Ben de mobilyalarımı aldım, yorumları beklerim.

pişti olduk benimde salon koltuk takımım ve mutfam masam ondan
sağlıkla iyi günlerde kullanın hayırlı olsun

çok teşekkür ederim yorumlarınıza kızlar.. jaleli sana bi sorum var. mutfak masanın kullanımı zor mu cam ya.. ? üzerine nasıl bir masa örtüsü kullanuıosn?hihoyyytcokacimcoook

güle güle kullan canım, Allah mutlu etsin opuyorumnanaktan
yerleşmiş halini de görürüz inş a.s.

cnm güle güle kullan allah içine sindirsin.Bellona da bende bu takımları görmüş ve beğenmiştim.almaya karar vermişken vazgeçtim.Hayalim hep beyaz almaktı.Bi kere alınıo sonuçta aklımda kalmasın diye bunları almaktan vazgeçtim ve beyaz aldım.Çok şık ve çok güzel allah huzur mutluluk versin cnm

çok teşekkür ederim yorumlarınıza kızlar.. jaleli sana bi sorum var. mutfak masanın kullanımı zor mu cam ya.. ? üzerine nasıl bir masa örtüsü kullanuıosn?hihoyyytcokacimcoook

canım şu cam görünümünde seffaf plastik örtüler varya kalın olanı
ben ondan kestirdim ölçüsüne uygun çok kullanışlı oluyor böle a.s.

bende mutfak masamda cam görünümlü plastik örtülerden kullanıyorum. altına amerikan servisi koyup üstüne de plastik örtüyü koydum. çok rahat ve kullanışlı, tavsiye ederim. yalnız tam masanın üstüne göre kestirmen gerek, örtü bir cam kadar kalın çünkü...

benim de düğünüm yaza, mutlu günlerde kullanın inşalah. bellona düşünüyoruz ya da kelebek. kullananların yorumları çok önemli :)

jaleli sana bişi daha sorucm.. senin mutfak masanda bellona felix ya. bana o masanın cam ölçülerini verirmsn ben de kalın masa örtüsü alayım.. şimdi masa dükkanda ölçülerini bilmiorm da.. yardımcı olursan çok mutlu olurumkaydirigubbakcemile2zemuszemus

canım eşyalarını yerleştirince alırsın örtünü rolo yapıyolar ama öle cok bekleyince düzgün durmaz daha sanırım ( 70- 120 ölcüsü tatlım )
benim evimi görmüşmüydün fotoları yayınladığım zaman

ne yazıkki evinin fotolarını göremedm cnmsenağlama ben baktığımda fotolar kalkmıştı. neden fotoğrafların gözükmüor artık jalelicm?opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…