- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
Eşimle az önce minik bi tartışma yaşadık. Mevzu şu, ben göbek deligimin altını gösterdim aşkım bak burası çatlamış diye oda isyerindeki kızlardan açtı konuyu neymiş onlar diyomus krem kullanması lazım daha şimdiden belli olmaz vücut geriliyor dogumdan sonra çatlakları görür falan diyorlarmış onu söylüyor bana. Bende bildiğim kadarıyla ister krem kullan ister kullanma catlicagi varsa çatlıyor ve bu dogumdan evvel belli oluyor diye biliyorum ama herşeyi sanki bu isyerindekiler biliyor. Dedim herşeyi onlara sormaya devam et onlara göre şekil alırım ben bende bakıyorum herhalde İnternetten yazılar okuyorum dedim.
Ben senden daha çok araştırıyorum emin ol, bitmedi gitti şu İnternetin dedi cevap vermedim döndüm totoyu. Napim adamı dövim mi ?
Bide bu catlama olayı sizde nasıl oldu ? Benim göbek deligimin altı kaşındı geçen fark ettim aynada bakınca çatlamış orası 2 tane çizgi gördüm.
Ben senden daha çok araştırıyorum emin ol, bitmedi gitti şu İnternetin dedi cevap vermedim döndüm totoyu. Napim adamı dövim mi ?

Bide bu catlama olayı sizde nasıl oldu ? Benim göbek deligimin altı kaşındı geçen fark ettim aynada bakınca çatlamış orası 2 tane çizgi gördüm.