Gebeliğe Hazırlık Ben derbeder oldum, kocada tık yok 😭

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 1 yıldır olmuyo. Dr olur sorun yok dedi ama ommuyo. Cok da takmamak gerekiyor sanırım ama başaramıypruz
Canım banada hiç bir sorun yok herşey çok güzel hatta dedi, düzenli ilişki önerdi ben herşeye çok dikkat ediyorum ama kafamdaki düşüncelere engel olamıyorum sanırım stres yda eşim kontrol olmadan içim rahatlamıcak

Onlar kıskanıyordur sizi Bebek yapsa da gezemese artık diye :)

Reactions: N8M
Ah ah aynı ben suan anlatımlarında kendimi gördüm benimde 4. Yılım olucak cocugum olmadı ne gerekiyorsa yaptık rabbimin bildiğinden şaşmamak lazım vardır bi bildiği dua et canım bol bol seni çok anlıyorum bak 3 senedir uğraşıyorum üzülmüyor muyum tabikide cok üzülüyorum eşime de kızıyorum aynı senin gibi ama tepki olarak herşeyin bir zama ni var diyordu en son mart ayında ameliyat oldum suan da bekliyorum geçen hfta yumurta takibi icin gittim doktor olur sadece sabr diyor evet diyorum sonra sadece sabretmek lazım üzülme sende hayırlı zamanda hayırlı yavruların olsun

Stres yapmamak, sabretmek onemli ama 1 yilda hic gebe jalamadiysaniz ve doktorlar sizde bir sorun gormuyorsa artik esinizin doktora gitmesi lazim bence. Belki cok basit bir sorunu var, neden yillarca bekleyesiniz?

Canım stres çok önemliymiş.. aklımızdan çıkarmak gerekiyormuş ama malesef bende yapamıyorum.. hepimizin bile bile sürekli düşünmemiz çok yanlış aslında.. aklımızdan çıkarmamız gerekiyor..
birde sende sorun yok çok şükür.. eşin test yaptırdımı ultrasona girdimi ? mesela benim eşim sperm testi yaptı ve doktor normal yollarla hamile kalman çok düşük dedi, tedavi verdi..bakalım hayırlısı

Çok teşekkür ederim inşallah Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin..

Reactions: N8M
Kardeşim evlendi hemen hamile kaldı şuan pişman evliliğe eşine feln doyamadı diye...
bir yıl felan strese girmek için çok erken bence bu yorumu dikkate alın konu sahibi hayatın tadını çıkarın

Kardeşim evlendi hemen hamile kaldı şuan pişman evliliğe eşine feln doyamadı diye...
bir yıl felan strese girmek için çok erken bence bu yorumu dikkate alın konu sahibi hayatın tadını çıkarın
Haklısınız sanırım, artık takmayaya dikkat ediyorum umarım başarılı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…