- 3 Mayıs 2015
- 13.319
- 48.748
- 598
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
Ay gerçekten mi? Resmen yıkıldım çünkü. Aşırı üzüldüm ya gece gecesaç ayrımı gibi duruyor kellik bir durum yok bence. Benimki de öyle.
Ya evet saç ayrımı ama ne bileyim bence kel. Banane kelimKellik böyle birşey değil, yanlış bi farkındalık olmuş sizinkisaçınızı sürekli ayrık kullanıyorsanız yer yapmıştır orası..
Ay Black çok sağol ya valla gece gece stres yaptımDiplerden beyaz çıkıyor ve saç renginiz de açıksa, bir de saç ayrımıysa açıklık fazlaymış gibi görünebilir; böyle bir yanılsamaya mı kapıldınız? Yine de kel diyebileceğimiz bir görüntü yok.
Evet bence de böyle olurArkadaslar saç cizgisi en fazla böyle olmaz mi? Gece gece kafami çektim tek dökülme var diyen ben oldugum icin
Evet bence de böyle olur
Şimdi bu kellik değil mi arkadaşlar?theblackswan Brrk cokbilmiss Biordanbiburdan Eslinna
Eki Görüntüle 3535076
İlk fotoğrafta hafif beyazlarınız çıkmaya başlamış bence o yüzden öyle açıklık varmış gibi duruyor, bi dip boyaya bakarEvet bence de böyle olur
Şimdi bu kellik değil mi arkadaşlar?theblackswan Brrk cokbilmiss Biordanbiburdan Eslinna
Eki Görüntüle 3535076
Bak şimdi karar ver bacımBurdaki fotoda sac cizgisi duruyorilk fotodaki aciklik bu fotoda yok mesela. Bu fotoyu görsem ben de sac cizgisi derdim
Kellik böyle değil, bozuk para gibi yuvarlak olur ve orda hiç saç olmazEvet bence de böyle olur
Eki Görüntüle 3535076
Bak şimdi karar ver bacım
Ama napayim ilk fotoda dökülmüş gibi simdi degil.
Maşallah saçların gür görünüyorAy herkesi kel olduğuma ikna etmeye çalışıyorum shshhs
O zaman kellik demeyelim de açıklık diyelim. Orta yolda anlaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?