• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartiyorum lütfen yardim

Halhal06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2021
6
1
1
36
Arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim..eşimi seviyorum bizim.malesef çocuğumuz yok benim hastalığından dolayı şuan yasak...eşimin bı annesi ve ablası var onlar ayrı biz ayrı yaşıyoruz eşim ailesine çok düşkün hergun arar onlardan Para çıkmasın die herseyi yapar şimdiye kadar..... kaynanamin ilaclarina kadar kocam alıyor görümcem istese herşeyi yapar halleder ama yapmıyor kocam ilgileniyor bende iyice skintı yapmaya başladım sizce bu durumu ben mi abartiyorum.

Görümcenizin, kvnin geliri var mı

Arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim..eşimi seviyorum bizim.malesef çocuğumuz yok benim hastalığından dolayı şuan yasak...eşimin bı annesi ve ablası var onlar ayrı biz ayrı yaşıyoruz eşim ailesine çok düşkün hergun arar onlardan Para çıkmasın die herseyi yapar şimdiye kadar..... kaynanamin ilaclarina kadar kocam alıyor görümcem istese herşeyi yapar halleder ama yapmıyor kocam ilgileniyor bende iyice skintı yapmaya başladım sizce bu durumu ben mi abartiyorum.
Evlerinde çalışan yoksa, gelirleri yoksa yardım edebilir tabi ki. Biz de eşimle ailelerimize yardım ediyoruz. Eğer sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa bence sorun etmeyin.

Çocuğunuzun olmamasının bu durumla nasıl bir ilgisi var onu anlamadım. ☺️

Haklısınız bence. Eşiniz hala eski ailesini birinci aile olarak görüyor demek ki. İlaç falan tamam alınır da her şeylerini o alıyorsa orada bir dur demek lazım yoksa bu böyle devam eder.

Canım bu durum sizi sıkıntiya sokmuyorsa geliriniz iyiyse sen abartıyor oluyosun ilaçlarını alması falan çok normal sanırım babası yok oyüzden ilgilenmek istiyor bence iyide yapıyor seni üzmek haksız yapmak istemem aynı durum bizimde başımıza geldi ama tam tersi abim bizi görmedi yardım etmedi yuruyerek gidip annemin ilaçlarını aldım maddi olarak da zorluk oldu tek annemin bagkur maaşı 700 -800tl lik geliriyle idare ettik bende sonra çalışmaya başladım çeyizim için abimden istememek için annecime de borc dert kalmasın diye öyle işte

Uzun zamandır evliyiz biz belki ben çocuğum yok die uğraşacak takacak bişe arıyorum gelirleri var evleri var üstelik bizden uzakta oturuyorlar çok yakında değiliz ama iste hergun mutlaka bı telefon görüşmesi yapar..7 senedir..aksatmadan ilaç meselesine gelince onların evlerinin orda eczane varken
bu neden burdan alip götürüyo takildim açıkçası saçma geliyor bazen düşününce ama takılıyorum.

Annesini istediği kadar arayabilir bence. Benim eşim annemi aramama karışsa çok tepki veririm. Diğer meselede haklısınız . Eşinizle hiç konuştunuz mu bu durumu ?

Konuştunuz mu eşinizle peki? Yoksa yalnızca kendinizi mi dolduruyorsunuz düşünerek?

Eğer eşinizin geliri çok yüksekse ve ailesi için yaptığı harcama çok düşük kalıyorsa dert edilecek birşey değil. Ama evin bütçesinden harcıyorsa, annesinin de geliri varken çok gereksiz bir hareket.

Uzun zamandır evliyiz biz belki ben çocuğum yok die uğraşacak takacak bişe arıyorum gelirleri var evleri var üstelik bizden uzakta oturuyorlar çok yakında değiliz ama iste hergun mutlaka bı telefon görüşmesi yapar..7 senedir..aksatmadan ilaç meselesine gelince onların evlerinin orda eczane varken
bu neden burdan alip götürüyo takildim açıkçası saçma geliyor bazen düşününce ama takılıyorum.
Inşallah iyileşir ve bi bebek sahibi olursun canım gönlünce olsun 🙏ama dediğim gibi senin isteklerin yerine geliyorsa annesi gile yardım etcem diye seni esirgiyosa sen haklısın ama değilse bişey deme suçlu sen olursun eşinle aranız bozulur başka uğraşlar bul kendine telefonla aramasıda cok sorun değil bence 👍

Kendi evini mahrum bırakmıyorsa ihtiyaçlarını karşılıyorsa annesine yardım etmesinde ne var? Bunun geliri olmasıyla alakası yok annesinin bir ilacını alamayacak mı lüks olarak birşey mi istiyorlar? Eşi yok başında aksi bence daha kötü olurdu..siz de destek verseniz ne olur ki..

Bencillik yapıyorsunuz..insan annesiyle hergun konuşabilir bu gayet normal.

Durumunuz iyi ve onlarınki kötü ise yardım edebilir bence.

Back