- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
valla benimki farki gorunce likir likir goturuyor hatta ilkk bi haftadan sonra kizdi neden sen bana sabahlarida icirmiyosun diyo :))
kendimi bildim bileli tek hedefim anne olmak eşim ilk zamanlarda istekli değildi şimdi o da istekli. artık bebeğimiz gelsin. bu ayda olmazsa dr gideceğiz eşim de kasık fıtığı var belki bende de vardır hiç kadın doğuma gitmedım. insallah yoktur ama varsa da sorunu çözelim bir an öncecanım dur daha çok başındasın sitres yapma şimdi engüzel ayların rahat olzamana bırak daha yolun başındasın olur inş biz napalım 8 aydr tık yok allah nezaman isterse ozamn olcak canım
kendimi bildim bileli tek hedefim anne olmak eşim ilk zamanlarda istekli değildi şimdi o da istekli. artık bebeğimiz gelsin. bu ayda olmazsa dr gideceğiz eşim de kasık fıtığı var belki bende de vardır hiç kadın doğuma gitmedım. insallah yoktur ama varsa da sorunu çözelim bir an önce
kız cok ortak noktamız var arka bnde 9 aydr hazirtanda başladık biz siz
benim adetlerim hep düzenlidir şükür sorunum yok. eşimde kasık fıtığı var ondan süpheleniyorum bakalım hayırlısı olsunolur canım inş gerçekten stres çok etkiliyo kendimden biliyom oluruna bırak rabbim nasip eder inş ama doktorlara 1 yıl oldu demen lazım yoksa bakmıyolar sen kendin kontrole gide bilirsin adetlerin düzenlimi bi sorun yaşadınmı
benim adetlerim hep düzenlidir şükür sorunum yok. eşimde kasık fıtığı var ondan süpheleniyorum bakalım hayırlısı olsun
kendimi hiç anne olamayacak gibi hissediyorum
ama neden 7 aydır neden yoksun meleğim
allahım neden onu bana vermiyorsun çok acı çekiyorum
yarın 41 meryem sürem bitiyor sabırla inançla okudum allahım nolur kalayım tez vakitte ve bu topikteli herkez
bende 7 aydır bekliorum canım ama yokamin canım sen dualarını etmeye devam et rabbim verecehi zamanı bilir allahım gönlüne göre versin ben 8 aydr bekliyom olsun sağlık olsunda bekleyelim hem özlemle gelen bebek daha güzeldir
Günaydın canım,
Benim bat 28 şubattı hala hasta olmadım.bakalım randevu alıcam doktorumdan hormonlarıma baktırıcam şu birkaç ay düzensiz oluyorum çok.:S
Adetin ne kadar düzensiz canim?
Test yapmadinmi daha?
GÜNAYDIN KIZLAR :)
nasilsiniz?
Hamile olan/kalan yokmu aramizda? :))
Hayırlısı olsun canlarım.Bu arada benım akıntı da coğaldı offf galıba enfeksıyon kaptım antıbıyotıgede basladım bebıs yok dıye bır olayım temızleneyım de :) sogan kuru ve ıncır kuru uygulayacağım :)
birde ovulasyon testı.Bu aydan mart kedılerı gıbı umutluyum:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?