Geçmiş olsun size de, teşekkür ediyorum cevap için de... Ben aslında çok çok küçülsün istemiyorum burnum. Az bir küçülme de yapılsa yine bütün riskler geçerli mi yada bazen düşünüyorum sorun yaşayan insanlar acaba çok mu büyük değişikliklere gittikleri için sonradan sorun yaşıyorlar dıyorum acabaa tabiiii??? Elbette ameliyattan sonra bir süre geçmesi lazım şişlikler vs vs ama sonrası çıkabilecek estetik hatalar asıl onlar problem. Doktor çok gezdim hatta ilk gezmeye başladığım da bu ameliyattı çok kolay sanıyordum hemen olabilirdim :) ama işin içine girdikçe öyle olmadığını anladım... Siz hangi şehirde oldugunuz ameliyatBen cok takıyordum şeklini yaptırdım. Şekil için gidip nefes , egrilik ve konka sorunlarımı söyledi ama ben şekle bakmaktan nefesi fark bile etmemişim yıllarca %40 la yaşamışım düşün :) o derece bir takıntın varsa kesinlikle yaptır derim değer . Ama emin değilsen bir daha düşün. Sonra ameliyat sonrası süreçte en ufak sorunu kafana takip keşke yapmasaydım deme öyle izlenim aldım çünki :) acaip sabır isteyen psikolojik olarak yıpratan bir süreç. Zaman alıyor burnun oturmasi çünkü. MukemmeliyetciMukemmeliyetciise isen de ameliyat olma derim. Kendi adıma henüz 3. Haftadayim ameliyat sonrası. Ağrı sızı çok olmadı 10 günde iyi oluyorsun ama asıl savaş hergün ay sağ taraf şişti sol çöktü ödem mi yamuk mu nefes alamadım işte dikiş erimedi vs cidden yorucu . Öyle durumlarda Aman eskisinden iyi olacak değerdi diyip kendini avutabilceksen sabırla , ol derim . Çevreden saçma sapan yorumlar gelebilir onlara kulak tıkayıp bu ödem diye gecistiriblceksen ol. Cidden mental bir ameliyat süreç . Dr seçimi diye bir olay var kiiii tummmmmmmm süreç Ona bağlı. Iyi ve uyum yakaladığın sorumluluk sahibi icine sinen dr bulmak lazım. Ben şuan dans kursuna gitmek istiyorum diyorum burnuma carparlar, ehliyet kursuna gidcem yine dikkat etmek lazım işte kalabalık otobüse bile binmiyorumbunlar aklında bulunsun iyi şanslar dilerim .... elimden geldiğince yazdım
İstanbul'da oldum canım. Ameliyat sonrası süreç yapılan işlemlere de bağlı dediniz gibi. Deviasyon, egrilik, konka falan sağlık kısmı. Estetik olarak da uzun diyorsun kemerli mi ? Misal kemerin alınması , kanat daraltilmasi x ucu dusukse kaldırılması bin tane işlem var :) doktorun tecrübesinr de bağlı sadece burun ucu estetiği olup beğenmeyen de vat birsürü işlem yapılıp memnun kalan da :))Geçmiş olsun size de, teşekkür ediyorum cevap için de... Ben aslında çok çok küçülsün istemiyorum burnum. Az bir küçülme de yapılsa yine bütün riskler geçerli mi yada bazen düşünüyorum sorun yaşayan insanlar acaba çok mu büyük değişikliklere gittikleri için sonradan sorun yaşıyorlar dıyorum acabaa tabiiii??? Elbette ameliyattan sonra bir süre geçmesi lazım şişlikler vs vs ama sonrası çıkabilecek estetik hatalar asıl onlar problem. Doktor çok gezdim hatta ilk gezmeye başladığım da bu ameliyattı çok kolay sanıyordum hemen olabilirdim :) ama işin içine girdikçe öyle olmadığını anladım... Siz hangi şehirde oldugunuz ameliyat
Ben kendimi iknaya çalışıyorum galiba:) burnum şekli düzgün ama uzun kemerim yok fakat kemik eğriliğinden bir tarafım komple kapalı, konka zaten var. İlk doktora gidiş sebebim zaten eşimin geceleri tıkanıyorsun demesi üzerine olmuştu. Sonra aklıma estetikte girince eee dedim uzun da burnum var neden olmayım ki:) siz memmunsunuzdur umarımİstanbul'da oldum canım. Ameliyat sonrası süreç yapılan işlemlere de bağlı dediniz gibi. Deviasyon, egrilik, konka falan sağlık kısmı. Estetik olarak da uzun diyorsun kemerli mi ? Misal kemerin alınması , kanat daraltilmasi x ucu dusukse kaldırılması bin tane işlem var :) doktorun tecrübesinr de bağlı sadece burun ucu estetiği olup beğenmeyen de vat birsürü işlem yapılıp memnun kalan da :))
Ben memnunum Şuan çok şükürBen kendimi iknaya çalışıyorum galiba:) burnum şekli düzgün ama uzun kemerim yok fakat kemik eğriliğinden bir tarafım komple kapalı, konka zaten var. İlk doktora gidiş sebebim zaten eşimin geceleri tıkanıyorsun demesi üzerine olmuştu. Sonra aklıma estetikte girince eee dedim uzun da burnum var neden olmayım ki:) siz memmunsunuzdur umarım
Memnun olmanıza çok sevindim darısı başıma umarım :) :)Ben memnunum Şuan çok şüküree yaptır gitsin o zaman
Çok sevindim adınıza daha önce konuşmuş muyduk sizinle?? Ankara da mıydınız1 ayim oldu bende memnunumsuanlik
Konusmusmuyduk animsayamadim cnm istanbuldayim ben ,darisi senin basina bakalimÇok sevindim adınıza daha önce konuşmuş muyduk sizinle?? Ankara da mıydınız
Teşekkür ederim umarım :) konuşmadık belki de ben de bilemedim simdi ama sizin yazılarınızı çok gördüm o yüzden öle sandım belki :)Konusmusmuyduk animsayamadim cnm istanbuldayim ben ,darisi senin basina bakalim
Evet evet sıkıldıkça yaziyorum :) malum merak ediyorum tecrubelerimi paylasiyorum,vakit geciyor,konusmusuzdur muhtemelenTeşekkür ederim umarım :) konuşmadık belki de ben de bilemedim simdi ama sizin yazılarınızı çok gördüm o yüzden öle sandım belki :)
Haklısınız, benimde yakın cevremde burun estetiği olan tanıdığım yok o yüzden de bende buradan fikir sahibi oluyorum aynı sizin gibi. Siz ne kadar süre de karar verdiniz olmaya, estetik anlamda mıydı sıkıntınız sadeceEvet evet sıkıldıkça yaziyorum :) malum merak ediyorum tecrubelerimi paylasiyorum,vakit geciyor,konusmusuzdur muhtemelen
Canim benim ablam 25 yil once kadar oldu ilk rinoplastisini derken coktu eridi bi ton sorun bugra cöllüydü ilk doktoru toplamda 5 ameliyat oldu 10 yil onceye kadar bende hic dusunmedim o yuzden annem 10 yil once kirik olan burnunu estetik hemde nefes amacli oldu cok memnunlar suan ama benim konkalarin haddinden fazla sismesinden ve sinuzitten oturu egri kemikler derken hadi estetikte olsun dedik insallah pisman olmam 10 yil kadar dusundum anca karar verdim biraz psikoloji ile alakali iyi ki simdi oldum o zmn cok toydum ve kesin etkilenirdim her seyden hazir olmak lazimHaklısınız, benimde yakın cevremde burun estetiği olan tanıdığım yok o yüzden de bende buradan fikir sahibi oluyorum aynı sizin gibi. Siz ne kadar süre de karar verdiniz olmaya, estetik anlamda mıydı sıkıntınız sadece
Anlıyorum zaten eskiden bu kadar yaygın olmadığı için hatalar çok fazlaydı. Gerçi şimdi de bakıyorum İnternetten burun estetik videoları vs izlerken ameliyat olan YouTuberlara denk geldim. Kendileri memnun ama bakınca bir çoğunda estetik hata var bence... Şans işi bu biraz :) :)Canim benim ablam 25 yil once kadar oldu ilk rinoplastisini derken coktu eridi bi ton sorun bugra cöllüydü ilk doktoru toplamda 5 ameliyat oldu 10 yil onceye kadar bende hic dusunmedim o yuzden annem 10 yil once kirik olan burnunu estetik hemde nefes amacli oldu cok memnunlar suan ama benim konkalarin haddinden fazla sismesinden ve sinuzitten oturu egri kemikler derken hadi estetikte olsun dedik insallah pisman olmam 10 yil kadar dusundum anca karar verdim biraz psikoloji ile alakali iyi ki simdi oldum o zmn cok toydum ve kesin etkilenirdim her seyden hazir olmak lazim
Ya evet onu hic sorma ablam o sanssizlardan simdi iyi cok.sukur ,o yuotuber lari hic sorma upuzun burun birakmislar cogundaAnlıyorum zaten eskiden bu kadar yaygın olmadığı için hatalar çok fazlaydı. Gerçi şimdi de bakıyorum İnternetten burun estetik videoları vs izlerken ameliyat olan YouTuberlara denk geldim. Kendileri memnun ama bakınca bir çoğunda estetik hata var bence... Şans işi bu biraz :) :)
Yakışıyorsa uzun da kabalilir ama burun ucları mandalla tutturulmuş gibi :)Ya evet onu hic sorma ablam o sanssizlardan simdi iyi cok.sukur ,o yuotuber lari hic sorma upuzun burun birakmislar cogunda
Nefes alsam çok rahatlayacagımı düşünüyorum ama estetik işi tamamen bilinmez bir durum benim için:) siz oldunuz mu burun ameliyatıKendini nasıl rahat hissedeceksen onu yap ama burnun çok göze batmıyorsa gerek yok bence.