kıslar bayram tatili için br haftalığına köye gittim kedimide götürmek istedim biraz doğayla iç içe olsun apartman dairesinde eve tıkılıp kalıyo rahat rahat koştursun oynasın diye gerçekten çok bunalıyodu cama çıkıp ağlıyodu dışarı çıkmak için bazen camda bekliyodum bakıyodum ona ben bakarken cesaret alıp çıkıyodu benim içeri girdimi görsün hemen koşup geri geliyodu neyse oraya gittik bu sefer orada dışarıdan içeri alamadım eve gelmek istemiyo alıyorum kapıyı tırmalıyo ağlıyo odunlukların arasına giriyo kuşları kovalıyo falan gece yatarken ancak eve alabiliyodum güç bela tırmalıyodu her tarafımı mamasını da yememeye başladı çağırıyorum odunların arasından ağzında tüyler falan böyle yalanıyo iyice sinirim bozuldu bin pişman oldum götürdüğüme sonra babannemde dedi o burda mutlu şimdi geri götürsen orda evde tutamazsın burada kalsın ben bakarım dedi yok falan dedim ilk başta sonra düşündüm kısırlaştırma konusunda da baya araştırdım soruşturdum hatta hocaya bile sordum çok büyük günahı var doğasıyla oynuyosun dedi benim kızım daha dört aylık dönünce kısırlaştırmayı düşünüyodum buna rağmen babannem de hiç öyle bişey yapma kalsın hayvan burda rahat rahat yaşasın ben bakarım diyince bide annemin astımıda burada önemli faktördü mantıklı geldi bırakmaya karar verdim ama için resmen kan ağlamaya başladı bi yandan mantıklı düşününcede doğru karar verdim diyodum bizim buradaki ev giriş kat pencereler alçak camı açıyoduk kuzum cama çıkıp yatıyodu dışarı çıkamadığı için bigün üç tane çocuk ellerinde poşetle kızımı kaçırmaya geldmiş yakaladım kızdım bağırdım artık camı açmayada korkar oldum dedim en azından burada rahat eder çocuk yok araba yok babannemde daha önce bi çok kedi baktı güvenilir yerde diye düşündüm ama son gün yolun yarısına kadar gelip arkamızdan bakması beni bitirdi dayanamadım kucağıma aldım getirmek için beni tırmalamak suretiyle kaçıp odunların arasına girdi ve çıkmadı yol boyu eve gelene kadar ağladım üç gündür de ağlıyorum akşam eve gitmek istemiyorm çok özlüyorum sizce kurbanda gidince geri getirsemmi kuzumu siz olsanız napardınız?