• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben işin içinden çıkamıyorum, lütfen önerilerinizi esirgemeyin, ne yapmalıyım :((

Arkadaşım siz bu adamla gerçekten sevgili olduğnuza emin misin ??
Yani daha önce sevgili olduğun, sonradan küstüğün ah ettiğin bir adamla
şimdi tekrar görüşmeye başladıysan. aranızdaki ilişkinin ne olduğunu sormandan
daha doğal ne olabilir. Ama daha önceki görüşmelerinizde sevgili olarak değil yanlızca
adlandıramadığnız duygular yada bir ilişki ise o zaman belki ..Bide sürekli aşağıladığın
bir adamdan ne gibi bir yakınlık bekliyorsun ki. Doğrusu anlayamadım sizin ilişkinizi
adamıda suçlayamadım anlattıklarından sana öyle körkütük aşık olmuş gibi de gelmiyor açıkcası
üzülerek söyliyeyim...:(
Naçizane tavsiyem oturup açık açık konuşup olayı netleştirmendir. Öyle ölünecek bir dertte değil bu
Tüm aşk acıları unutulur merak etme..
Konuştuğunda en azından sana olan bakış açısını öğrenmiş olur ve acıda olsa gerçekle yüzleşir hayatına
devam edersin. Yada belki olumlu bir şey olur ve ilişkinizin adı konulup seyri değişir belki.

Gururumdan sözlenecek misin diye soramam diyorsunuz ama adama dogum gününde pasta yapiyorsun, her türlü yardimina kosuyorsunuz.
Bence siz kendinizle celisiyorsun bu durumda.
Hicbir sey sizden, sizin caninizdan daha kiymetli degil.
Sizi kullaniyor, dengesizce davraniyor bence hayatinizdan tamamen cikarin onu.
Acaba seviyor mu diye bosuna aldandirmayin kendinizi, seven adam, adam gibi yaninizda olur, sevgisine sahip cikar.
Biraz kendinize deger verin, böyle dengesiz biri icin kendinizi bos yere heba etmeyin.

teşekkürler, Beni de kendi gibi dengesizleştirdi galiba,

evet çelişiyorum fakındayım, mantığımı kaybettim sanki.

Arkadaşım siz bu adamla gerçekten sevgili olduğnuza emin misin ??
Yani daha önce sevgili olduğun, sonradan küstüğün ah ettiğin bir adamla
şimdi tekrar görüşmeye başladıysan. aranızdaki ilişkinin ne olduğunu sormandan
daha doğal ne olabilir. Ama daha önceki görüşmelerinizde sevgili olarak değil yanlızca
adlandıramadığnız duygular yada bir ilişki ise o zaman belki ..Bide sürekli aşağıladığın
bir adamdan ne gibi bir yakınlık bekliyorsun ki. Doğrusu anlayamadım sizin ilişkinizi
adamıda suçlayamadım anlattıklarından sana öyle körkütük aşık olmuş gibi de gelmiyor açıkcası
üzülerek söyliyeyim...:(
Naçizane tavsiyem oturup açık açık konuşup olayı netleştirmendir. Öyle ölünecek bir dertte değil bu
Tüm aşk acıları unutulur merak etme..
Konuştuğunda en azından sana olan bakış açısını öğrenmiş olur ve acıda olsa gerçekle yüzleşir hayatına
devam edersin. Yada belki olumlu bir şey olur ve ilişkinizin adı konulup seyri değişir belki.

cevap için sağolun, evet aşalığıyorum, seni benden başka kimse çekmez der gibi,
aşk yok bende de yok galiba,
ben onunla evlenirsem çok mutlu olurum gibime geliyor,
duygularımı söylersem olumsuz derse, kötü olurum, aynı iş yerinde çalıştığımız için, acır gözlerle bakabilir,
aslında çok karışık değil de, ben mi karışıtırıyorum olayları, düşünemiyorum ki artık :(

ama şimdi o da ben ne dersem yapmıştır, ne zaman yardım istesem elinden gelenin fazlasını yapmıştır, hakkını inkar edemem.,

böyle garip bi durum, sorarım istemezse ölürüm diye korkuyorum

Bir umuda bağlayıp kendi ipimi kendim çekiyorum haberim yok :(

Back