- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
Canım nette var ama her kadın aynı düzeyde yumurtlamıyor bazen erken ya da gec olabılıyor bence ovulasyon testi daha sağlıklı.Vücuttaki belirtilerden test etmek bana daha dogru gelıyor.İşimi şansa bırakmamıs olurum.Birde ateş ölçme tekniği var tabi ki :)
Canım ben gitti g'dan aldım.Toplamda 20 ovulasyon testi 6 gebelik testi hediye 20 tl kargo dahil :)
adet olmadığım için canım henüz başlamadım.ama adet olup temızleneyım adetim bittikten sonra 7. günden itibaren hergun yapıcam çift çizgiyi görünce ovulasyon basladı demek.Ondan sonra gün aşırı ilşkide olmak gerekiyor.Sonra da 1 hafta ara.Çünkü bebişin yerleşmesi sırasında ilişkide bulunulursa bebiş tutunamayabilir miş.
evet canım 2 günde bir :) bende anlatıyorum ama bu ay daha ılk olacak benım .:)çizgi silikleşinceye kadar 2 günde 1 sonra 1 hafta ara sonra da gesin bebiş :):) İnş.
evet canım 2 günde bir :) bende anlatıyorum ama bu ay daha ılk olacak benım .:)çizgi silikleşinceye kadar 2 günde 1 sonra 1 hafta ara sonra da gesin bebiş :):) İnş.
evet canım çok ortak noktamız var eşlerimizin sorunu bile aynı ben 8 ay önce bi düşük yaşadın sprem kese olusamadan düştü obdan sonra gtmedik doktora olmayınca 4 ay önce gttik eşimde hareket sorunu varmış ondan tutunamamış ilaç kullanıyo amaliyatlık bişi yok ama hazirana kadar olmazsa aşılama düşünüyom canım
evet cok takmamak gerek ama nerde sen çalısıyor musun?
yaaa kızlarrr dün gece sularında kırmızılar içindeydim yaaa..(( çok üzgünüm çoooookkkk... buayda olmadı ((
aynen oyle canim pes etmek yok umitsizlik yok sakin uzulmeyin mucadeleye devam bende uc dort gun sonra ayni haberi vercem size oyle hissediyorum
bnmde olmadı ama cnm nabalım hayta küsmek yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?