• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum lohusalık psikolojisi mi?

Esim varken mi soliyim yoksa o yokken gidip evinemi konusayim evi yan tarafta zayen
Eşiniz varken söyleyin bence. Eşinizde duysun ne dediğinizi. Sonra kaynananız elimize söylemediğiniz şeyleri söyler falan. Hiç gerek yok. Ne diyecekseniz eşinizde olsun yanınızda

Merhaba arkadaşlar eşimin ailesiyle evler yanyana oturuyoruz evlendiğimden beri bana çok soğuklar, yuvamiza çok karıştılar. Kaç kere bosanma aşamasina geldik, surekli dolduruyorlar oğullarını bosanmayi hep ben istedim katlanamadigimdan. Hamilelikte hiç destek olmadı ve o zamanda da dolduruyordu oğluna.simdi doğum yaptım ve çok zamansız kapımı çalıyor ilkten akşam geç vakit bebeği sevmeye diye geldi, bugünde sabahın köründe geldi onda da peynir getirmiş. Hep eşim varken geliyor.Koca gündüz evdeyim eşim yokken çalmaz kapımı. Ben rahatsız hissediyorum bu durumdan ötürü artık. Sizce ne yapmalıyım ben mi abartıyorum .Birde sürekli evimizi bahçeden dinliyor nerden biliyorsun derseniz bizim tuvalet camı onların bahçeye bakıyor ve her tuvalete gittiğimde ordan sesini duyuyorum, eşimde o tarafa gittiğinde çoğunlukla bahçede oturuyor oluyormuş ayrıca önceden oğluna siz konuşurken neden camları kapıları kapatıyorsunuz demiş ki özel şeyler konuşurken onun sesini duyup kapatiyordum camı kapıyı sizce gidip psikoloğa danışayım mi bu durumu veya kaynanamla eşim yokken düzgünce konuşayım mı rahatsız olduğum konuları. Yuvamda hiç huzurum kalmadı
kaynananla asla konusma laflarını yanlıs anlayıp eşine yanlıs aktarcak birisi gibi. direkt eşinle konuş. rahatsızsan eve de alma bebeği sevmek için gelcek tabii ki ama müsait misin diye arayarak. eşinle konus direkt yani o annesiyle konussun sen bulasma hiç

kaynananla asla konusma laflarını yanlıs anlayıp eşine yanlıs aktarcak birisi gibi. direkt eşinle konuş. rahatsızsan eve de alma bebeği sevmek için gelcek tabii ki ama müsait misin diye arayarak. eşinle konus direkt yani o annesiyle konussun sen bulasma hiç
Telefon kullanmıyor ama bahçeden evi dinlio surekli bahcede

Daha iyi değil mi?

Eşin sabah evdeyken gelir,işe giderken o da evine gider. Sen de yavrunu kendi kendine büyütürsün.

Akşam gene gelir,bebeği görür,alıp yıkayıp besleyip uyutursun.

Kayınvalide tüm gün evde yanında olsa daha zor olur bence.
Bu yoruma katılıyorum. Benim ki kv. Eşim evdeyken gelir bende aynı şekilde eşim evdeyken onlara giderim müsait zamanlarda böyle daha iyi oluyor

Back