Ben mi abarttim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben son dönemde ilişkilerle ilgili bu tanimlardan çok sıkıldım ya.
Ufacık bir şey mi oldu hemen manipülasyon, istemediğimiz bir şey mi yapıldı hemen adam narsist oluyor.
Bu tanımların da içi boşaltıldı malesef.
Online dating uygulamasıni kullanmış ve de evlenmis biri olarak tavsiyem karşımızdaki insanı yüz yüze tanımaya çalışın.
Öyle arka arkaya anket yapar gibi sorular sorarak karşımızdaki kişiyi taniyamayiz.
Oturup bı saat kahve için sohbet muhabbet edin size nasıl hissettiriyor bir bakın hayatını sorgulamayin ama.
Bu sorgulayıcı tavır size de karşı tarafa da iyi gelmez malesef.

Altı üstü eski tabirle chat uygulaması çokta şey yapmayın yani

Tanımadığın etmediğin adamlar için beklentiye girmeyi kesmeli ve hayatın zor bir yer olduğunu kabullenerek yaşamalısın.

Her ilgisiz adama da evli diye yapıştırmak moda oldu.sanki evli olmayan her adam kadınlara bütün gün mesaj atıyor.
İhtimallerden biri olarak ele aldım. Diğer ihtimalse uygulamanın işleyişine uygun olan takılıp güzel vakit gecirip sonra bye demek.

Görüldü atıp gitmesi olmamış.

Ama sanki çok sıkboğaz etmişsiniz adamı.
Walla kendisi de her gun buluşalım mı beni sık boğaz etti benim amacım biraz hakkında bilgi almaktı buluşmadan önce tabii ki soracağım hiç birsey bilmeden niye yuzyuze görüşeyim dimi ? Bilemiyorum ki sormadan etmeden nasıl tanıyalım birbirimizi

Sohpet değil sohbet. Walla değil valla. Lütfen düzgün kullanın dilimizi.
Mülakata girer gibi sorulardan sıkılmış bir form ver de doldursun bari manipülasyonun konuyla alakası yok

Sohpet değil sohbet. Walla değil valla. Lütfen düzgün kullanın dilimizi.
Mülakata girer gibi sorulardan sıkılmış bir form ver de doldursun bari manipülasyonun konuyla alakası yok
Yukarıda iki kez sohbet yazmışım onları kaçırmışsiniz

Yani adam uyumuş olamaz mı, yüzünü görmediği insana 24 saat yazmak zorunda mı?? Manipülasyon ne alaka
Cidden ne alaka acaba, bu konuyla manipülasyonun hiçbir alakası yok zaten de, manipülasyon kelimesi çıktı çıkalı herkes manipüle edilir oldu, hiç ben kendi hür irademle böyle yaptım diyen kalmadı bir de narsistçiler var tabi

Son düzenleme:
Birisi yukarıda bu uygulamalara kalmak eziklik dedi valla

Ben seni anladım.öyle günlerce köpük kopuk bir iletişim olsa sen de takmadın zaten.adam sana buluşalım demiş hem de birkaç defa.eee bu şekilde ben de takarım yani bir anda kaybolan adamı.buluşalım diyen adamdan biraz özen ve ilgi beklemek normal bence de

Ben de her ilgisiz adama evli diye yapıştırılmasından bıktım.yaa bu kadar evliyi nerede buldunuz arkadaşlar anlamadım ki.sanki evli olmayanlar mesaja saniyesinde cevap verip kapında falan yatıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…