Ben hiç geğiremiyorum,bu bir rahatsızlık mıdır?

reyhanrayiha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
276
3
46
Kırşehir
arkadaşlar ben kendimi bildim bileli geğirip gaz çıkaramıyorum.maden suyu asitli içecekler hepsini deniyorum yine yok.bu bir rahatsızlık belirtisi midir yoksa iyi bir durum mu bu yüzden doktora gitmek çok komiğime gidiyor.var mı benim gibi olan?ve bu konuda birşeyler söylemek isteyen?

Ben de asla geğiremem. En fazla çok asitli içtiysem tıslarım Bugüne kadar tıslayan görmedim, tıslayan var mı kızlar...?

ne bileyim örneğin kalabalık misafirliklerde ağır yemeklerden sonra herkes maden suyuna saldırıyo rahatladıklarını söylüyolar ben de çoğu zaman içemiyorum çünkü daha fazla şişiriyor.geri çevirdiğim zamanlarda herkes şaşırıyor bir garip hissediyorum kendimi ama eminim ki geğirmek bundan daha garip olurdu onca kalabalıkta.ayy saçmalıyorum galiba hep kafama takılıyor yahu..:) ne yapayım size soruyorum ben de..hahahaa

aksine bende cok geğiriyorum ama bende mide rahatsızlıgı var evde hulk gibiyim kardeşlerim dalga geciyorlar benle.onlarda bende alıştık artık takmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…