- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
önce kafasına kumanda fırlat işe yarıyor diyecektim ama yukarıdaki yorumdan etkilendim.. sahiden ne güzel.. benim eşim çalışmaktan kaçıncı haftada olduğumun bile farkında değilTeşekkürler yorumlarınız içingünaydın bu arada. İşin garip yani araştırıyor ama bunu bana ben biseyi ortaya atınca söylüyor yani allah bilir ne zaman sordu işyerinde hamile olan ya da doğurmuş olan insanlarla sohbet arasında geçiyordur özellikle sorduğunu sanmıyorum ama onlar da öyle bi konusuyo ki genel genel yani herkes sanki o şekilde olcak gibi
:) hamilelikte insan hassas oluyor ama bu kadar çok kızma yahu benimde eşimin iş yerindeki bayanlar şöyle yapsın böyle yapsın diye söylüyor eşimde bana anlatıyor dediklerini zaten onlar diyor diye birşey yapacak değilim ki bunun için kızma eşine yani şimdi bizim kadar onlarda bilgi almak istiyorlar biryelerden meraklı oluyorlar çünküEşimle az önce minik bi tartışma yaşadık. Mevzu şu, ben göbek deligimin altını gösterdim aşkım bak burası çatlamış diye oda isyerindeki kızlardan açtı konuyu neymiş onlar diyomus krem kullanması lazım daha şimdiden belli olmaz vücut geriliyor dogumdan sonra çatlakları görür falan diyorlarmış onu söylüyor bana. Bende bildiğim kadarıyla ister krem kullan ister kullanma catlicagi varsa çatlıyor ve bu dogumdan evvel belli oluyor diye biliyorum ama herşeyi sanki bu isyerindekiler biliyor. Dedim herşeyi onlara sormaya devam et onlara göre şekil alırım ben bende bakıyorum herhalde İnternetten yazılar okuyorum dedim.
Ben senden daha çok araştırıyorum emin ol, bitmedi gitti şu İnternetin dedi cevap vermedim döndüm totoyu. Napim adamı dövim mi ?
Bide bu catlama olayı sizde nasıl oldu ? Benim göbek deligimin altı kaşındı geçen fark ettim aynada bakınca çatlamış orası 2 tane çizgi gördüm.
Eşimle az önce minik bi tartışma yaşadık. Mevzu şu, ben göbek deligimin altını gösterdim aşkım bak burası çatlamış diye oda isyerindeki kızlardan açtı konuyu neymiş onlar diyomus krem kullanması lazım daha şimdiden belli olmaz vücut geriliyor dogumdan sonra çatlakları görür falan diyorlarmış onu söylüyor bana. Bende bildiğim kadarıyla ister krem kullan ister kullanma catlicagi varsa çatlıyor ve bu dogumdan evvel belli oluyor diye biliyorum ama herşeyi sanki bu isyerindekiler biliyor. Dedim herşeyi onlara sormaya devam et onlara göre şekil alırım ben bende bakıyorum herhalde İnternetten yazılar okuyorum dedim.
Ben senden daha çok araştırıyorum emin ol, bitmedi gitti şu İnternetin dedi cevap vermedim döndüm totoyu. Napim adamı dövim mi ?
Bide bu catlama olayı sizde nasıl oldu ? Benim göbek deligimin altı kaşındı geçen fark ettim aynada bakınca çatlamış orası 2 tane çizgi gördüm.
Çok da büyütülcek bir şey değil bacım boşver. Senin için soruyordur kızlara, kadın milleti de akıl vermeye bayılır car car konuşuyorlardır eşine. He he de geç adamın hevesini kırma. Faydalı olmaya çalışıyor:) benimkinin işyerinde hep erkek var. Doğum yapmış eşi olanlara soruyor soruları. Akşam anlatıyor bana. bu arada ben hiç yağ sürmüyorum alerji yapıyor, çatlağım yok. Annemde de yok. Genetik falan önemli sanırım. Kadınlar 'daha şimdiden belli olmaz' demişler. Kaçıncı haftan bilmiyorum ama umursama boşver.
çatlamaya müsaitse vucudun kremler etki etmiyor bio oil diye bir krem var bir doktordan onu duymuştum rahatlatır diye.çatlarken kaşınmamak için böyle bişi kullanabilirsin ama çatlaklardan kaçmak zor hamilelerin yüzde sekseni çatlıyor.bu mesele bile değil bence.ayrıca o iş yerindeki kızlara kalmamış senin çatlağın kullanacağın krem onlar biliyorsalar yapsınlar çocuk çatlamasınlar.Eşimle az önce minik bi tartışma yaşadık. Mevzu şu, ben göbek deligimin altını gösterdim aşkım bak burası çatlamış diye oda isyerindeki kızlardan açtı konuyu neymiş onlar diyomus krem kullanması lazım daha şimdiden belli olmaz vücut geriliyor dogumdan sonra çatlakları görür falan diyorlarmış onu söylüyor bana. Bende bildiğim kadarıyla ister krem kullan ister kullanma catlicagi varsa çatlıyor ve bu dogumdan evvel belli oluyor diye biliyorum ama herşeyi sanki bu isyerindekiler biliyor. Dedim herşeyi onlara sormaya devam et onlara göre şekil alırım ben bende bakıyorum herhalde İnternetten yazılar okuyorum dedim.
İş yerindeki arkadaşlarla bu tarz muhabbetleri konuşmasına izin verme ordan biri çıkar der bende hiç olmadı bünye meselesi falan eşinde tuhaf olur anlatabildim mı canım ?
çatlamaya müsaitse vucudun kremler etki etmiyor bio oil diye bir krem var bir doktordan onu duymuştum rahatlatır diye.çatlarken kaşınmamak için böyle bişi kullanabilirsin ama çatlaklardan kaçmak zor hamilelerin yüzde sekseni çatlıyor.bu mesele bile değil bence.ayrıca o iş yerindeki kızlara kalmamış senin çatlağın kullanacağın krem onlar biliyorsalar yapsınlar çocuk çatlamasınlar.
İnşallah canım tabi olacak demedim olmasinda ama kadınlar malum biliriz hepimiz kendimizi ovmeyi ön planda göstermeyi çok severiz bazenYoooook canım o kadar da değil neyse yinede aklımda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?