- 20 Ağustos 2022
- 66
- 44
- 31
- Konu Sahibi AlicePoppins
Arkadaşlar ben hayatım boyunca yemek/temizlik işleriyle haşır neşir olmadım. Anne evinde el bebek gül bebek yaşadım. Yemek yeme ile de aram olmadı zaten hiç. Evlendikten sonra eşim çok idare etti kolay gelen şeyleri yaptım vs. Yemek bilgim sıfırdı. 2 yıllık evliyim ve kendimi zorlamama rağmen hala olmuyor. bir düzen kuramıyorum. İçimden yemek yapmak hiç gelmiyor. Kafam çalışmıyor bu konuda. Özensiz yapıyorum. Aldıgım sebzeler dolapta çürüyor. Uğraşmak istemiyorum. Ne kolaysa ona gidiyor elim. Eşimle artık sorun oluyor. Özensiz olduğumu görüyor. Gerçekten hiç ama hiç sevmiyorum mutfağı. İleride çocuğum olursa en korktuğum şey öğünleri düzenlemek daha zor olacak. yemek için parası neyse birini bulmak istiyorum ama böyle bir hizmet yok. bana bir çare önerir misiniz ciddi soruyorum. Ömür boyu çekemem böyle gerçekten hiç benlik işler değil
Ekleme: parası neyse dedim ama buna bütçe ayıracağım için yoksa çok da uçamıyorum şuan
Ekleme 2: yemek yapan hijyenik ve yakın birini bulmak konusunda umutsuzum, önerilerinize açığım. İstanbuldayım.
Ekleme 3: sorun sanırım benim üşengeçliğimdi. Bunun sebebi ise genel olarak tüyo ve bilgim az olduğu için her sey çok detaylı ve uğraştırıcı oluyor. Normal insana göre daha çok yoruyor beni mutfak kafa olarak. Çözümü sayenizde buldum: tüyolarla ve etkili yöntemlerle mutfağı bir düzene oturtacağım, keyif alacağım stressiz bir hale getirmek ve benimsemek gerekiyor. kafamdaki karmaşa da umarım son bulacak. Mutfak ipuçları ve tüyoları araştırmam ve çevremde mutfak konusunda tecrübeli kişilerle vakit geçirmem şart. Kaçmak yerine savaşmaya karar verdim
Ekleme: parası neyse dedim ama buna bütçe ayıracağım için yoksa çok da uçamıyorum şuan
Ekleme 2: yemek yapan hijyenik ve yakın birini bulmak konusunda umutsuzum, önerilerinize açığım. İstanbuldayım.
Ekleme 3: sorun sanırım benim üşengeçliğimdi. Bunun sebebi ise genel olarak tüyo ve bilgim az olduğu için her sey çok detaylı ve uğraştırıcı oluyor. Normal insana göre daha çok yoruyor beni mutfak kafa olarak. Çözümü sayenizde buldum: tüyolarla ve etkili yöntemlerle mutfağı bir düzene oturtacağım, keyif alacağım stressiz bir hale getirmek ve benimsemek gerekiyor. kafamdaki karmaşa da umarım son bulacak. Mutfak ipuçları ve tüyoları araştırmam ve çevremde mutfak konusunda tecrübeli kişilerle vakit geçirmem şart. Kaçmak yerine savaşmaya karar verdim
Son düzenleme: