Ben, eşim ve isyerindeki bayan arkadaşları.

Benimde çatlaklarım oluştu..8.aya kadar birsey yoktu sonra bir catladim ki sorma..mutluyum cunku çatlaklarimin mis kokulu bir nedeni var canım kizim askim

Biri benim eşime öyle yapacak ortadan ikiye ayırırım hele iş yerinde bi kadın var tam ayar oluyorum ona simdi gözümün önüne o geldi hatta dövesim geldi sebepsiz.

Kasinma catlama isaretidir. Baldiriniza kasiginiza gobeginize bebe yagi surmeyi ihmal etmeyin

Biri benim eşime öyle yapacak ortadan ikiye ayırırım hele iş yerinde bi kadın var tam ayar oluyorum ona simdi gözümün önüne o geldi hatta dövesim geldi sebepsiz.

Ahahahhaha ya işyeri sıkıntı değil evdeki kardeş neyse isyerindeki kişiler de o eşim için ve benim için. Yani iş stresinden bile o tarz bişey düşünülemez bence hele ki satışta. Dışarısı daha korkutucu

Yok kuzum sana değil üstteki arkadaşın mesajı beynimde şimşek etkisi yaratti
Seninki gayet normal soradabilir tabiki :)
Düşünsene biri bak ben 2 çocuk doğurdum hiç yok diye cart diye aciyomus göbeği töbe töbeeee..

amaaaaan karşıdakinin kocasi düşünsün

İşte son hali gobegimin
Offff catlamis yaa. Daha beter olmadan duzenli sur bebe yagini. Normal kremler etkili degil yag kadar. Ben hamileyken catlagin nasil basladigini bilmiyordum. Ablam gobegine sur derdi gobegime surerdim sadece. Kasiklarim baldir ustu cok kasinirdi. Megerse catliyormus. Gobegim tertemiz maalesef baldir ustu tirnaklanmis gibi iz kaldi. Kasiklarina baldirlarina sur. Sonrasinda oyuk oyuk sedef gibi iz kaliyor ve hic gecmiyor

Deeeemiiiii ^-^ darısı başına àmiiiiiiinnn insallahhh

Amiiiin kardeşimmmmmm...
Ben 96 kg idim daha önce gobegimde ve kolumda catmayan yerim kalmadı desem yeridir.
Çocuktuk tabi kimsede yönlendirmedi yağ filan nerdeee.
Şimdi 70kg 168. Cm boyum kilo verdikce catlak yerlerim cizik halinde durmaya başladı beyaz beyaz.
Ama kendimi seviyorum bikini giyemesem de

Olsun ya benimde öyle hamileligimden önce de yanlarım catlakti kilo alıp vermekten ama tek derdimiz bu olsun ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…