ben kötü annemiyim :(

Doguracagi gunu iple cekiyorum ztn. Cok guzel anlattin kucak meselesini ayni fikirdeyim buyuyunce ztn kucakta durmuyorlar. Tadini cikariyorum ztn alma dedikce aliyorum :)

Herkesin anneliği kendine canım. Gorumcen bir doğursun bakalım görsün oyle atıp tutmayla oluyor mu? Hey yavrum hey ilk kızımdan once neler neler dediydim kendi kendime. Yapabildim mı? Yoo hic hemde. Oyle kolay olmuyormuş konuşmak valla cart diye öğretti cocuklarım. 2 tane kızım var gece ile gündüz kadar farklilar birbirlerinden. Her cocuk farklı ve herkesin anneliği kendine.

Nereden anladınız size söylediğini? Kendince neler yapacağına dair bir plan oluşturmuş, anne karnındayken eğitiyormuş. Eğitsin yani bunun sizinle ne alakası var?

Kusura bakma da böyle görümcenin ağzına kürekle vurmak lazım. Evet en ihtiyacın olan şey eleştirilmek zaten şuan. Hiç dikkate alma çocuğu olduğunda o görecek zaten. Ben olsam cevabını ağır şekilde verirdim.

Yani 5 parmagin 5de bir dgl

Bebisi bi dogsun biliyorum cevabinida ya sabir diyorum az kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…