ben lezmiyim ?

bacaksiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2021
6
8
23
merhabalar.
kiminle konuşacağımı bilemedim. o yüzden buraya üye oldum. türkçem biraz bozuk. kusuruma bakmayın.

kafam karışık. ünide çoğu derslere beraber girdiğim bi arkadaşım var. yeni tanıştık ama baya ısındık birbirimize.
bana hiç bi kızla beraber oldunmu diye sordu.
tabiki hayır dedim ve güldüm. şaka yapıyor sandım. ama ciddiydi. ve bana kendisinin ne yaşadıklarını anlattı.
o günden beri aklımdan çıkmıyor. ne zaman düşünsem heyecanlanıyorum. aklıma fanteziler geliyor. ıslanıyorum. önceden hiç böyle olmamıştı. kendimi çok fazla ellemiyorum. ama evde aklıma onun anlattıkları gelince dayanamıyorum.

onu düşünürken bazen kendimden utanıyorum. tecrübe etmek istiyorum ama kimse duyar diye korkuyorum. aklım hep orda.
ne yapsam ?
bu arada bakireyim. erkek arkadaşımla öpüştüm ama fazla ileri gitmedik.

Yavrum yaşın kaç?
Hemcinslerine ilgi mi duyuyorsun yoksa cinsel anlamda yaşadıkları mi seni cezbetti hangisi?

Bence sadece cinsel olarak merak ediyorsun kız kıza nasıl birşey olur diye. Lezbiyen olduğunu düşünmüyorum.

bence sadece o heyecan değişik geliyor o cezbediyor seni.

bi erkeğin önünde soyunmayı bile düşünemiyorken bi kızla rahat edeceğimi his ediyorum.
erkeklerden hoşlanmadığımı söyleyemem. ama şu an aklım hep kızlarda. yaşım 20.
aranızda hiç tecrübe yapan. yada benim gibi düşünen varmı ?

Bu öyle bir anda beliren bir şey olamaz bence daha önce sinyalini illaki verir örneğin hemcinsine karşı hislerin oldu mu daha önce veya çekim hissettiğin

Senin aklına bu konuyu sokan ile bı dene o zman bakalım lezmisin degilmisin anlarsin

Böyle şeyler çocuk yaşlarda hissedilmeye başlanır aslında.

ya gülmeyin ya. zaten zar sor soruyorum. içimi dökemicem ben böyle.
kiminle konuşsam varmı bildiğiniz bisey ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…