• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Hiç Hamile Kalamayacak mıyım? diyenlerrr Burayaaaa

Özlem_ahmet:
Ben dün yaptim idrar testini ama negativ cikti. dünde lekelenmelerim kesildi, sanirim kafadada bitiyior hersey :)

Ben TR den degilim kizlar. Anca yazin gelebilirim yaniniza :)

Ben yaşımı söylememişim :)yaş 20 :)artık olsun bu ay anne olmak istiyorum..ALLAHIM isteyen herkese versin..bu arada ankaralıyım

herkez nerelki oldugunu yazsın en azından aynı sehrde olanlar bulussun
basa bu arada cnm alamadım btkisel hapı bgn alcam ama bi idrar testinden sonra baslıcam

ben geldim ben izmirdenim kızlar hadi gelin sohbet edelim ben mart ayında hayıt tohumuna başladım bide silkilet yöntemiyle ilişkiden önce kahveyi denicem bakalım sonuç ne çıkacakk

Bişey sorabilirmiyim :)bu silkilet yöntemi nedir :)

canım ilişkiden sonra eşin senin ayaklarından tutup kaldırıp birazcık silkeliycek spermin daha rahat gitmesi için uygulanıyo inanması zor ama bu yöntem baya işe yarıyomuş bide kalmıcan beline yastık koy yat canım

6 aylık evliyim 6 aydır istiyorum inşallah hayırlısıyla bian önce o mutlu haberi alırım..teşekkür ederim cevap verdiğiniz için :)

6 aylık evliyim 6 aydır istiyorum inşallah hayırlısıyla bian önce o mutlu haberi alırım..teşekkür ederim cevap verdiğiniz için :)

olur canım allahın izniyle ben 8 aydır itiyom 2 yıllık evliyim korunmayı bıraktıktan sonra 2 ay sonra bi düşük yaşadım kesem oluşamadan düştü ondan sonra aylar geçti ama olsun sabırla beklicez

kızlar çogunuz 6 aylık 1 yıllık evlisiniz.. telaş yapmayın hemen, burdan hepimiz güzel haberler vericez:16:

herkese merhaba
ben 37 yaşındayım bu ay 8.denemem inşallah bu ay olur
inşallah hepimizin isteyen herkesin yüzü bu ay güler
ben bu ay bal tarçın çörekotu
top karabiber birde klomenle hazırlanıyorum
eşimede çakışır yediriyorum iniallah olur

ooooo bu topik bayaaa geveze cikti yaaaa kizlar ne dicem kocasinda sorun olan olmayan keci boynuzu yapiyo yakinda turkiyede keci boynuzu kalmicak ben bu hafta 5 10 cuval alip stok yapiyim diyorum

bende bursalıyım kızlar sanırım bursadan kmse yok ama ben yaza istanbula gelcem o zamn görüşebiliriz bende 21 e grdim yeni bende annee olmak istioooommmm artıkkk:16::16:

ooooo bu topik bayaaa geveze cikti yaaaa kizlar ne dicem kocasinda sorun olan olmayan keci boynuzu yapiyo yakinda turkiyede keci boynuzu kalmicak ben bu hafta 5 10 cuval alip stok yapiyim diyorum

:9::9::9::9::9: koptummm ya stok he iyi fikir bu arada benm de eşimde sperm hızı problemi var bende kür yapıom zar zor içio bakalım napcaz

canım dur daha çok başındasın sitres yapma şimdi engüzel ayların rahat olzamana bırak daha yolun başındasın olur inş biz napalım 8 aydr tık yok allah nezaman isterse ozamn olcak canım

kız cok ortak noktamız var arka bnde 9 aydr hazirtanda başladık biz siz

Slm Kizlar,

kocisimle evleneli tam 6 ay oldu bugün :)
ne cabuk geciyor günler yaa inanmasi zor. Bende Ankaraliyim ama TR de kalmiyorum.

Silkeleme olayini bende denedim, bakalim olacakmi :) :) :)

Back