Ben Hiç Hamile Kalamayacak mıyım? diyenlerrr Burayaaaa

Canım nette var ama her kadın aynı düzeyde yumurtlamıyor bazen erken ya da gec olabılıyor bence ovulasyon testi daha sağlıklı.Vücuttaki belirtilerden test etmek bana daha dogru gelıyor.İşimi şansa bırakmamıs olurum.Birde ateş ölçme tekniği var tabi ki :)

O testler nasil oluyor...tek sefermi kulanmak icinmi?

adet olmadığım için canım henüz başlamadım.ama adet olup temızleneyım adetim bittikten sonra 7. günden itibaren hergun yapıcam çift çizgiyi görünce ovulasyon basladı demek.Ondan sonra gün aşırı ilşkide olmak gerekiyor.Sonra da 1 hafta ara.Çünkü bebişin yerleşmesi sırasında ilişkide bulunulursa bebiş tutunamayabilir miş.

Hmm 7. günden itibaren hergün yapacaksin testi sonrada iki cizgi görünce kac gün iliskiye gireceksin? yani ara ara giriyorsun degilmi iliskiye bir gün arayla? yoksa sperm sayisi azaliyormus öyle okuduydum ben

evet canım 2 günde bir :) bende anlatıyorum ama bu ay daha ılk olacak benım .:)çizgi silikleşinceye kadar 2 günde 1 sonra 1 hafta ara sonra da gesin bebiş :):) İnş.

evet canım 2 günde bir :) bende anlatıyorum ama bu ay daha ılk olacak benım .:)çizgi silikleşinceye kadar 2 günde 1 sonra 1 hafta ara sonra da gesin bebiş :):) İnş.

evet 1 hafta aradan sonra zaten gelmesi lazim adet...insallah gelmez...
bilmiyorum bu aralar ben unutmaya calisiyorum bebis isini, sanirim cok kafama taktim ondan olmuyor diye düsünüyorum...
simdi birde ovulasyonla ugrasirisam

evet 1 hafta aradan sonra zaten gelmesi lazim adet...insallah gelmez...
bilmiyorum bu aralar ben unutmaya calisiyorum bebis isini, sanirim cok kafama taktim ondan olmuyor diye düsünüyorum...
simdi birde ovulasyonla ugrasirisam tam olur...

canım eczanede de satılıyodur ama pahalı dıyenler oldu ben ınternetten aldığım için eczane fiyatlarını bılmıyorum acıkcası

alalhım tesadüfün bu kadarı bizde hazirana kadar olmazsa aşılama istiyoruzz

yaaa kızlarrr dün gece sularında kırmızılar içindeydim yaaa.. (( çok üzgünüm çoooookkkk... buayda olmadı ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…