- 8 Ocak 2014
- 735
- 288
- 303
Senin annen baban üniversite mezunu olabilir ama,kusura bakma da olgunluk ve eğitim anlamında pek bir yol kat edememişler.İnsan kendisini insan ilişkileri konusunda biraz geliştirir.Bunca evli çiftin dünürleri birbirine denk mi,ya da ne denli önemli.Aslolan evlenecek iki insanın anlaşması.Yoksa dünürler bir araya gelip sürekli,atomu parçalamayacklar.İnsan,evladının iyi biriyle ,ahlaklı birisiyle evlenmesini ister.Senin sevgilin seni üzseydi de ailesi üniversite mezunu olsaydı ailen kabulmü edecekti.Hem ne iyi ailesi varmış ki,çocuklarının arkasında ev almak istiyorlar.Destekler.
Sana gelince,yaşının evlenicek olgunlukta olmadığını düşünüyorum canım.Seni ilk defa seven,değer veren saygı duyan bir insan çıkınca karşına bence biraz şımarmışsın.Ona aşık olmadığını düşünüyorsun.Onun sevgisinden çok eminsin.Sevmiyorsan neden bu ilişkiyi sürdürüyorsun.Bak o seni bir bırakmaya yeltensin aşkından deli olursun.O yüzden bu saçma fikirleri çıkar aklından.Deli divane aşk dediğin nedir.Hee erkek seni peşinden koştutrursa evet öyle bir heyecan ve saplantı yaşarsın.
benim hakkımda söyledikleriniz doğrudur belki ancak ailem hakkındaki izleniminiz yanlış. onlar da insan olsun yeter, her türlü anlaşırız diyorlar kimseyi küçük görmüyorlar yani. biraz da olsa kendilerine denk dünür isterlerdi diye düşünüyorum bu da onların hakkı zaten onların tek çocuğuyum ama kimseyi küçümseme gibi bir durumları olmadı pek yol kat edememişler sözünüz yanlış yani.