ben hayatta bir tek onu sevdim.

elotik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
636
295
323
ben, o'nu tanıdığımda henüz 15 yaşındaydım. aramızda hem yaş farkı vardı hem de konum itibarıyla beraber olma ihtimalimiz yoktu. o avukattı ben lise öğrencisi idim. üstelik arkadaşımın abisiydi, ailelerimiz görüşüyordu. o kadar imkansızlık içinde birbirimize duygular yeşerttik, birbirimizi çok sevdik. hiç kimse bilmeden yıllarca sevdik, en uçuk yakınlaşmamız öpüşmekten öteye gitmemişti o zamanlar. derken bir gün ben sözleniyorum benden duy istedim lütfen bana kızma diye mesaj attı. kızmadım, kızamadım, kızamazdım ki mutluluklar diledim. o sözlendi, benim hayatıma başkası girdi ama biz yine de sevdik. yine her aradığımda yanımda buldum, elini her uzattığında yanında oldum. o evlendi, düğününe gittim, mutsuz olacaktı biliyordum ama gittim. sahte gülüşlerle izledim o eşsiz töreni. o evlendi, ben yine sevdim. o evlendi yine beni aradı, biliyordum mutsuzdu. bebeği oldu herkesten önce ben tebrik ettim... o baba oldu, ben yine sevdim. hayatıma başka adamlar girdi, ben yine sevdim... ve sonra koptuk, ben yine de sevdim. duydum ki boşanıyormuş, karısı aldatmış. yine elimi uzattım, yine tuttu. yeniden onunla konuşmak, arkadaş gibi ama yine severek, bu dünyanın en özel hissiydi. o boşandı, ben yine sevdim. babam öldüğünde cenazeye geldi yine elimi uzatmadan tuttu. omuzunda ağladım, gözyaşımı sildi, ben yine sevdim. daha sonra 9 aralıkta karşılaştık, değişmişti; saçı, arabası, giyimi değişmişti ama bakışları aynıydı. yine bana baktı, ben yine sevdim. o gün kalabalık bir ortamda görüştük ve birbirimize sadece gözlerimizle dokunabildik. ertesi gün buluştuk ve yıllardır süren aşkımız bedenlerimize döküldü, seviştik. öptü, dokundu, beni kendiyle ödüllendirdi; ben daha çok sevdim. ayrı şehirlerdeydik artık ben yaşadığım yere döndüm, o orada kaldı. eskiden olduğu gibi mesajlaştık birbirimizi çok sevdiğimizi, ne olursa olsun birbirimizden kopamayacağımızı biliyorduk. yine ara ara kaçamaklar yaptık, görüştük, buluştuk; ben daha çok sevdim...
18 mayısta özledim diye mesaj attım, söz dedi geleceğim. 2 hafta içinde yanındayım dedi. söz mü dedim, söz dedi ben yine sevdim... 22 mayısta bu dünyadan gitti... sözünü tutmadı, gitti... o beni bıraktı gitti, ben yine sevdim...
hiç bir zaman karşılaşamayacağımızı, artık tesadüflerin olmayacağını bile bile ben yine de sevdim. bir gün yeniden karşılaşmak ümidi ile... hoşçakal ali,ben seni çok sevdim.

One Day (Bir Gün) filmini izlediniz mi? Sanki o hikayeyi okudum..

Çok acı.. :50: Ne desem bilemedim..

Ne yazacağımı bilemedim çok kötü oldum Allah rahmet eylesin :( gözlerim doldu resmen Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın içim bir tuhaf oldu ya

Son düzenleme:
kızlar ben onu hala unutamıyorum ve hayat devam etmiyor. tam 7 ay 3 gün oldu ve hala ilk günkü sızı kalbimde ne yapacağımı hiç bilmiyorum Allah bizi bu dünyada kavuşturmadı ama ötelerde onunla olma ümidim intihar etmemi engelliyor.

Anlatmak paylaşmak deşarj olmanı sağlıyorsa lütfen devam et...
Rahatla...
Öyle güzel yazmışsın ki su gibi okudum yazını...
Başın saolsun.

Buarada sormak istedim ama yanıtlamamak en doğal hakkın.

Neden vefat etti?

Anlatmak paylaşmak deşarj olmanı sağlıyorsa lütfen devam et...
Rahatla...
Öyle güzel yazmışsın ki su gibi okudum yazını...
Başın saolsun.

Buarada sormak istedim ama yanıtlamamak en doğal hakkın.

Neden vefat etti?

Kendine ait evi olmasına rağmen o gece annesinde kalmış :) sabah uyanmış başım ağrıyo bi ağrı kesici var mı demiş annesi de demiş ki oğlum önce bişiler ye sonra ilaç iç. daha sonra kalkıp mutfağa gittiğinde o yerde yatıormuş öylece... o mutfağa gittim düştüğü yere gittim onun kokusunu aradım...bulamadım :(

kızlar ben onu hala unutamıyorum ve hayat devam etmiyor. tam 7 ay 3 gün oldu ve hala ilk günkü sızı kalbimde ne yapacağımı hiç bilmiyorum Allah bizi bu dünyada kavuşturmadı ama ötelerde onunla olma ümidim intihar etmemi engelliyor.

İntihar çözüm değil canım.
Asla olamaz da.
Allaha itaatsizlik etme.
Düşünme bile.
Rabbim günahlarını affetsin.
Senin elinden gelen tek şey bol dua etmek.
O hep senin yanında...hep seninle...

Kendine ait evi olmasına rağmen o gece annesinde kalmış :) sabah uyanmış başım ağrıyo bi ağrı kesici var mı demiş annesi de demiş ki oğlum önce bişiler ye sonra ilaç iç. daha sonra kalkıp mutfağa gittiğinde o yerde yatıormuş öylece... o mutfağa gittim düştüğü yere gittim onun kokusunu aradım...bulamadım :(

Canım benim...
İlaçtan mı ölmüş...

başın sağolsun bu hikayenın sonunun güzel biteceğini umarak okumaya devam etmiştim çok üzüldüm allah sabır versin.
inşllah bir başkasının en az onun kadar seversin her ne kdr zor da olsa.
sanırım beyin kanaması nedeni

asıl zor olan da onu tanımayanlara onu anlatmaya çalışmak. yüzünü,bakışını,kalbini anlatamamak. ben ona dokunmaya kıyamazken otopsi masasına yatırdıklarını düşündükçe içimden neler neler kopuyor. hele de o sabah içtiği ilaç bile midesinde çözülmemişken, ölürken acı çektiğini düşünmek, yanında olamadığım için bin pişman olmak... o kadar karışık ki Allah hiç kimseye yaşatmasın bunu.

asıl zor olan da onu tanımayanlara onu anlatmaya çalışmak. yüzünü,bakışını,kalbini anlatamamak. ben ona dokunmaya kıyamazken otopsi masasına yatırdıklarını düşündükçe içimden neler neler kopuyor. hele de o sabah içtiği ilaç bile midesinde çözülmemişken, ölürken acı çektiğini düşünmek, yanında olamadığım için bin pişman olmak... o kadar karışık ki Allah hiç kimseye yaşatmasın bunu.

sebebi neymiş peki çok merak ettim ve gerçekten çok çok üzüldüm allahım sana ve ailesine sabır versin

başın sağolsun bu hikayenın sonunun güzel biteceğini umarak okumaya devam etmiştim çok üzüldüm allah sabır versin.
inşllah bir başkasının en az onun kadar seversin her ne kdr zor da olsa.
sanırım beyin kanaması nedeni

bilmiyorum otopsi sonucunu sormadım duymak istemedim mezarına bile 3 ay sonra gidebildim dönerken sürünerek döndüm o kadar zor benim için.

Off ya bu kadar mutsuz bır son beklemıyordum :(( Canım ''iyiler çok yaşamaz''derler ya,
işte onu o iyilerden say..Unutamazsın haklısın,ama ahirette kavusursun ılerde ınsallah..
Sakın ıntıharı düşünme..

Kalp krizimi beyin kanaması mı neden vefat etmiş ne desek boş biliyorum mekanı cennet olsun inşallah çok üzüldüm ya

Back