- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
canım bende karışık bir çayı var hayıtın iiçinde başka bitkiler de var, günde bir defa akşamları çayını içmeye çalışıcam ama olmazsa ilacını nerden alıosun eczanemi? günde bir mi iki defamı içiyosun ???
henüz 8 aydır evlisin, daha 6 aydır deniyosun, adet düzensizliğin de yok, gerek olmasa da ön araştırmanı da yapmışsın... kendini dinlemekten yorulduysan neden dinliyosun ??? belirti aramak yıpratıyorsa neden arıyorsun?? yaşın da küçüktür muhtemelen ...
kızlar sizin konumunuzdakileri sahiden hiç ama hiç anlayamıyorum ???? stresin gereksiz endişenin gebe kalmak için en önemli engeller olduğunu kesinlikle biliyorsunuz !!! buna rağmen neden kaçınmıyorsunuz !!! birşeyi çok istemek başka birşeydir, gereksiz psikoloji bozmak başka birşey .. gayet açık şekilde kendi kendinize engel oluyorsunuz !! acelen ne ki?? yaşın çok mu ileri ?? sağlık sorunların mı var ?? yıllarca bekleyenleri hiç mi duymadın okumadın?? sağlıksız bebeği olanları hiç mi görmedin??
Hayırlısını dileyip dua etmen ve yumrtlama günlerine göre deneme yapman da yarar var, bir de odaklanma tabiki, sen kendini paralasan da verecek olan Allah sakince beklemen hakkında en hayırlı şey olur bence, en kısa zamanda kısmet olur inşallah ...
canım aynı durumda ben 1,5 ay bekledm, 3 defa gebelik testi yaptırdım, sattan beri toplam da 2,5 ay oldu daha dün söktürücü ilacımı alabildm braz bekle ve kontrole git bence ....
İpegim bu ne gerginlik korktum