- 14 Nisan 2016
- 2.699
- 1.137
- 133
temmuzda nişanım olacak.. ne zaman bi konu açılsa hep aynı cvpları veriyor.. gecen gun arkadaslar oturduk sohbet ediyorz. çift olan arkadaslardan biri (kız) nişan düğün alışverişlerinden konu açıldı. kaynanası teyzesi karışmış alacaklarına ondan bahsediyor.. bnmkı hemen atladı benim annem karısmaz . kız sustu bende anlam veremedim, bişy demedim. bunu daha önce bi kere daha bana demişti çok başka konuydu hemen benm annem karısmaz diye cvplamıştı bende Annen mi ne alaka konumzla demiştim sustu.. Kızkardesi tatile gidecekmiş 1 haftalıgna ev kiralamışlr bana bunu söyledi bnde ii dedim ne guzel tatil iidir .. ama ben dedim ev kiralamazdm 1 haftalık 3 kişi için dedim otele giderdim yemek vs ugrasamam dedim .. direk onlar halleder dedi .. bşy demedim o an.. dedim bi sorun mu var ben ne desem bi savunma bi cvp ben dusman değilim dedim. kendimi anlatıyorum ben dedim kardesne laf söylemedm annenle ilgili bişiy demiyorum dedim annem karısmaz diyosun dedim ben karısır dedimmi yoo ? Tamam merak etme laf söylemiyorum dusman değilim nerede duracagımı biliyorum. dıştayım merak etme içeride adım atmam dedim.. ya saçmalama konuyu nereye çektın dedi kbakma ama dedim anlayamadım ne demek istediğini kötu hissetmeme sebep oluyo sanki ben bşy diyomuşm gibi dedim.. sürekli bi savunma kime karsı neye karsı dedim .. dayanamadım artık.. üstüste aynı sey olunca..