• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi abartiyorum objektif yorumlara ihtiyacim var

eszinbb07

minnoslarim var artik
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
1.427
1.088
133
Öncelikle merhba kızlar .. ben mi abartiyorum van bi akıl verin kimseyi kırmak istemiyorum kirmadim da ama dayanamıyorum içim açıyor ..konuya gireyim.
Ben çocuk sahibi olamiyorim erken menepoz sebebiyle 28 yaşındayım adet görmüyorum doğru dürüst tüp bebek tedavisi oldum iki kez ma olmadı 3. Tedaviye başlayacağım ama doktorlar çok umutlanma diyorlar durumun bende farkındayım büyük ihtimalle anne olamayacagim hemde hiç. Gelgelelim ki ablalarim var v hepsinin çocukları çok şükür ki hepsi de eğitimli işinde gücünde ama benim derdimden haberleri yok aslında var açık açık tüm değerleri söylediğim halde "olur ya takma kafana" diyen mi " aman olmaması daha iyi olur " diyen mi " aha benim var da ne oldu " diyen mi ararsınız hepsi de benim öz ablam el değil yani eğitimli olmalarına ve internetten herşeyi öğrenebilecekler olmalarına rağmen erken menapoz ne demek diye arastirmaypta ilerde olur amannn deyislerine mi yanayım. Hele tüp bebek yaptırdım transfer girerken toplu mesaj attım dua edin diye ordan hayırlısı diye cevap yazmışlar 15 gün sonra napyin diye arayan ablam oldu teselli vermeyi bırak aa sen tüp bebek yaptirmistin değil mi diyen de öbürü de tutmuş nasıl ki tüp bebek bi iğneyle mi verdiler spermleri diyene mi yanayım :( çok uzun oldu belki de çok saçma gelecek size kızlar ama çok canım yanıyor bu kadar değersiz mi benim anne olamayisim hiç mi bu ne demek acaba diye dusunmediler yada bu kız iki kez tüp bebek yaptırdı demekki kötü bi durum var ortada bile mi demediler bunlar benim kız kardeşlerim ve ben çok kırgınım .. uzun oldu k.bakmayın. abartiyorsam lütfen söyleyin duygusal olarak yıpranmış durumdayım etrafımdaki insanlara daha hassas davranırım henüz bunları eşimle bile konuşmadım kardeslerimde hala laylaylom durumda hiç bişey olmamış gibi davranıyorum ama içim sistii

Öncelikle merhba kızlar .. ben mi abartiyorum van bi akıl verin kimseyi kırmak istemiyorum kirmadim da ama dayanamıyorum içim açıyor ..konuya gireyim.
Ben çocuk sahibi olamiyorim erken menepoz sebebiyle 28 yaşındayım adet görmüyorum doğru dürüst tüp bebek tedavisi oldum iki kez ma olmadı 3. Tedaviye başlayacağım ama doktorlar çok umutlanma diyorlar durumun bende farkındayım büyük ihtimalle anne olamayacagim hemde hiç. Gelgelelim ki ablalarim var v hepsinin çocukları çok şükür ki hepsi de eğitimli işinde gücünde ama benim derdimden haberleri yok aslında var açık açık tüm değerleri söylediğim halde "olur ya takma kafana" diyen mi " aman olmaması daha iyi olur " diyen mi " aha benim var da ne oldu " diyen mi ararsınız hepsi de benim öz ablam el değil yani eğitimli olmalarına ve internetten herşeyi öğrenebilecekler olmalarına rağmen erken menapoz ne demek diye arastirmaypta ilerde olur amannn deyislerine mi yanayım. Hele tüp bebek yaptırdım transfer girerken toplu mesaj attım dua edin diye ordan hayırlısı diye cevap yazmışlar 15 gün sonra napyin diye arayan ablam oldu teselli vermeyi bırak aa sen tüp bebek yaptirmistin değil mi diyen de öbürü de tutmuş nasıl ki tüp bebek bi iğneyle mi verdiler spermleri diyene mi yanayım :KK43: çok uzun oldu belki de çok saçma gelecek size kızlar ama çok canım yanıyor bu kadar değersiz mi benim anne olamayisim hiç mi bu ne demek acaba diye dusunmediler yada bu kız iki kez tüp bebek yaptırdı demekki kötü bi durum var ortada bile mi demediler bunlar benim kız kardeşlerim ve ben çok kırgınım .. uzun oldu k.bakmayın. abartiyorsam lütfen söyleyin duygusal olarak yıpranmış durumdayım etrafımdaki insanlara daha hassas davranırım henüz bunları eşimle bile konuşmadım kardeslerimde hala laylaylom durumda hiç bişey olmamış gibi davranıyorum ama içim sistii
senin anne olamayışın değersiz değil canım kusura bakma ama sen değersizsin. benim de öle var ablalarım yaptığım tek şey onlar ne kadar değer veriyorsa ben de artık okadar değer veriyorum, böle daha iyiyim hem amaaan boşver :KK14:

senin anne olamayışın değersiz değil canım kusura bakma ama sen değersizsin. benim de öle var ablalarım yaptığım tek şey onlar ne kadar değer veriyorsa ben de artık okadar değer veriyorum, böle daha iyiyim hem amaaan boşver :KK14:
Sağol yorumun için Canım. Kafama takilanda buydu çok mu degersizim acaba diye düşünüyordum .. düşünsene ben hiç anne olamayacagim ablam aramış beni acil istanbula gel enfeksiyon kaptım hastanede yatıyorum evdeki çocuğa altının bakmasını istemiyorum gel sen bak :( eltisi üst katta kayın validesi alt katında oturuyor o tutmuş beni çağırıyor çünkü ölümcül bir derdi var. Bende tüp bebek yaptırdım evimde yapayanliz saatleri saydım telefonum bile çalmadı nasılsın diyenim olmadı kalkıp çorbanın kaynayıp içtim tek başıma ve bu ablam tüp bebek nasıl bişey ki ya bi iğne yapmıyorlar mi dedi ablam devlet memuru eğitimsiz de degil ki bilmiyor nerden öğrensin diyeyim.. da h neler neler .. in anki ağzımı acipta kimseye soyleyemedim bunları canim

Bende çocuğu olmayanlara ah vah demem. Çünkü üzücü sözler onları daha çok yaralar.
Ablalarınızla aranızdaki ilişkiler nasıl bu çok önemli. Mesela benim eşimin kardeşiyle arası o kadar iyi değildir. Ben olmasam yıllar geçse birbirlerini aramazlar. Ama biz kardeşlerimle çok sıkı fıkıyızdır.
Yani samimiyet fazla yoksa belkide ilgilenmiyorlardır.
Bu tip şeyleri fazlaca kafanıza takmayın bence.

Ablaların sorunu takmanı engellemeyw çalışıyorlar. Aaaa çocuğun mu olmuyor tüh ne olacak şimdi deyip daha da buyutseler ne olacak ki. Senin kafanı dağıtmaya çalışıyorlar...
Belki de öyledir ama insan demez mi yeniden test yaptırdım dediğimde değerlerin nasıl düzelme varmı ? Yada demez mi ki surda doktor var surda su çare var diye. Beni hiç arayıp sormadan nasıl kafamı dağıtacaklarını ki canım :(

hayıt otunu duydunmu canım fsh degerini düşürmeye yarıyor ve bunu dr lar kesinlikle söylemiyor ,
bununla iligli lütfen araştırırmısın.
çok geçmiş olsun , allahtan ümit kesilmez.
Duydum canım sagolasin çok şey deniyorum hiç ara vermeksizin ınan ki hayit otu içiyorum iki yıldır ari süt ü falan filan herşeyi ama Allah büyüktür inşallah olur az da olsa umut güzel sey

Belki de öyledir ama insan demez mi yeniden test yaptırdım dediğimde değerlerin nasıl düzelme varmı ? Yada demez mi ki surda doktor var surda su çare var diye. Beni hiç arayıp sormadan nasıl kafamı dağıtacaklarını ki canım :KK43:
Bak benim ailem de böyle ciddi bir konu varsa ben anlatmak istemezsem asla sormazlar. Ben kendimi hazır hissedersem anlatırım hic acilmaz konusulmaz bu konu. Demekki senin ablaların da böyle düşünmüş senin anlatmak istediğin kadarını biliyorlar.

Bi şey dememişler bence. Üstelik benim yengemde erken menepoza girmşti 28 yaşında filan. Şuan 33 yaşında 1.5 yaşında çocuğu var ve şuan yine hamileydi başka nedenlerden dolayı kaybetti.tedavi filanda olmadı kendiliğinden 2 kez hamile kaldı

Allah sanada nasip etsin inşallah. seni anlıyorum bende yaşadım bunları insan çok hassas oluyo

Bende çocuğu olmayanlara ah vah demem. Çünkü üzücü sözler onları daha çok yaralar.
Ablalarınızla aranızdaki ilişkiler nasıl bu çok önemli. Mesela benim eşimin kardeşiyle arası o kadar iyi değildir. Ben olmasam yıllar geçse birbirlerini aramazlar. Ama biz kardeşlerimle çok sıkı fıkıyızdır.
Ben
Yok canı. Keşke aramız soğuk olsaydı aldığı evin yeni banyosuna serecegi klozet takımına kadar arayıp konuşuruz waatsapptan ortak grubumuz var her gün her an konuşulur herşey . Sadece benim bu olayla ilgilenmediler her konuşmada gevşek bir ses tonuyla amannn boşver ya olsa ne olmasa ne demeleri zoruma gitti ve konuyu hep ben açtım onlar kapattı . Bunu konuşmaya ihtiyacım vardı dertlesmeye ihtiyacım vardı canım en azından transferden çıkınca sonucu ne zaman alacağımı sorsaydilar ne okurdu ne eksilir ki

Kimsenin ah vah yapmasını ya da senin sorununla kendi sorunlarıymış gibi ilgilenmesini beklemezsen canın da sıkılmaz.
Eğer hoşuna gitmiyorsa duyacakların paylaşma kimseyle.

Galiba seni üzmemek icin yapiyorlar.
Benim en yakin arkadaşim yillardir anne olmaya calişiyor. Kardeşim gibi severim onu.
Kendim bu durumu cok kafaya takiyorum ama arkadaşimla bu konu hakkinda cok nadir konuşdum mesela. Üzülmesin diye yani.

Bak benim ailem de böyle ciddi bir konu varsa ben anlatmak istemezsem asla sormazlar. Ben kendimi hazır hissedersem anlatırım hic acilmaz konusulmaz bu konu. Demekki senin ablaların da böyle düşünmüş senin anlatmak istediğin kadarını biliyorlar.
Ama yapayanlizim hiç kimse bilmiyor dertlesmeye ihtiyacım var hele ki tedavi sürecinde :( belki de öyle düşündüler yani öyledir inşallah

Bi şey dememişler bence. Üstelik benim yengemde erken menepoza girmşti 28 yaşında filan. Şuan 33 yaşında 1.5 yaşında çocuğu var ve şuan yine hamileydi başka nedenlerden dolayı kaybetti.tedavi filanda olmadı kendiliğinden 2 kez hamile kaldı
Çok sevindim yengeniz adına Allah kimseyi bununla imtihan etmesin .

Sağol yorumun için Canım. Kafama takilanda buydu çok mu degersizim acaba diye düşünüyordum .. düşünsene ben hiç anne olamayacagim ablam aramış beni acil istanbula gel enfeksiyon kaptım hastanede yatıyorum evdeki çocuğa altının bakmasını istemiyorum gel sen bak :KK43: eltisi üst katta kayın validesi alt katında oturuyor o tutmuş beni çağırıyor çünkü ölümcül bir derdi var. Bende tüp bebek yaptırdım evimde yapayanliz saatleri saydım telefonum bile çalmadı nasılsın diyenim olmadı kalkıp çorbanın kaynayıp içtim tek başıma ve bu ablam tüp bebek nasıl bişey ki ya bi iğne yapmıyorlar mi dedi ablam devlet memuru eğitimsiz de degil ki bilmiyor nerden öğrensin diyeyim.. da h neler neler .. in anki ağzımı acipta kimseye soyleyemedim bunları canim

Konunu okudum uzerine de su yorumunu okuyunca kesinlikle dusundugum sey (kusura bakma ama) biraz bencillik var sanki ablalarinda. He bir de icleri gecmis. Ben cocuk yaptim da ne oldu ki demek nasil bir ruh halidir.
Anliyorum destek ariyorsun en yakinlarindan ama yapmuyorlarsa bekleme birsey sen de ayni sekilde davran sadece kendini dusun.
Insallah bu denemenizde tutar bebeginiz..

Kimsenin ah vah yapmasını ya da senin sorununla kendi sorunlarıymış gibi ilgilenmesini beklemezsen canın da sıkılmaz.
Eğer hoşuna gitmiyorsa duyacakların paylaşma kimseyle.
Güya ablalarim ya karindaslarim bugüne kadar hiç gizli iz saklimiz olmadı hep birbirinizin derdine dustuk o yüzden böyle yanlız kalisim zoruma gitti zaten kimseyle paylasmadim derdimi insanlar herşey yolunda sanıyor. Ama en azından bu seferki tutmadiysa öbürü tutar deseydiler neden acele ediyorsun demek yerine ki ben menepoz a gireceğim acelem var .

Back