Kızlar bu ay 1 yıl oldu hiç korunmadık ve ben hiç hamile kalamadım. Doktora gitmiştim hiç bi sorun görülmedi. Düzenli ilişki olsun 1 yıl içinde gebelik olur, eğer olmazsa gel eşin ve sana detaylı bakalım dediler. 1 hafta sonra senemiz doluyor 3 aydır ovulasyon yapıyorum. Bu ay belime bardak vurdurdum ve dün regli oldum. Yani yine olmadı
Canımı sıkan şeyse ben hertürlü şeyi yapmaya hazırım. Her ay regli olunca moralim çok bozuluyor, sanki anne olamıcakmışım gibi korkuyorum. İçimden hep ağlamak geliyor. İsyan etmek istemiyorum ama bu bir sınav mı bilmiyorum
etrafında benden sonra evlenen herkes hamile düşünmüyoruz dedikleri halde istekleri zaman hamile kaldılar benim neden olmuyor
eşimd benim iyice sinir etmeye başladı
sürekli bana senin stresinden olcağı varsa da olmuyodur. Sen çok acele ediyosun. Zamana bırak. Vakti zamanı vardır, hayırlısını iste falan filan. BunLrı duymaktan bıktım ya desteğe ihtiyacım var diyorum anlamıyor. Benim sanki çok hoşuma gidiyor böyle olmak
şuan bile ağlıyorum ya resmen iyice dengem bozuldu aklımdan çıkmaz oldu. Çok korkuyorum anne olamazsam diye
(eşim doktora gitmedi, gitmeye karşı değil. Gerekirse gidicez diyor ama bi türlüde yeltenmiyor erken deyip duruyor
) sizcede normal bir süreçte 1 yılda hamile kalmam gerekmezmiydi yaa