- 9 Eylül 2024
- 7
- 2
- 23
-
- Konu Sahibi gecemavisi3
ailem direkt memlekete çağırırsa gelemem dönüşte de eşyalar olursa uğrayamam dedi.
Daha erken cıkıp,ailesine söylemeden yanına ugrayıp sonrasında devam etme durumu yok mu?ailesi neye göre direkt cagırıyor onu da anlamadım oyalanma direkt buraya gel mi denir.ailem direkt memlekete çağırırsa gelemem dönüşte de eşyalar olursa uğrayamam dedi.
Daha erken çıkıp uğrayabilir, zaten o taraftan geçiyormuş.İstedikten sonra erken çıkmasa da uğrayıp ordan gidebilir.Esyalar bir yere kaçmıyor ya.Erkek arkadaşımla uzak mesafe yaşıyoruz. 3 senelik ilişkimiz var . Çok sık görüşemiyoruz ayda bir 2 ayda bir vs. Aynı memleketliyiz. Kendisi başka bir ilde ben başka bir ilde okuyorum. O memlekete giderken benim kaldığım yerden geçiyor. Zaten buluşamıyoruz doğru düzgün. Memlekete giderken uğrayabiliyor. Bende yanına gidince onda kalıyorum çünkü evi var . Her neyse . Yaklaşık 2 aydırlı görüşemedik . Kendisi haftaya memlekete gidecek . Belki yanıma uğrar diye düşünüyordum da beyefendi ailem direkt memlekete çağırırsa gelemem dönüşte de eşyalar olursa uğrayamam dedi. Bende sinirlendim 24 yaşında insan 5 saatliğine yanıma uğrayıp da gidebilir . Yanlış mı düşünüyorum? Sen de gel memlekete orada buluşalım diyor
İnsanoğlu işte istemedigi herşeyin bahanesini,istedigi herşeyin çaresini bulur da beyefendi bir de ayağına cagırmıs.Daha erken çıkıp uğrayabilir, zaten o taraftan geçiyormuş.İstedikten sonra erken çıkmasa da uğrayıp ordan gidebilir.Esyalar bir yere kaçmıyor ya.
Bilmiyorum kadınlar daha fedakar sanki.Bu erkeklerin poposunu bu kadar kaldırmasak.İnsanoğlu işte istemedigi herşeyin bahanesini,istedigi herşeyin çaresini bulur da beyefendi bir de ayağına cagırmıs.
Zaten erkek emek vermediğinde değer de vermiyor.Sevgiliyken böyle yapan evlenince kütüklesiyor.Bilmiyorum kadınlar daha fedakar sanki.Bu erkeklerin poposunu bu kadar kaldırmasak.
Sıkıntılı bir durum bende uzaktan yönettim ilişkimi ve sonunda evlendik 6 yıl olduErkek arkadaşımla uzak mesafe yaşıyoruz. 3 senelik ilişkimiz var . Çok sık görüşemiyoruz ayda bir 2 ayda bir vs. Aynı memleketliyiz. Kendisi başka bir ilde ben başka bir ilde okuyorum. O memlekete giderken benim kaldığım yerden geçiyor. Zaten buluşamıyoruz doğru düzgün. Memlekete giderken uğrayabiliyor. Bende yanına gidince onda kalıyorum çünkü evi var . Her neyse . Yaklaşık 2 aydırlı görüşemedik . Kendisi haftaya memlekete gidecek . Belki yanıma uğrar diye düşünüyordum da beyefendi ailem direkt memlekete çağırırsa gelemem dönüşte de eşyalar olursa uğrayamam dedi. Bende sinirlendim 24 yaşında insan 5 saatliğine yanıma uğrayıp da gidebilir . Yanlış mı düşünüyorum? Sen de gel memlekete orada buluşalım diyor
Kesinlikle..Zaten erkek emek vermediğinde değer de vermiyor.Sevgiliyken böyle yapan evlenince kütüklesiyor.