- Konu Sahibi lostLavinia
Onu öyle görünce çok şaşırdım üzüldüm atılım yapamadım. Sanırım görev gibi görüyor ama daha çok erken.
Aylar önce ortamı hazırladım eşim masajı sever rahat elbise giydim mumları yaktım tütsüyü yaktım hafif rahatlatıcı müzik açtım. Kremleyip masaj yapıyorum öpüyorum yüzünü omuzlarını. Rahatlayıp yaklaşması gerekmez mi? Ama o ne yaptı arkadaşlarına maç izlemeye gitti eve dönünce de yaklaşmadı. Yaşadığımız örneklerden birisi anlattığım.
Bilmiyorum kendimi sorguluyorum eksik olan ne diye..
Teşekkür ederim size
konu BDV çok açık olmadan yazmaya çalışayım
eşiniz o tarz ritüeller sevmiyor yahut onlarla ilişkinin sonunu getiremiyor olabilir
başka yerde istiyor yazmanız "hemen olsun, şip şak olsun, öncesinde kafa yormayalım" diye düşünüyor eşiniz hissi uyandırıyor bende
bunun çözümü maalesef bizde değil ikinizde
konuşun, belki o sizin hazırlığınız onun kafasında hani filmlerde genelev ortamları vardır ya, ya da işte benzer yerler onu çağrıştırmıştır bu nedenle hoşuna gitmemiştir, belki de sizi o an yeterince mutlu edemeyeceğini düşünmüştür, maç öncesi kısa sürede
benim siz hamle yapın dediğim böyle değil dümdüz hamle
yani öpmekle vs kalmayın, ileri gidin o beni istesin gelsin değil konu "biz isteyince" olsun
burada konularda yazılıyor hazırlandım bekledim gelmedi ya da geldi uyudu
mesela 20 yılı aşkın aktif cinsel hayatım var hiç hazırlanıp beklemedim
bebek küçükken uyusun da sonra dediğimiz oldu ama onun dışında önceden plan vs olmaz ki
yeri gelir hiç plansızken 5 dakikalık arada olur, yeri gelir başlar ortasında aman sonucu da olmasın dersin
bu iki kişi arasında bir durum ve uyum sürekli deneme ile kazanılır
yani karşılıklı ne istediğinizi konuşmaz, uygulamazsanız nereden bileceksiniz ki