Ben Hala Kararsızım :(

Haklısınız şu anda Mesut Kaya aklımda benim

Ameliyat gününüz ne zaman.Bende mesut beyden mayıs ayına ameliyat icin randevu aldim.Dogal burun yapan doktor araştırmam kendisiyle görüşmemle son buldu.Yapay burunlar yapmıyor bu konuda içiniz rahat olsun bence.

Ameliyat gününüz ne zaman.Bende mesut beyden mayıs ayına ameliyat icin randevu aldim.Dogal burun yapan doktor araştırmam kendisiyle görüşmemle son buldu.Yapay burunlar yapmıyor bu konuda içiniz rahat olsun bence.
13 mayıs sizin ki?? evet doğal olması en büyük isteğim benimde, doğal nefes alan ve herkesin istediği gibi estetik hataları barındırmayan....

kesin kararlı mısınız:)
5 aydır ameliyat gunumu bekliyorum reklam gibi algılanmasın zaten yıllardır bu forumdayım ama Mesut beyle ilk görüşmemde karar verdim.1 hafta sonra ameliyat yapayım dese tamam derdim o derece güven verdi bana

5 aydır ameliyat gunumu bekliyorum reklam gibi algılanmasın zaten yıllardır bu forumdayım ama Mesut beyle ilk görüşmemde karar verdim.1 hafta sonra ameliyat yapayım dese tamam derdim o derece güven verdi bana
bende olacağım nefes alamadığım için o sorunu gidermem lazım çünkü uyku uyuyamıyorum ama estetik işi kafamı karıştırıyor:)

bende olacağım nefes alamadığım için o sorunu gidermem lazım çünkü uyku uyuyamıyorum ama estetik işi kafamı karıştırıyor:)
Bende de ic eğrilik mevcut.Sag taraftan hic nefes alamıyorum.Insallah hem guzel olur hemde sağlık problemimiz kalmaz

İkiniz için de çok sevindim çok doğru karar almılsınıx. Hedefiniz doğal dursun kimse anlsmasınsa Mesut bey çok doğru karar.
13 mayıs sizin ki?? evet doğal olması en büyük isteğim benimde, doğal nefes alan ve herkesin istediği gibi estetik hataları barındırmayan....

Bende aynı sizin gibiydim hem kemık vardı o kemık hafif kemer yapp one dusuruyordu hem aldrp hemde estetk yaptrm dedm şuan 10 gün gordum bikere burnumu cok pişmanım aglıyorm resmen..cok buyuk burublu insanlar yaptrsn bizim gibiler degil insan eski halini arıyor

Geçmiş olsun alışmanızı ve eskisinden daha güzel bir buruna sahip olmanızı diliyorum... Nerede oldunuz ameliyatı?

Benim de burnum uzundu. Hala uzun. Doktorum ameliyattan önce kısaltacağını söyledi ama öyle bir işlem yapmamış. Ameliyattan sonra senin burnun bu kadar olur, dedi. Hayal kırıklığı yaşamamak adına doktorunuza 10 defa bunu sorun. Sizin ismini yazdığınız doktoru tanımıyorum ama yine de emin olun. Hayal kırıklığı kötü bir şey ve 2. ameliyatı olmak zorunda kalmak.

Ameliyatımı 9 marttaydı. Mesut Kaya ya. Burun kanatlarımı çok daraltmış önden kötü oldu yandan kemeri aldı. Kendisine revizyon hastanız oldu mu çökme asimetri gibi şeyler yaşar mıyım diye detaylı sordum. Şimdiye dek kendi hatasından bir şey yaşanmamış güya. Bana bir simülasyon yapmıştı zaten simülasyonu garanti edemeyiz dedi. Ön profil için de deliklerin büyük dedi ben de çok daralmasın dedim. Ameliyattan çıktığım andan beri burun kanat ve deliklerinin kötü olduğu belliydi. Bir de burun kanadımda önemsiz şişlik gibi bir şey vardı sordum daha o an "AA o neden olmuş ya" dedi. O an zaten şoka uğradım yaptığın şeyin sonucunda ne olacağını nasıl bilemez?! En son hemşiresi s. Hemşire geldi biz oraya iğne yaptık geçer dedi. Tamponlarımı aldırmaya gittiğim gün mutsuz olduğumu söyledim. Şu an böyle söylemen umurumda değil biz ameliyatı senelerce mutlu olun diye yapıyoruz dedi. O lafı beni çok kırdı neyse dedim daha sonra alçıyı çıkartmaya gittim alçı çıktığında burnum iyiydi ama kanat ve delik kısımlarını yine beğenmedim. Sonra bandaj yapıldı 1 hafta sonra kendim bandajları çıkarttım. Çok şişti. Gün geçip şişlikler indikçe yapay küçük garip bir şeye dönüşüyor. Burun deliklerim ufacık. Burun kanat cildim kalın olduğundan iyice delikleri kapatmış. Dün 1. Ay muayenesine gittim. Sorunları anlattım burun kanatlarımla ilgili bana ama çok büyükmüş deliklerin dedi ve burun cildimin kalın olduğu için öyle durduğunu söyledi. Burun kanatlarımın alt kısım bağlantısı yok alıp yapıştırılmış gibi duruyor dedim e kesi attık normal diyor. Bu kadar çirkin bir görüntüden ziyade burun deliklerim olduğu gibi kalmalıydı. Veya bir cerrah olarak bana ameliyat öncesi bu kanat ile alakalı cilt yapımla sorun olacağını anlatabilirdi. Birkaç kişi daha bu deliklere garip dedi. Gülerken de burnum dar kalıyor mandallanmış gibi. Ameliyat öncesi ilk görüşmede bana aaa harika güzel olabilecek bir burun geldi bazı burunları insanın yapası gelmiyor sizinki güzel demişti. 1. Ay görüşmesinden sonra da bana "ya bazı hastalarımın burnuna nedense daha çok özeniyorum seninkine de çok özendim bak maskulen bir burnun varmış nasıl olmuş" dedi. Çok mutsuzum. 1 aydır her saniyem acı içinde geçiyor. Bugün de derin nefes alırken burun kanadımın resmen içeri girdiğini fark ettim. Her soruma cevap verirdi bu halimi video attım cevap vermedi asistanına da yazdım dönmüyorlar. Dokularımı mahvetti. Ameliyattan sonra kanat şişliği eski burnunuzda da varmış o ya ben baktım dedi. Yalan. Psikolojik destek alacak duruma geldim. Detaylı görmek isteyen de bana ulaşabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…