Net bir bicimde escinsel degil diyorsaniz,yani bu kesin se ise;bana benziyor olabilirsiniz.
Her seyi yapabilecegini dusunen,herekese yetisip kontrol etmeye calisan,girisken ve baskin bir yapiniz varsa,bu aktiflik onun istekliligini duserebilir.Yani onu baski altina alabilir.Cinsel olarak ne yaptigini,ne istedigini bilen bir kadin zaman zaman erkekleri tedirgin edebilir.Misal,eskiden kalma aliskanliklarim var duzenli spor yaparim.Asla aksatmam.Rutinimdir.Bu beni nefes kontrolu ve fiziksel direnc olarak daha ust seviyeleri tasiyor.Eski sevgilimle yataga gectigimizde ritmi tutturmakta zorlaniyordu.Yoruluyordu,belli etmese bile ben anliyordum :) Sonradan da ayrildik zaten,yorgunumlar,halsizimler gelmeye basladi.Genel olarak erkekler bir seyi yapiyor,ogretiyor veya yon veriyor gibi gorunmeyi severler.Bu kontrol size gecerse yani baskin taraf siz olursaniz oyunu kaybettiklerini(hepsi degil) dusunerek kendilerini geri cekmeye baslarlar.Bende bu sekilde olmuslu.Gucum ve yatakta aktif olmam nedeniyle libodusu iyiden iyiye dusmustu.Belki sende de durum budur.