One Day (Bir Gün) filmini izlediniz mi? Sanki o hikayeyi okudum..
Çok acı..Ne desem bilemedim..
Anlatmak paylaşmak deşarj olmanı sağlıyorsa lütfen devam et...
Rahatla...
Öyle güzel yazmışsın ki su gibi okudum yazını...
Başın saolsun.
Buarada sormak istedim ama yanıtlamamak en doğal hakkın.
Neden vefat etti?
kızlar ben onu hala unutamıyorum ve hayat devam etmiyor. tam 7 ay 3 gün oldu ve hala ilk günkü sızı kalbimde ne yapacağımı hiç bilmiyorum Allah bizi bu dünyada kavuşturmadı ama ötelerde onunla olma ümidim intihar etmemi engelliyor.
Kendine ait evi olmasına rağmen o gece annesinde kalmış :) sabah uyanmış başım ağrıyo bi ağrı kesici var mı demiş annesi de demiş ki oğlum önce bişiler ye sonra ilaç iç. daha sonra kalkıp mutfağa gittiğinde o yerde yatıormuş öylece... o mutfağa gittim düştüğü yere gittim onun kokusunu aradım...bulamadım
Kendine ait evi olmasına rağmen o gece annesinde kalmış :) sabah uyanmış başım ağrıyo bi ağrı kesici var mı demiş annesi de demiş ki oğlum önce bişiler ye sonra ilaç iç. daha sonra kalkıp mutfağa gittiğinde o yerde yatıormuş öylece... o mutfağa gittim düştüğü yere gittim onun kokusunu aradım...bulamadım
asıl zor olan da onu tanımayanlara onu anlatmaya çalışmak. yüzünü,bakışını,kalbini anlatamamak. ben ona dokunmaya kıyamazken otopsi masasına yatırdıklarını düşündükçe içimden neler neler kopuyor. hele de o sabah içtiği ilaç bile midesinde çözülmemişken, ölürken acı çektiğini düşünmek, yanında olamadığım için bin pişman olmak... o kadar karışık ki Allah hiç kimseye yaşatmasın bunu.
başın sağolsun bu hikayenın sonunun güzel biteceğini umarak okumaya devam etmiştim çok üzüldüm allah sabır versin.
inşllah bir başkasının en az onun kadar seversin her ne kdr zor da olsa.
sanırım beyin kanaması nedeni
Canım benim...
İlaçtan mı ölmüş...
başınız saolsun çok üzüldüm.otopsi sonucu ölüm nedeninin ne oldugu belli oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?