- 30 Mayıs 2015
- 14.272
- 13.935
- 298
Bu aralar bunalımın eşiğindeyim. Bebeğim ile ilgili bir konu yine bazen gerçekten abartıyor muyum diyorum ama şöyle bi dönüp hatırlayınca benim yerime başkası olsa şimdiye dek benden beter olurdu.yani özetle şöyle,bebeğimin gaz dönemi inanılmaz zordu,tam bitti derken sadece 1 hafta ara verip diş çıkarmaya başladı ve ben onu yine gaz zannetmiştim. E o gün bugündür en fazla ara verdiği 1 2 hafta olmuştur. O ara veriği dönemlerde melek gibi bir bebiş aslında. Ama malesef uzun sürmediği için benim sinirlerim alt üst olmuş bir vaziyette. Şu ara 2 aydır köpek dişlerini çıkarıyor ve aşırı aşırı zor geçiyor. Öyle ki artık gin içinde derdi ne olduğunu anlayamıyorum. Aç mı doymadı mı acaba neden yine huzursuz ne istiyor gazı mı var diye süşünüp bişeyler yapmaktan kafam çorba gibi uykusuzluk deseniz hiç dinlenemiyorum. Gündüz uykusunu uyuyor ama ben o sırada dinlenemiyorum çünkü o uyanıkken yemek yapmaya kalksam ayaklarıma yapışım şortumdan çekiyor bir yere kımıldayamıyorum ve bu durjm beni oldukça geriyor. 15 aylık oldu 1 hafta önce adım atmaya başladı,tam dedim rahat olucak gidip gezer keşfeder ama onu da yapmıyor yine benim ayağımın dibinden ayrılmıyor. Evet diş ile alakalı olduğunun farkındayım ama sürekli mızmız oluşu beni inanılmaz bunaltıyor. Sanki ne yapsam hiç memnun edemiyorum gibi. Geriliyorum sesimi yükseltiyorum,bazen söylememem gereken şeyleri söylüyorum. (Git kendi başına takıl artık,yürü artık,biraz bağımsız ol yapıştın bana iyice) gibi şeyler. Emme durumuna gelirsen beni gördüğü yerde emmek istiyor bazen yarım saatte bir. Yemesi güzel olmasına rağmen. Ben ona karşı çok ilgili çok sevgi doluyum ama bu şekilde olunca bunalıyorum neden böyle,geçmeyecek hep böyle olacak diye düşünüyorum. Çok zor günler yaşadım düzelecek derken bir türlü düzelmeyen,uykusu sabaha kadar bozuk olan bir bebeğim var. Düzen kurmaktan gına geldi. Yemek saatleri belli uyku saatleri sürekli bozuluyor dişler yüzünden. Çok bunaldım çok sıkıldım