Haklısınız şu anda Mesut Kaya aklımda benimCok radikal bir degisim risktir burunda yani olasiliklari goz onunde bulundurmak lazim ,buyuk bir burundan kucuk bir burun yapmak risktir ve her dr un harci degildir benim buyuktu ve suan kisa ve kalkik yani olmaz diy3 bisey sorunsuz yapmak ise zor olandir insallah iyi bir dr a denk gelirsi iz bazilari nefes aldirticak diye tamam3n nefessiz birakabili4 aman cok arastirin
Insallah istedigjniz gibi sonuclanirHaklısınız şu anda Mesut Kaya aklımda benim
Teşekkür ederim inşallah herkesin kiInsallah istedigjniz gibi sonuclanir
13 mayıs sizin ki?? evet doğal olması en büyük isteğim benimde, doğal nefes alan ve herkesin istediği gibi estetik hataları barındırmayan....Ameliyat gününüz ne zaman.Bende mesut beyden mayıs ayına ameliyat icin randevu aldim.Dogal burun yapan doktor araştırmam kendisiyle görüşmemle son buldu.Yapay burunlar yapmıyor bu konuda içiniz rahat olsun bence.
5 mayıs benimde. Ben sizden önce ameliyat olacağım ayrıntıları muhakkak yazarim13 mayıs sizin ki?? evet doğal olması en büyük isteğim benimde, doğal nefes alan ve herkesin istediği gibi estetik hataları barındırmayan....
kesin kararlı mısınız:)5 mayıs benimde. Ben sizden önce ameliyat olacağım ayrıntıları muhakkak yazarim
5 aydır ameliyat gunumu bekliyorumkesin kararlı mısınız:)
bende olacağım nefes alamadığım için o sorunu gidermem lazım çünkü uyku uyuyamıyorum ama estetik işi kafamı karıştırıyor:)5 aydır ameliyat gunumu bekliyorumreklam gibi algılanmasın zaten yıllardır bu forumdayım ama Mesut beyle ilk görüşmemde karar verdim.1 hafta sonra ameliyat yapayım dese tamam derdim o derece güven verdi bana
Bende de ic eğrilik mevcut.Sag taraftan hic nefes alamıyorum.Insallah hem guzel olur hemde sağlık problemimiz kalmazbende olacağım nefes alamadığım için o sorunu gidermem lazım çünkü uyku uyuyamıyorum ama estetik işi kafamı karıştırıyor:)
13 mayıs sizin ki?? evet doğal olması en büyük isteğim benimde, doğal nefes alan ve herkesin istediği gibi estetik hataları barındırmayan....
5 aydır ameliyat gunumu bekliyorumreklam gibi algılanmasın zaten yıllardır bu forumdayım ama Mesut beyle ilk görüşmemde karar verdim.1 hafta sonra ameliyat yapayım dese tamam derdim o derece güven verdi bana
Geçmiş olsun alışmanızı ve eskisinden daha güzel bir buruna sahip olmanızı diliyorum... Nerede oldunuz ameliyatı?Bende aynı sizin gibiydim hem kemık vardı o kemık hafif kemer yapp one dusuruyordu hem aldrp hemde estetk yaptrm dedm şuan 10 gün gordum bikere burnumu cok pişmanım aglıyorm resmen..cok buyuk burublu insanlar yaptrsn bizim gibiler degil insan eski halini arıyor
Tesekkurler cnm şuan icin isim vermiyim bikac ay gecsn belli olckGeçmiş olsun alışmanızı ve eskisinden daha güzel bir buruna sahip olmanızı diliyorum... Nerede oldunuz ameliyatı?
istanbul devlettemi oldunuzKonusmusmuyduk animsayamadim cnm istanbuldayim ben ,darisi senin basina bakalim