Ben Hiç Hamile Kalamayacak mıyım? diyenlerrr Burayaaaa

canım dur daha çok başındasın sitres yapma şimdi engüzel ayların rahat olzamana bırak daha yolun başındasın olur inş biz napalım 8 aydr tık yok allah nezaman isterse ozamn olcak canım
kendimi bildim bileli tek hedefim anne olmak eşim ilk zamanlarda istekli değildi şimdi o da istekli. artık bebeğimiz gelsin. bu ayda olmazsa dr gideceğiz eşim de kasık fıtığı var belki bende de vardır hiç kadın doğuma gitmedım. insallah yoktur ama varsa da sorunu çözelim bir an önce

olur canım inş gerçekten stres çok etkiliyo kendimden biliyom oluruna bırak rabbim nasip eder inş ama doktorlara 1 yıl oldu demen lazım yoksa bakmıyolar sen kendin kontrole gide bilirsin adetlerin düzenlimi bi sorun yaşadınmı

kız cok ortak noktamız var arka bnde 9 aydr hazirtanda başladık biz siz

evet canım çok ortak noktamız var eşlerimizin sorunu bile aynı ben 8 ay önce bi düşük yaşadın sprem kese olusamadan düştü obdan sonra gtmedik doktora olmayınca 4 ay önce gttik eşimde hareket sorunu varmış ondan tutunamamış ilaç kullanıyo amaliyatlık bişi yok ama hazirana kadar olmazsa aşılama düşünüyom canım

benim adetlerim hep düzenlidir şükür sorunum yok. eşimde kasık fıtığı var ondan süpheleniyorum bakalım hayırlısı olsun

benim adetlerim hep düzenlidir şükür sorunum yok. eşimde kasık fıtığı var ondan süpheleniyorum bakalım hayırlısı olsun

canım takma kafana zannetmiyorum biraz daha bekle sonra gidersin yada hemen git için rahat etsin yapılcak bişey varsa yapılır ama en öncelikle bolca dua et canım

kendimi hiç anne olamayacak gibi hissediyorum
ama neden 7 aydır neden yoksun meleğim
allahım neden onu bana vermiyorsun çok acı çekiyorum
yarın 41 meryem sürem bitiyor sabırla inançla okudum allahım nolur kalayım tez vakitte ve bu topikteli herkez

amin canım sen dualarını etmeye devam et rabbim verecehi zamanı bilir allahım gönlüne göre versin ben 8 aydr bekliyom olsun sağlık olsunda bekleyelim hem özlemle gelen bebek daha güzeldir

amin canım sen dualarını etmeye devam et rabbim verecehi zamanı bilir allahım gönlüne göre versin ben 8 aydr bekliyom olsun sağlık olsunda bekleyelim hem özlemle gelen bebek daha güzeldir
bende 7 aydır bekliorum canım ama yok
sen nekadarlık evlisin hiç korunmadınmı

kızlar nerdesiniz yaaaa gelin topihimiz sessiz kaldı gelin buraya yoksa hepiniz hamişmi kaldınız kızzz amiiinnnnn hadi gelin ya

Günaydın canım,

Benim bat 28 şubattı hala hasta olmadım.bakalım randevu alıcam doktorumdan hormonlarıma baktırıcam şu birkaç ay düzensiz oluyorum çok.:S

Adetin ne kadar düzensiz canim?
Test yapmadinmi daha?

Test yaptım canım 2 kere ama negatıf.
Bundan 3 ay once yumurtam çatlamamıs ılacla adet gordum.
Gecen ayda 15 gün gecmişti.
Bu ayda 27-28 olmam gerekıyordu ama hala olmadım.Doktorumu aradım ama doktorumda hormonlarıma bakmaya gerek olmadığını 2 seneden sonra cocuk olmuyor dedıklerını soyledı bakalım :)

GÜNAYDIN KIZLAR :)

nasilsiniz?
Hamile olan/kalan yokmu aramizda? :))

mrbbb ... benim bat a az kaldı son 2-3 gün inşallah gelmezzz ama şubat 28 çektiği için 2 günde ordan atsa daha 5 gün var.. çekmecede test duruyor. elime alıp alıp bırakıyorum yapmayada cesaret edemiyorum bakalım ne olacak artık ..

Doktorunun ne sacmaliyor öyle? Hapdan dolayimi hamile kalman zormus? yani korunma hapi?
birsey kulaniyormusun sen?

Hayırlısı olsun canlarım.Bu arada benım akıntı da coğaldı offf galıba enfeksıyon kaptım antıbıyotıgede basladım bebıs yok dıye bır olayım temızleneyım de :) sogan kuru ve ıncır kuru uygulayacağım :)
birde ovulasyon testı.Bu aydan mart kedılerı gıbı umutluyum:):)

ya o kürler nasil oluyor...banada söylermisiniz ?

Kizlar ovulasyon tarihinizi kendiniz hesaplaya biliyorsunuz...Nette cok cesitli hesaplayicilar var, hata takvim bile yapa bilirsiniz kendinize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…