ben gerçekten kötü gelin miyim

Yorumlariniz icin tesekkur ederim k8zlar. Bende sizler gibi dusunuyorum acikcasi. Hic bisey olmamis gbi gamsiz gibi davraak bama gore olmasada artik esim icin katlaniyorum. Kafama takataka yas 40 a varmadan kafayi yerim yoksa. Bu aksam yie orda yiyecegiz . Gorumcem olmSa dusunmem bi dk inerim her turlu yardim eder hic bosey olmamis gibi davran8rim ama gorumcemin dun aksam yptiklari hoc hos degip v yuzunu inanin gormek istemiyrum. Daha onceki yaptiklarini kac kez affettim ben bile sayisini hatirlamiyorum. Simdi gorumcem orada dun aksamda kaynanamda kaldi. Bayrama kadar esim orada yiyip icecek sizce ben de inmelimiyim hic bisey yokmus gubi davranmaya devammi edeyim

Mia sen iyi niyetli aile terbiyesi almış bir insansın belli ki.Tabiki bazen idare etmek lazım ama onun da fazlası zarar.Madem eşinde sana destek oluyor yeri geldiğinde tavrını koy.Siz eşinle artık çekirdek ailesiniz kapınız bacanız ayrı kendi kurallarını koy ve sınırlarının ötesine kimseyi geçirme derim umarım kısa zamanda herşey düzelir.sevgiler...

bence bıraz daha dene yemeginiziorda yemege devam edin egerki yine tatsızlıklar cıkarsa esini bi kenara cekip konus bence böyle böyle de kibar bi dille anlat zaten eşin anlayışlı biriyse sana hak verecektir ama sürekli olmasada arada kv de yiyin yemeginizi kopukluk olmaması için arada sen cagrırsın o şekilde idare edebilirsin bence herseye eşimiz için katlanıyoruz malesef orta yolu bulmak gerek canm herseyi takma kafana.:114:

Yorumlariniz icin tesekkur ederim.

Ozellikle de selinsezgin sana tesekkur ederim.

Dun is cikisi eve gittim asagiya kaynanama girdim esim orda oturuyordu. Ben geldigimde evdeydi hic inmemis asagiya ama ben dus alirken inmis. Ve annesi simartma onu derken lafinin ustune girdim iceri goz goze geldik. Tipik kaynana tavirlari sergiliyor du. Cok uzuldum baskasi olsa kiyamet koparirdi belkide . Esimi doldurmaya basladi. Hic bisey demedim gulumsedim herseye ragmen. Sonra gorumcem geldi surat bes karis. Esimle evimize ciktik. Daha fazla durmak istemedi ozellikle gorumcem yuzunden. Kendi evimizde yiyelim dedi. Eve cikmadan anne yapilacqk yardim edilecek bisey var mi dedim. Yok cocugum dedi. Peki madem ben evdeyim yardima ihtiyacin olursa cagir dedim yukari ciktim. Esimse birak kizi var o yapsin dedi. Yine gonlum el vermiyo. Allaha siginiyorum. Alisverise gittik geldik esim dedi kardesim gitmis. Asagiya evde yicez biz demeye inmis ama annesi yemek yaptim cok guzel gelin yiyelim demis. Senden bisi rica edebilir miyim dedi evet dedim asagida yiyelimmi kardesjm gitmis dedi. Tamam madem dedim. Indim sofra yi hazirladim balkondan bi baktik asagida hanımefendi. Bi kere burda yiyecegiz dedik ya esimi biraktim orada. Nne ben isyerinde yedim tokum dedim. Yemeyecekmisin dedi yok ben tokum size afiyet olsun dedim ev3 ciktim. Evde yedim birseyler.
Ne zaman aile arasinda boyle tartisma olsa gorumcemin cani mangal cekiyo esini cagirmis mangqllik et aldirmis yapip yediler. Esim hemen yiyip gelcekti ayip olmasin die oturdu. Ben hic sesimi cikarmadim. Alisverise giderken konustuk. Kaynanam demiski duvara soyler gibi soyledi cok darildim. Dedim haddimi asmadkm kotu soz soylemedim terbiyesizce konusmadim eger benim ailem de de hoslaadigin birsey varsa sende bu sekilde konusabilirsin gercekten dedim. Aile farki iste dedi. Annesine sormus gecen gun kardesim esiylw kavga etti kapi duvar yikti haberin varmi die. Yok demis.. gordunmu sizin hic birseyden haberiniz yokken onlar her ozelimizi biliyo demis.babasinada demiş senim sakani kaldiracak olan var kaldiramayacak olan var demis. Laf sikae gibi soyluyorsun yapma demis e ben saka yaptim die karsilik vermis.

Dedim annen benim kalbimi kirdi. Benim her ozelimi anlatti. Baban surekli aileme ayip yapti. Yok cocuklar burda olmasa bizim isimiz olmaz burayla yok ben sizin gibi kirk tane kiz evlendiririm n yaptinizki. A dan z ye herseyi neredeyse ben yaptim. Kardesinin annesinin laflari da cabasi. Dedigi tek sey gun gelecek kozlar paylasilinca sende bunlar i cikip soyleyeceksin haklisin dedi.

Sabrediyorum ama nereye kadar bilmiyorum. Cocuk olana kadar dedim cocuk olduktan sonra gorcem nasil gidip geliyo guluolar dedim. Evet cok haklisin bosver iki yumurta kirariz kafamiz rahat olur dediAma bu demek degilki ben onlari cocukla siniyacagim. Babanesi dedesi tabiki gorecekler dedim.

neden orda yiyip içecekmiş eşiniz bayrama kadar madem sorunları biliyor, evinizde yiyin.
ben de bu birlikte yeme olayını anlamıyorum.
benım kaynanamlar da hala görümcesi ve kaynanasıyla beraber yer
bız gıdınce benım görümcemler de gelir kalabalık bana göre degıl sofraya sıgmak bır dert hep bır agızdan konusmalar kım ne dıyo anlaşılmıo zaten
benım de kaynanam sessızdır kayınpede lafını bilmez.
beni işe oğlunun soktugunu sanıyor oysa sınavla girdim kaç kez söyledik basmıyor kafa
bu bayram gıdemıyoruz onlar gelıyor zaten benım aılem de gelıyor cekırdek aılem
tutturmuslar kalabalık gelceklermıs halasıydı babaannesıydı enıstesıydı görümcesiydi offf esıme dedım gelmeısnler anan baban gelsın ben de zaten tansıyon var kalabalıgı cekemıyorum dedım bır apartman daıresı souncta 3 artı 1 konak mı burası ben nerde yatırcam o kadar kişiyi
soylemıs tmm demışler ama soylenmeden onların düşünmesi lazım

ben de içimi dökmüş oldum senın sayendeee

Kayınpederine bir şey diyemem öyle bir insan çok şükür hayatıma hiç girmedi ama senin kayınvalidenle benim annem aynı huylara sahip. Benim annemde herşeyime karışır. evimi kendi keyfine göre düzenler sormaz bile. Bir de bana emirler verir şunu yap bunu yap sanki ben evimin işini bilmiyorum. Benim bu konuda tek şansım annem olduğu için iki söylenip barışıyoruz sen bi laf etsen ipler kopuyodur. Valla kayınvalidenle açık açık konuş madem seni kızı gibi görüyor ana kız böyle şeyler yaşayacaksınız. Kim kiminle sevgi pıtırcığı olmuş. Tartışırsınız farklı kararlar alırsınız onada alışırsınız. Yeterki birbirinize saygınızı kaybetmeyin...

Skyline allah saba sabir versin tatlim neyseki sen konuyu cozebilmissin. Ana benimki gunden gune büyüyor n yapacagim bilmiyorum.

Bence kötü değil, fazla bile iyisiniz. Tek bir tavsiye var, her ne olursa olsun ne kadar aşık olursan ol, kendi kıymetini bil. Anneniz sizi ezilin diğer doğurmadı.

sendede peygamber sabrı varmış ya
ben olsam çekemem
tek kv dayanamıyorum bide kp herşeye karışıyor
kesin cinnet geçirirdim

Kandil diye gittim ellerini optum suratlari bes karis yuzume bakmiyor kafasini sola çevirerek konusuyorlar . Bende allahin kuluyum tutupta seninde kandilin mubarek olsun demediler. Ben onlara waffle yapip verdim ertesi gun mangal yaptilar bi parca koyupta gondermediler. Bende esime desim hic bisey olmamis gibi davraniyorum gordugym muameleye bak ya hamile olsam burnuma koku gelse canim cekse. Bide ramazan ayindalar dusunmeleri lazim oruclular. Onlar o torunu haketmiyorlar birak sevmeyi dedim.

Konusmuyoruz kisacasi ailesiyle ben. Esimide sıkmiyorum nasil istiyorsa oyle yapsin.

Duvara karşı konusur gibi konustu diolar tek bu sekilde kendilerini savunabiliyorlar. Hakaret rtti kufur etti saygisizlik yapti diyemiyorlar. Onlar buyuk olcaklar birde herkesin sorunu olabilir onemli olan orta yolu bulmak cozmek cozume kavusturmak ama o aksini yapti. Bide kizi gibi seviomis beni . Gercekten sevseydi oturup anlamaya calisirdi bi kerede silip atmazdi dedim. Susuyo haklisin diyo
Cokta ustune gitmek istemiyorum esimin

Yok kizlar yok. Annem kayinvalidemleri iftara aldi ama onlar almadi. Gittiler gorumcemin kv sini filan almış lar. Ne garip insanlar. Arkalarından tonla laf soyluyorlar birde. Yediremiyorum bu yaptiklarini. Kesin gitmezlerde bayramdq bizimkilere. Neyse ben gorevimi yapip giderm esimle oturmaya bayramlaşmaya

onu bile yapma boşver....

Nasil yapmayayim sevgili melek esim var arada mecburum. Gittigimde isten kutlarm aksamda bi saat oturmaya gitcez. Ama dedim esime kardesn patavatsizlik yaparsa bir dk durmam die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…