Ben kötü biri miyim:(

Ben de sizin gibi düşünüyorum, ah keşke bunu onun yüzüne vursaydım yapmadım, bir sürü şey içimde kaldı, yüzüne karşı herşeyi haykırmak istiyorum, şuan içi huzursuz olan benim, tüm gerçekleri yaptığı şeyleri bahanelerini yüzünü vurup onun içi rahatsız olsun istiyorum, içimde sürekli onunla hesaplaşıyorum, iç sesim susmuyor, o ise mutlu hatta haftasonu evlenmiş anladığım kadarıyla, şimdi balayı keyfi sürüyor, nasılsa masalsa beni istemedi ben elimden geleni yaptım diye düşünüyor, keyfine bakıyor, bu düşünceyi hazmedemiyorum

Kıza mesaj atmış bana ekran görüntüsünü yolladı, ordan gördüm aynı bu dediklerimi yazmıştı, kız da seni anlamıyorum madem öyle o zaman başka yaxmış, keşke önceden söyleseydin yazmış, sonra ertesi gün beni düşünme sen mutlu ol yeter ki yazmış, iyi birisin vs yazmış, o da bana kızdı hatta gerçekten seven o bak sen beni sevmiyorsun dedi, sonra da işte aileyle konuşunca barışmışlar

sadece 5 aydan bahsediyorsun.
öyle büyük bir bağlılık ta olmamış ki aranızda.
muhtemelen ilk ve tek olduğu için kafanda büyüttün de büyüttün bu adamı
ayrıca tekrar birleşme şansınız da olmu öyle veya böyle.
onu da istememişssin.
yapmak istediğin tam olarak nedir peki?
kendine eziyet edip durma.
bunun kötülükle iyilikle ne alakası var.
adamı istiyormusun istemiyormusun belli değil.
yazık valla gözyaşlarına.
toparla kendini.
adamı da takibi bırak.
kendi hayatına dön

Hatta babasına sözlüsünü sevmediğini söyleyince babası benden için o kızı mı unutamadın yoksa demiş, ben ona beni bahane etme demiştim, istemiyorsan ayrılırsın zaten demiştim, o da seni söylemedim dedi, babam beni yeterince anlamadı vs dedi, off off
İşte bu yüzden ben kötü kız oldum, o kız seven cici kız oldu ve evlendi işte, beni istemez dedim ailesi, ki aniden söz yapmaları ayrıldığında hoş karşılamamaları onu gösteriyordu, sonuç bu şekil...

Hayır henüz görmedim ama hissediyorum, çok bile beklediler, o dönem arkadaşlarım çok engel oldu bana o seni haketmiyor yapma etme diye, bana kalsa ben ona bir şekilde dönerdim, etraftan alacağım tepkiden en çokta Allahtan korktum, geri çekildim, inşallah hayırlısı olmuştur

Önünde 250 gr fazlalığı olan kendini adam sanıyor.Kandırmış işte seni.Aslında senin yanına geldiğinde de ayrılmamıştı ondan.Sadece senden de vazgeçememişti ondan da.Mitoman bir erkek olabilir.Böyle tipler söylediği yalana inanır ve inandırır sonra da karşısındakinde suçluluk duygusu uyandırır ve Sex yapmışçasına orgazm olurlar.Bence sen önüne bak ve hiç suçluluk duyma cnm.S.et gitsin :)

Teşekkür ederim:)) Suçluluk duygusu ve pişmanlık en kötü şey, Allah yaşatmasın, zaten onun ağzı o kadar güzel laf yapıyordu ki, kendisi avukattı, alışkanlık olmuş ben de hala kendimi suçluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…