ben lezmiyim ?

bana ayna al ve kendine iyice bak dedi.
küçük prensesle iyicene tanışmam gerektiğini söyledi.
siz hiç aynayla baktınızmı oralara ?
''iyicene'' demenden sonra ergen bir cocuk olduğuna ikna oldum, önceden bi acaba demiştim agshdd:d
çakaaaal:d hemen düzeltmişsin ama olmaz ki :KK43:

Son düzenleme:
bana hiç bi kızla beraber oldunmu diye sordu.
tabiki hayır dedim ve güldüm. şaka yapıyor sandım. ama ciddiydi. ve bana kendisinin ne yaşadıklarını anlattı.
o günden beri aklımdan çıkmıyor. ne zaman düşünsem heyecanlanıyorum. aklıma fanteziler geliyor. ıslanıyorum.
Oha Resmen aydınlanma yaşamışsın Mahmut abi

bi erkeğin önünde soyunmayı bile düşünemiyorken bi kızla rahat edeceğimi his ediyorum.
erkeklerden hoşlanmadığımı söyleyemem. ama şu an aklım hep kızlarda. yaşım 20.
aranızda hiç tecrübe yapan. yada benim gibi düşünen varmı ?
Tatlım ben 5. Yılımıza gırdım evlilikte ve hiçbir şekilde zevk almıyorum ama Bi kızın elini filn tutunca farklı hissediyorum ilk başlarda anlamadım zaman geçtıkce kızlardan hoşlandığımı anladım

Tatlım ben 5. Yılımıza gırdım evlilikte ve hiçbir şekilde zevk almıyorum ama Bi kızın elini filn tutunca farklı hissediyorum ilk başlarda anlamadım zaman geçtıkce kızlardan hoşlandığımı anladım

Şakamı yapıyorsun ?

Hayır gerçek yanı erkeklerden hoşlanıyorum ama eşimden hiçbir elektrik almıyorum bende anlamadım

Diger konulariniza baktim biraz orda yanasmaya çalışan siz orali olmayan bi es vardi ve siz bundan sikayet ediyorsunuz sanirim mesajlari sabah okumustum çokta aklimda kalmadi aslinda

X