• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Hiç Hamile Kalamayacak mıyım? diyenlerrr Burayaaaa

bende adet oldum yine bat 16 marttı. bu hafta eşimi gönderiyorum dr. haftaya da ben gideceğim. inş sorun yoktur varsa da bir an önce çaresine bakalım diye düşündük.

bende hamilelik düşünüyorum. doktora muayene oldum. kan ve idrar tahlili verdim. idrar yolu enfeksiyonu çıktı. tedavi oluyorum şuan. önümüzdeki aylarda çalışmalara devam. ben 2014 baharda doğum yapmak istiyorum kısmet olursa. o yüzden en geç eylülde hamile kalmış olmam lazım. inşallah kalabilirim :18:

bende hamilelik düşünüyorum. doktora muayene oldum. kan ve idrar tahlili verdim. idrar yolu enfeksiyonu çıktı. tedavi oluyorum şuan. önümüzdeki aylarda çalışmalara devam. ben 2014 baharda doğum yapmak istiyorum kısmet olursa. o yüzden en geç eylülde hamile kalmış olmam lazım. inşallah kalabilirim :18:

aaaah aaah keşke öyle dilediğimiz an hamile kalsak planlar tutsaaa :95:

banada nasıl anladığnızı yazar mısınz?
Bende boş gebelik geçirdim geçen yaz, kürtaj oldum ve 5 aydır çalışmalarımız devam ediyo hala bişey yok? :( genelde arkadaşların yorumları birbirmizin diline tercüman olmuş, hepimiz bu konuda yanlız değiliz, o yüzden karamasar olmayalım...Tek bende varmış bu sorun diye kendi başımızın etini yemeyelim kızlar ;)

nasil anladin bos gebelik oldugunu?

Hamile kalan varmi arkadaslar?

Merhaba topiğinize yeni katılıyorum.. Ankaradan yazıyorum.. 34 yaşında 9 aylık evliyim.. ve tabiki bebek istiyorum.. Pazartesi doktora gittim.. Rahim duvarın kalın, küçük 1 polip var dedi.. Ama yumurtaların cok iyi durumda gebe kalmamam için hiçbir neden göremiyorum.. Bu haftayı iyi değerlendirin dedi.. Eğer bu ay da olmazsa eşimle birlikte tekrar gideceğiz...

nasil anladin bos gebelik oldugunu?

Hamile kalan varmi arkadaslar?

ilk 6 hf.lık gebelik süresince herşey normal gebelik gbi geçiyo zaten..Mide bulantısı, halsizlik, uyku halleri..vs.. Hatta kanda BetaHcg tahlilide pozitif ve yükselen bi değerle atıyo,ta ki usg de kalp atışı ve bebeği görüp duymayana dek bu hamileleiğin yalan olduğunu anlayamıyosunuz.Bende sadece kese vardı,içinde bebek oluşmadı..Öyle,bunun tanısını sadece dr. koyabilir,gerçi bende sağlık sektörü/radyolojide 10 yıl çalıştığmdan sebep ultrason görüntülerini yorumlayabiliyorum az çok,kendimde gördüm ekranda,dr.bişey demeden anladım kesenin boş olduğunu..Öyle işte...bu ay 5.ay dolacak, hala bişey olmadı, beklyrz..

ilk 6 hf.lık gebelik süresince herşey normal gebelik gbi geçiyo zaten..Mide bulantısı, halsizlik, uyku halleri..vs.. Hatta kanda BetaHcg tahlilide pozitif ve yükselen bi değerle atıyo,ta ki usg de kalp atışı ve bebeği görüp duymayana dek bu hamileleiğin yalan olduğunu anlayamıyosunuz.Bende sadece kese vardı,içinde bebek oluşmadı..Öyle,bunun tanısını sadece dr. koyabilir,gerçi bende sağlık sektörü/radyolojide 10 yıl çalıştığmdan sebep ultrason görüntülerini yorumlayabiliyorum az çok,kendimde gördüm ekranda,dr.bişey demeden anladım kesenin boş olduğunu..Öyle işte...bu ay 5.ay dolacak, hala bişey olmadı, beklyrz..

hmm gecmis olsun canim.
bende 6 aydir evligim, hic korunmadim, ama allahim bize daha vermedi....
ilk zamanlarda benim cok stresim vardi ona bagliyorum sükür 2 aydir rahatim.

Denemeye devam......

Arkadaşlar ben 13 haftalıkken düşük yaptım 5 ay sonra yine hamile kaldım fakat bu kez de boş gebelik olduğu için kürtaj oldum. yapılan testlerde kan pıhtılaşması çıktı. şimdi 7 ay geçti ve ben tekrar hamile kalmak istiyorum sizce erken mi? hamile kalmadan önce nelere dikkat etmem gerekir yada yapmam gereken birşey olur mu? benim gibi olup da daha sonra sağlıklı bir evlat sahibi olan var mı? :(

Back