- 15 Ekim 2012
- 177
- 9
- Konu Sahibi kadersizkader
kizlar ben 3 aylik evliyim. kv le birlikte oturuyoruz ve benim esimle yasadigim en büyük sıkıntı beni birakip disari cikmk istemesi. aslında esim cok değil en fazla 1 saat dışarı bensiz cikmak istiyor o da cok nadir ama onda bile istemiyorum cikmasini. cunku o gidince kolum kanadm kirilmis gibi uzgun hissediyorum icim sizlayiveriyor. benim esimden baska kimsem yok burda baska sehirden gelin geldim ve o disari çıkınca kv ile ayni evde tek kalmak istemiyorum ayni seyi ben ona yapsam oda istemez biliyorum ama beni anlamiyor bu konuda. ben gitme deyince kiziyor haliyle ve en sinir oldugum ailesinin yaninda bana kızması. kendimi kimsesiz hissediyorum o an. bi de sigara icmesinden haz etmiyorum surekli birakmasini istiyorum ama israrla yinede iciyor. icme deyincede kiziyor. az once yine kapiya sigara içmeye cikcam 10 dkkaya gelirim dedi. icme dedim sen icersen bende icerim dedm sirf oyle deyince icmez diye. elindeki sigarayı kirdi firlatti. kapiyi vurdu cikti kv ve kaynimin yaninda. cok canim yandi oyle yapinca. cok üzüldüm ama anlamaz ki beni anlatsamda biliyorum. cunku ciddi anlamda bi iletisim bozuklugumz var. esimi coook seviyorum ama cok sinirli biri. bende de sorun var biliyorum esimi hep yanimda istemek yanlış ama o kapidan cikinca gidecegi bir suru insan varken benim ondan baska kimsem yok maalesef..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.