- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
Merhaba arkadaşlar eşimin ailesiyle evler yanyana oturuyoruz evlendiğimden beri bana çok soğuklar, yuvamiza çok karıştılar. Kaç kere bosanma aşamasina geldik, surekli dolduruyorlar oğullarını bosanmayi hep ben istedim katlanamadigimdan. Hamilelikte hiç destek olmadı ve o zamanda da dolduruyordu oğluna.simdi doğum yaptım ve çok zamansız kapımı çalıyor ilkten akşam geç vakit bebeği sevmeye diye geldi, bugünde sabahın köründe geldi onda da peynir getirmiş. Hep eşim varken geliyor.Koca gündüz evdeyim eşim yokken çalmaz kapımı. Ben rahatsız hissediyorum bu durumdan ötürü artık. Sizce ne yapmalıyım ben mi abartıyorum .Birde sürekli evimizi bahçeden dinliyor nerden biliyorsun derseniz bizim tuvalet camı onların bahçeye bakıyor ve her tuvalete gittiğimde ordan sesini duyuyorum, eşimde o tarafa gittiğinde çoğunlukla bahçede oturuyor oluyormuş ayrıca önceden oğluna siz konuşurken neden camları kapıları kapatıyorsunuz demiş ki özel şeyler konuşurken onun sesini duyup kapatiyordum camı kapıyı sizce gidip psikoloğa danışayım mi bu durumu veya kaynanamla eşim yokken düzgünce konuşayım mı rahatsız olduğum konuları. Yuvamda hiç huzurum kalmadı