kusura bakma uyumuş kalmışım deseydi yalan bile olsa
Yukarıda iki kez sohbet yazmışım onları kaçırmışsinizSohpet değil sohbet. Walla değil valla. Lütfen düzgün kullanın dilimizi.
Mülakata girer gibi sorulardan sıkılmış bir form ver de doldursun barimanipülasyonun konuyla alakası yok
Cidden ne alaka acaba, bu konuyla manipülasyonun hiçbir alakası yok zaten de, manipülasyon kelimesi çıktı çıkalı herkes manipüle edilir oldu, hiç ben kendi hür irademle böyle yaptım diyen kalmadıYani adam uyumuş olamaz mı, yüzünü görmediği insana 24 saat yazmak zorunda mı?? Manipülasyon ne alaka
Zorunda ama sevgiliysenÇok sıkboğaz etmişsiniz. Yani insan anında size cevap vermek zorunda değil.
Birisi yukarıda bu uygulamalara kalmak eziklik dedi vallaBen son dönemde ilişkilerle ilgili bu tanimlardan çok sıkıldım ya.
Ufacık bir şey mi oldu hemen manipülasyon, istemediğimiz bir şey mi yapıldı hemen adam narsist oluyor.
Bu tanımların da içi boşaltıldı malesef.
Online dating uygulamasıni kullanmış ve de evlenmis biri olarak tavsiyem karşımızdaki insanı yüz yüze tanımaya çalışın.
Öyle arka arkaya anket yapar gibi sorular sorarak karşımızdaki kişiyi taniyamayiz.
Oturup bı saat kahve için sohbet muhabbet edin size nasıl hissettiriyor bir bakın hayatını sorgulamayin ama.
Bu sorgulayıcı tavır size de karşı tarafa da iyi gelmez malesef.
Ben seni anladım.öyle günlerce köpük kopuk bir iletişim olsa sen de takmadın zaten.adam sana buluşalım demiş hem de birkaç defa.eee bu şekilde ben de takarım yani bir anda kaybolan adamı.buluşalım diyen adamdan biraz özen ve ilgi beklemek normal bence deWalla kendisi de her gun buluşalım mı beni sık boğaz etti benim amacım biraz hakkında bilgi almaktı buluşmadan önce tabii ki soracağım hiç birsey bilmeden niye yuzyuze görüşeyim dimi ? Bilemiyorum ki sormadan etmeden nasıl tanıyalım birbirimizi
Ben de her ilgisiz adama evli diye yapıştırılmasından bıktım.yaa bu kadar evliyi nerede buldunuz arkadaşlar anlamadım ki.sanki evli olmayanlar mesaja saniyesinde cevap verip kapında falan yatıyor.Cidden ne alaka acaba, bu konuyla manipülasyonun hiçbir alakası yok zaten de, manipülasyon kelimesi çıktı çıkalı herkes manipüle edilir oldu, hiç ben kendi hür irademle böyle yaptım diyen kalmadıbir de narsistçiler var tabi
Gördüm o yorumu diyebilirler.Birisi yukarıda bu uygulamalara kalmak eziklik dedi valla
Onu bile yapmıyorlar ki.ona bile can atacak bir sürü kadın var.iki saçma salak mesaj sonra kaybolmak.İhtimallerden biri olarak ele aldım. Diğer ihtimalse uygulamanın işleyişine uygun olan takılıp güzel vakit gecirip sonra bye demek.