- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.330
- 158
- Konu Sahibi tolstoyevski
-
İyi de hanimefendi ben hatamdan dönme konusundaki samimiyetimi dile getiriyorum o da cikmis diyor ki sen hatandan dönmedin çark ettin peki neye göre yaziyor bunu kalbimin icini yarip bakti mi diyorum neyini anlamiyosunuz? Yargilama konusunda HADDINI AŞIYOR
Uzamayacaksa tamam? Herkes kendine göre haklı.Ama gerçekten konu kapansın artık kavga etmek istemedigim ve hatami anladigim halde üzerime gelinmesi anlamsiz. Selametle.Samimiyetsiz buluyorum dememişim, samimiyetinize inanmak zorunda değilim demişim. Terbiyesizlik etmenin lüzumu yok, gözümde haksızsınız. İster hak helal etmeyin, ister hakaret edin. Burada her konu açana hak vermek zorunda değilim. Kendi içinizde pişman olduysanız ne ala ama burada herkesi buna inanma zorunluluğunda tutamazsınız, baskılayamazsınız tamam mı? Size gelince herkes empatik olsun, başkasına gelince yok haddini aşıyor yok hakkımı helal etmem buna sessiz kalınsın öyle mi? Karşınızdakilere çemkirmeden, düzgünce konuşursanız düzgünce cevap alırsınız. Ben sizli cevaplarımı bile bozmadım bu üslup bozukluğunuza rağmen.
Tamam tamam tamam haksizim ama içimi yargılamayın artık yeter.Haksızsın. Haksiz.
Al işte :) sana da tamam.Kilitli konuyu şimdi okudum. Ama yorumları okumadım.
Arkadaşlar ne yazmışsa parmaklarına sağlık diyorum sadece. Sanırım gerekeni yapmışlar
ya ben bu yazdiginizi şaka sanmistim ama konuya girdim buldum gerçekmiş soktayim!Öyle deme balkondan indirir, nasılsa bahçeye çok yakın o balkon. Ne güzel insani çözüm işte.
Tamam?Yapacaginiz tek sey kiraciniza bir ev bulup tasimak, butun masraflari da ustlenmek hatta bir miktar da maddi yardim yapmak.. durumunuz iyiymis, o kadinin engelli bir evladi var.. parayi da oteki tarafa goturemeyeceginize gore yapin bunu, hem siz rahatlatin hem de kadin adam gibi bir ev gorsun.. bu arada uyelerle ilgili konu actiginiz icin sutlanacaksiniz
O balkon kapisi direkt bahceye cikiyor parkur filan yok.Yani zemin katta nasil dış kapiya ulasirsaniz ayni o sekilde. Kadin merdivenden inmek cikmak konusuna takildigi icin istemedi ki hak da verdim orada bir yangın v.s olsa sadece bahce kapisinda cok zor durumda kalabilir mantikli dusunemedik evet.ya ben bu yazdiginizi şaka sanmistim ama konuya girdim buldum gerçekmiş soktayim!
arkadaşımızın yaşı küçük herhalde bazı şeyleri mantıklı düşünemiyor , cidden zor tutuyorum kendimi birşey dememek icin, pes...
Elbette yapılacak Allahın izniyle.. Kadın anneme bagirdi çözüme kavusturulmasi hakkinda konuşurlarken çıkmam yine soba yakicam tarzinda tek annemin sorumlulugunda olmadigi halde.. bende kadına öfkelenip ona karşı ofkemi kustum. haklı olarak herkes engelli evladı olan bir anneye bu kadar öfke kusmama anlam veremedi öfkelendi beni suçlu buldu suçlu oldugum yanlarida kabul ettim. sorun kalmadi ortada aslinda ama bana karşı öfkelerini anliyorum ve tamam diyorum sadece uzamasın artık..Ben diğer konuyu şimdi okudum yorumları okumadım ama sizi haklı buldum aslında, ama annenizin uslubunu ve sizin uslubunuzu beğenmedim.. Bence yanlışı uslupta yapıyosunuz.. Yoksa tabiki bi evde soba yakılacak diye tüm apartmanda yaşayanların hayatı riske edilemez. Tadilat da sözkonusu olamıyosa taşınmalarından başka çözümü yok bunun.. ama daha güzel bi dille söylenilebilirdi oturup güzel güzel konuşulabilirdi.. Engelli bi evlat varmış ortada onlara da kolay olmaz taşınmak falan tabi ama başka çözümü yoksa yoktur yani.. Gerekli yardımlar insani olarak yapılarak bu iş güzel bi çözüme kavuşturulabilir diye düşünüyorum.
Uzatılmasını istemiyorum bu hakkım değil mi? Size göre suizanda değil ve ben baştan aşaği haksızım tamam susacaksaniz razıyım vicdanım rahat artık nasıl olsa. Başta biraz üzgündüm ama niye üzülüyorum ki insanlarin hakkimda dusundukleri icin kendimi bildikten sonraya bu suizan ne bu arada ciddiyim anlamadım ben bunu. cümleden çıkarınca anlam da bozulmuyor hiç.
ben sadece suizan ne diye sormuştum.Uzatılmasını istemiyorum bu hakkım değil mi? Size göre suizanda değil ve ben baştan aşaği haksızım tamam susacaksaniz razıyım vicdanım rahat artık nasıl olsa. Başta biraz üzgündüm ama niye üzülüyorum ki insanlarin hakkimda dusundukleri icin kendimi bildikten sonra
İyi de konu uzamasın istediyseniz o konuyu kapattırıp niye burda üyeleri yeren bi konu açıyosunuz tekrar?? Yine bir uslup sorunu benceElbette yapılacak Allahın izniyle.. Kadın anneme bagirdi çözüme kavusturulmasi hakkinda konuşurlarken çıkmam yine soba yakicam tarzinda tek annemin sorumlulugunda olmadigi halde.. bende kadına öfkelenip ona karşı ofkemi kustum. haklı olarak herkes engelli evladı olan bir anneye bu kadar öfke kusmama anlam veremedi öfkelendi beni suçlu buldu suçlu oldugum yanlarida kabul ettim. sorun kalmadi ortada aslinda ama bana karşı öfkelerini anliyorum ve tamam diyorum sadece uzamasın artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?