Biseksuel olabilirsinya gülmeyin ya. zaten zar sor soruyorum. içimi dökemicem ben böyle.
kiminle konuşsam varmı bildiğiniz bisey ?
Bende hele ayna sorusundan sonraErkek sinek kokusu alıyorum.
Arkadaşın baya biliyor gibi, ona sor bence.ya gülmeyin ya. zaten zar sor soruyorum. içimi dökemicem ben böyle.
kiminle konuşsam varmı bildiğiniz bisey ?
Aynı anda düşünmüşüzErkek sinek kokusu alıyorum.
Ayna ve küçük prensesten sonra film koptu bendeAynı anda düşünmüşüz
Ooo karşılıklı kahve içmişliğimiz bile var sen nediyon abicimbana ayna al ve kendine iyice bak dedi.
küçük prensesle iyicene tanışmam gerektiğini söyledi.
siz hiç aynayla baktınızmı oralara ?
''iyicene'' demenden sonra ergen bir cocuk olduğuna ikna oldum, önceden bi acaba demiştim agshdd:dbana ayna al ve kendine iyice bak dedi.
küçük prensesle iyicene tanışmam gerektiğini söyledi.
siz hiç aynayla baktınızmı oralara ?
Oha Resmen aydınlanma yaşamışsın Mahmut abibana hiç bi kızla beraber oldunmu diye sordu.
tabiki hayır dedim ve güldüm. şaka yapıyor sandım. ama ciddiydi. ve bana kendisinin ne yaşadıklarını anlattı.
o günden beri aklımdan çıkmıyor. ne zaman düşünsem heyecanlanıyorum. aklıma fanteziler geliyor. ıslanıyorum.
Bacaksız kafa buluyo resmenOoo karşılıklı kahve içmişliğimiz bile var sen nediyon abicim
Bence neyin ne olduğunu bilmiyor, merak hepsi ama bu yazım şekli bir bayan gibi değil.Biseksuel olabilirsin
Tatlım ben 5. Yılımıza gırdım evlilikte ve hiçbir şekilde zevk almıyorum ama Bi kızın elini filn tutunca farklı hissediyorum ilk başlarda anlamadım zaman geçtıkce kızlardan hoşlandığımı anladımbi erkeğin önünde soyunmayı bile düşünemiyorken bi kızla rahat edeceğimi his ediyorum.
erkeklerden hoşlanmadığımı söyleyemem. ama şu an aklım hep kızlarda. yaşım 20.
aranızda hiç tecrübe yapan. yada benim gibi düşünen varmı ?
Tatlım ben 5. Yılımıza gırdım evlilikte ve hiçbir şekilde zevk almıyorum ama Bi kızın elini filn tutunca farklı hissediyorum ilk başlarda anlamadım zaman geçtıkce kızlardan hoşlandığımı anladım
Tatlım ben 5. Yılımıza gırdım evlilikte ve hiçbir
Hayır gerçek yanı erkeklerden hoşlanıyorum ama eşimden hiçbir elektrik almıyorum bende anlamadımŞakamı yapıyorsun ?
Hayır gerçek yanı erkeklerden hoşlanıyorum ama eşimden hiçbir elektrik almıyorum bende anlamadım
O zaman ten uyumunuz yoktur. Sadece eşinize karşı boyleyseniz bunu gozardi etmeyin derimHayır gerçek yanı erkeklerden hoşlanıyorum ama eşimden hiçbir elektrik almıyorum bende anlamadım
Hayır gerçek yanı erkeklerden hoşlanıyorum ama eşimden hiçbir elektrik almıyorum bende anlamadım
Şuan boşanma aşamasındayız yani bılıyorum erkek organı hıçbir şekilde ılgılmı çekmiyorO zaman ten uyumunuz yoktur. Sadece eşinize karşı boyleyseniz bunu gozardi etmeyin derim